Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Çağla Yalçın

PLANDEMİ MİMARLARININ İTİRAFI

5gvirusnews haber Merkezi İstanbul / 21 Ocak 2022

DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde ilan ettiği pandeminin sonuna gelindi. Ama ilan edilenin pandemi değil plandemi olduğu ve sürdürülebilir olmaktan çıkınca da alınan tedbirler yavaş yavaş kaldırılmaya başlandı. Tabii ki başı ABD çekti, onu İngiltere ve Türkiye izledi. ABD’de CDC Direktörü Dr. Rochelle Walensky CNN’de karantina ve PCR testin iptali ile ilgili açıklamada bulundu, İngiltere Başbakanı Boris Johnson mecliste açıklama yaptı. Türkiye’de ise Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca hiçbir gerekçe göstermeden, karantina ve PCR testi konusundaki Bilim Kurulu kararlarını banttan yayınlattı. Alınan karardan 24 saat geçmeden, uçakla seyahatler için PCR test isteneceği açıklandı. Değişikliğin nedeni, uluslararası hava taşımacılığından kaynaklanmış olmasına rağmen açıklanmadı!

Türkiye’de asıl açıklanması gereken ise iki yıldan sonra alınan, karantina ve PCR test ile ilgili değişikliklerdi. Neden böyle bir karar alınmıştı? İşte o kararın alınma nedenleri...

CDC- ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezi 27 Aralık 2021 tarihinde  karantina kurallarını aşısızlar için 10 günden 5 güne, zorunlu maskeyi de 5 gün olası bulaşı önlemek için dışarıda başkaların yanında takılmak üzere yeniden düzenledi. Aynı şartlar 6 aydan uzun süre geçmiş mRNA sıvıları veya J&J aşısının üzerinden 2 ay geçenler için de geçerli sayıldı.

HERKES İÇİN, 5 GÜN KARANTİNA + 5 GÜN MASKE

CDC Direktörü Rochelle Walensky gerekçesini; "Bildiğimiz kadarıyla viral bulaşmanın yaklaşık %85 ​​ila %90'ı ilk beş gün içinde gerçekleşiyor, bu yüzden insanların bu süre zarfında gerçekten evde kalmalarını istiyoruz." dedi. CDC Direktörü devam etti, "Ve sonra kalan, %10 ila %15'i yakalamak için zamanın geri kalanında (5gün) maske” takılması olarak açıkladı.

Türkiye’de ise 5 Ocak 2022 tarihinde Sağlık Bakanlığı 14 gün olan süreyi 7 güne indirdi. İndirim nedeni ise hiç kuşkusuz CDC kararıydı. Eğer CDC böyle bir karar almasaydı Türkiye’de almazdı!

CDC Pandeminin asıl belirleyicisi olan PCR test ile ilgili de, Şubat 2020 de kabul ettiği testlerin 21 Temmuz 2021 tarihinde çalışmadığını itiraf etti ve 31 Aralık 2021 tarihinde de kullanımdan kaldıracağını bildirdi.

CDC’ye işe yaramayan testleri 31 Aralık yerine hemen neden kaldırmadığı ise sorulmadı!  Her gün PCR test verilerine göre vaka sayılarını veren ve yine bu teste göre vefat edenleri bildiren yaygın medya kocaman bu geri çekmeye sessiz kaldı.

Yani CDC her zaman PCR testin işe yaramadığını biliyordu. İşte CDC bu duruma Direktörü Walensky 29 Aralık 2021 tarihinde katıldığı, "Günaydın Amerika" programında, "Bu nedenle, PCR'lere güveniyor olsaydık, insanları çok uzun bir süre tecrit altında tutardık." sözleri ile açıklık getirdi. Sonrada PCR testlerinin 12 haftaya kadar pozitif kalabileceğinden dolayı izolasyon sonunda test yapılmasına gerek olmadığını belirtti.

ABD’nin ekonomi ve siyaset yorumcusu Yossi Gestetner  ise “Son 21 ayda, testlerinde alakasız bir pozitif çıkması nedeniyle insanların fazladan günler ve haftalarca evde oturduğu anlamına geliyor. Bunu 6, 12, 18 ay önce bilmiyor muyduk? Yok canım?”

-Güvenilmeyen PCR Test ile vaka sayısı arttı, insanlar karantinaya alındı ve daha neler neler hep PCR test sonucuna göre yapıldı! Ama şimdi Acil Kullanım Onayı verdikleri PCR teste güvenmiyorlarmış! -Bu kadar basit mi?

“ZORBALIK” YAPMIŞLAR!

VE NE KADAR TAHMÜL EDECEĞİMİZİ GÖRMEK İSTEMİŞLER!

CDC Direktörü Walensky,  belki de  Joe Biden'a yardım etmek ve onun gözetimi altında toplumun tamamen çökmemesini sağlamak  için izolasyon süresini 10 günden 5 güne indirme kararı aldı. Ve Covid yönergelerini güncelleme kararının kısmen toplumun çökmemesini sağlamaktan kaynaklandığını söyledi.

Sonra CNN'de Walensky’e kısaltılmış izolasyon kılavuzunun arkasındaki mantık sorulduğunda ise oldukça etkileyici şu yorumu yaptı. “İnsanların tahammül edebileceğini düşündüğümüz şeylerle gerçekten çok ilgisi vardı.” dedi. Anlaşılır bir şekilde ifade etmek gerekirse, “insanların ne kadar zorbalığa tahammül edebileceğini düşünmüşler”  ve onun deneyini de yapmışlar!

Çok açık değil mi, bu güne kadar alınan koronavirüs tedbirleri ile insanlara yaşamın her alanında  zulüm yaparken diğer tarafta toplumun çöktüğünü itiraf ediyorlardı! O zulüm, plandeminin tedbir maskesi ile dünyanın her tarafında yapılmıştı.

CDC Acil Kullanım Onayı Verdiği PCR Testi Geri Çekti!

CDC, PCR testlerin kullanımını geri çekti ve sonunda testin; Covid ve grip arasında ayrım yapamadığını, PCR ve antijen testleri hatalı olduğu için, karantina sonunda test yapılmasına da artık gerek olmadığını kabul etti.

Türkiye’de ise 12  Ocak 2022 tarihinde Sağlık Bakanlığı “PCR Testin yalnızca semptom gösteren kişilere yapılacağını” açıkladı.  PCR Testi ancak bu kadar aklayabilmişlerdi!

Sağlık Bakanlığı yaptığı değişikliğin, “neden ve gerekçeleri” açıklamadı. Daha doğrusu CDC’nin itiraflarından bahsetmedi. İlgili açıklamasının bant kaydını haber merkezlerine yolladı. Kimse de soru sormadı ve halada sormuyor! Her zaman olduğu gibi bilgi kirliliği her şeyi berbat ediyor.

Ayrıca CDC’nin 27 Aralık 2021 tarihli bildiriminde dikkatten kaçan diğer bir hususta Pfizer/Biontech verilen Acil Kullanım Onayı oldu!   

BİLİMDE 6 AYDA %60 YANILMA OLMAZ!

Amerika’nın Sesi’nde 11 Kasım 2020 tarihinde Amerikan ilaç firması Pfizer ve Alman biyoteknoloji şirketi BioNTech'in ortak geliştirdikleri aşının etkinlik oranının yüzde 90'ın üzerinde olduğunu açıklaması, Corona pandemisinin yakında sona erebileceği umutlarını arttırdığı haberi vardı. ABD Sağlık Bakanlığı’na bağlı Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Başkanı Dr. Anthony Fauci de aşının etkinlik oranının yüzde 90'ın üzerinde olmasının "olağanüstü" olduğunu söyledi. Ve bu şartlar altında Pfizer ile BioNTech'in geliştirdiği Covid-19 aşısına da 11 Aralık 2020'de FDA "acil kullanım onayı" verdi. Birinci dozdaki %90 etkinlik bir süre sonra hatırlatma dozuna ihtiyaç duydu.

Deutsche Welle’de 6 Mayıs 2021 tarihinde, “İsrail'de dev Biontech araştırması: İkinci doz sonrası yüzde 95 koruma” başlıklı haberde,İsrail'de iki doz aşı olan yaklaşık 5 milyon kişi üzerinde yapılan araştırma, Pfizer/Biontech aşısının ikinci dozdan sonra yüzde 95'in üstünde koruma sağladığını teyit etti.”

BBC 23 Ağustos 2021 tarihinde, ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), 2020 Aralık ayında acil kullanım onayı verdiği Pfizer-BioNTech firmasının Covid-19 aşısına etkinlik oranı belli olmadığı bir zamanda tam onay verdi. Pfizer, ABD'de koronavirüse karşı tam onay alan ilk aşı oldu.

CDC en son (27 Aralık 2021) resmi kılavuzunda, “iki doz mRNA aşısı için enfeksiyona karşı etkinliğinin yaklaşık %35 olduğunu” açıkladı!

Kendi resmi verilerine göre; 6 ayda %60 yanılan Pfizer-BioNTech’in mRNA sıvısının FAZ çalışmaları derhal geri çekilmesi ve AKO’nun da  iptal edilmesi gerekmiyor mu?

Sonuç; Türkiye plandemi kararlarında DSÖ değil de ABD’yi takip ettiği anlaşıldı!  Üstelik yapılan açıklamaların açıklaması da yoktu! Çünkü yapılan açıklama ayıplıydı.

CDC’nin yaptığı açıklamada ise DSÖ’nün ilan ettiği pandemi sonrası hayatımıza giren PCR test, maske, karantina ve mRNA sıvılarında başlangıçta nasıl, sonra nasıl karar verdiklerini de kendi belgeleri ile gördük.

Plandeminin nedeni ise yaptıkları zorbalığa ne kadar tahammül edeceğimizi görmekmiş.

Kaynak :

https://www.cdc.gov/media/releases/2021/s1227-isolation-quarantine-guidance.html

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

https://www.dw.com/tr/israilde-dev-biontech-ara%C5%9Ft%C4%B1rmas%C4%B1-ikinci-doz-sonras%C4%B1-y%C3%BCzde-95-koruma/a-57449642 https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-58310463 https://abcnews.go.com/Health/live-updates/coronavirus/?id=81952698&cid=social_twitter_abcn#81984630

https://www.survivethenews.com/cdc-director-walensky-says-updated-covid-guidance-based-on-what-agency-thought-people-would-be-able-to-tolerate-video/

https://www.amerikaninsesi.com/a/pfizer-ve-biontech-asisi-hakkinda-bilinmesi-gerekenler/5656759.html

https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/huge-cdc-withdraws-use-pcr-test-covid-finally-admits-test-can-not-differentiate-flu-covid-virus/

https://theweek.com/coronavirus/1008466/cdc-director-addresses-criticism-over-new-covid-19-isolation-recommendations

https://www.nytimes.com/2022/01/03/us/politics/midterm-elections-coronavirus.html

Anahtar Kelimeler:
DSÖMaskeCDCPCR Test
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Rezalet adiler alçaklar insan hayatı bu kadar ucuz mu?? Buna nasıl sessiz kalırsınız ey yetkililer yazıklar olsun size !!!

Avatar
Kul 2 yıl önce

Aşı maske mesafe musluk bakanı fahrettin koca. saçma sapan kararlarinizla koca bir milleti ekonomik ve psikolojik krize soktunuz. birgün bunların hesabı sorulur mu bilmem. ama öbür dünyada muhakkak sorulur.