Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman YouTube Yahdiler

OYUN BELGELENDİ

5Gvirusnews Haber Merkezi Londra/14 Eylül 2020

İngiltere 2020 Koronavirüs Yasası'nın 24. maddesi (c. 7) tarafından verilen yetkiler kullanarak yayınlanan yönetmenlik, DSÖ’nün pandemi ilanına ve sonradan yaşanan bir diz gelişmeye büyük kuşku düşürdü.

PCR testlerinin işe yaramadığı bilim adamlar  tarafından sürekli gündeme getirilirken, testlerin insan DNA’larının toplanması için kullanıldığını doğrulayacak  belgeye ulaşıldı.

İngiliz Devlet Bakanı (Güvenlik Bakanı)  James Peter Brokenshire  imzası ile  Dışişleri Bakanlığı yönetmenliğinde, parmak izi ile birlikte test sonucunda elde edilen DNA’ların saklanması içeriyordu.    

Koronavirüs (Ulusal Güvenlik Açısından Parmak İzlerinin ve DNA Profillerinin Tutulması) (No. 2) Yönetmelikler 2020…

Yapılan düzenlemede, “Yönetmelikte öngörülen parmak izlerini veya DNA profillerini saklamanın ulusal güvenliğin yararına” olduğu belirterek, yönetmeliğin  1 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe gireceği duyuruldu. Süre bitimi  ise 24 Mart 2021 tarihi  olarak belirlendi. Ve DNA profillerinin,  “ulusal güvenlik tespitine uygun muhafaza edilmesi” istendi.

Anahtar Kelimeler:
DSÖDNAEylülLondra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuba 3 yıl önce

Dunya genelinde egemen olan global teroristler ,emperyalist,kapitalist diktatorler son olarak coronayı gundem yaptı.korona bahanesi ile kabe bile kapatıldı ,hac iptal edildi,hicbir tepki yok.ortada kesinlikle pandemi falan yok,bir saglik sorunu yok.ortada seytani emperyalist güclerin başını cektigi ,işbirlikci,uydu devletlerinde katıldıgı buyuk sahte bir proje var.komplo var,medyatik ilizyon var.coronayı planlayan güçle 11 eylulu planlayan,15 temmuzu planlayan,beyrut patlamasını planlayan ,deaş ı dizayn eden güç, aynı güç. film sahneleri gibi,maskeli steril elbiseli saglik personelleri,entube edilmis hastalar,tabut,mezar goruntuleri hergun tekelleşmis medyanin gundeminde.hergun tv lerde gercek dısı vaka,olum sayıları adres ve isim verilmeksizin sadece rakam olarak yayınlanarak topluma korku pompalanıyor.normal olumleri korona olumleri olarak veriyorlar. halbuki corona klasik bir grip virusu,herkesin yilda 1-2 defa ayakta gecirdigi gribe sebeb olan bir virus.

Misafir Avatar
fatih 3 yıl önce @tuba

cahil aq

Beğenmedim! (0)