Öne Çıkanlar Russia Dr Tess Lawrie . AFİK AFİK YAACOV Türkiye

SANSÜRÜN SANSÜRÜ

19 EYLÜL 2022 tarihinde Haluk PEKŞEN'in kızı Ezgi PEKŞEN Twitter hesabından, "Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi adına hayatımızın en acı günlerinden geçerken bu açıklamayı yapmak zorunluluğunu hissediyorum. Kıymetli babam Haluk Pekşen ne zatürre ne Covid ne de aşı sebebiyle hayatını yitirmiştir." paylaşımında bulunmuştur.

SÖZCÜ VE HABERİ YAPAN ELİF ÇAVUŞ AÇIKLAMA YAPIN! KAÇIP SORUMLULUĞU "AŞI KARŞITLARINA" ATMAK YOK! SÖZCÜ gazetesinde 24 Ağustos 2022 tarihinde haberi yapan, Haluk Pekşen’i yakinen tanıyan, Trabzan’daki http://habercuk.com’un sahibi Elif Çavuş’dur. 

5gvirusnews açıklaması (19 Eylül 2022); Eğer bir sorumlu arınıyorsa, o da SÖZCÜ gazetesidir! Yayıncılık ilkemiz gereği yayınladığımız haberi ne değiştirdik ne de sildik!

Öncelikli olarak Trabzon eski CHP milletvekili Haluk Pekşen’in vefatından dolayı ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 16 Eylül 2022

SÖZCÜ’YE HABERİ PLANDEMİ LOBİSİ Mİ SİLDİRDİ?

Dünyada bilinen, Türkiye’de ise sansürlenen mRNA sıvılarının,  yan etkileri  ve ölüme sebebiyet vermesi ilk kez  SÖZCÜ’nün 24 Ağustos 2022 tarihinde Elif Çavuş’un yaptığı Haluk Pekşen haberi sonrası bozuldu.

SÖZCÜ’nün haberine göre mRNA sıvısı alan Pekşen Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

SÖZCÜ gazetesinden edindiğimiz bilgiye göre yaptığımız araştırma sonucu, Pekşen’in aldığı covid-19 sıvısına istinaden “10 gün önce hastaneye” yatırılmıştı. Pekşen’in kalbinin dış yüzeyini saran iç ve dış katmandan oluşan kalp zarındaki perikarditte iltihaplanma nedeni ile tedavi gördüğü anlaşıldı.  

Daha fazla bilgi almak için Haluk Pekşen’in yattığı Bodrum Acıbadem Hastanesi aradık, hastane hasta mahremiyetinden dolayı bilgi vermediler. Bunun üzerine ailesini aradık ulaşamadık. Pekşen’in danışmanına ulaştık ama o da geri dönmedi. Hatta “hastaneden çıktık sonra kendisi ile görüşürsünüz” dedi.

PLANDEMİ CEPHESİNDE MASKELER DÜŞÜYOR!

Aradan 21 gün geçti ve Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in öldüğü haberi geldi. SÖZCÜ’nün 24 Ağustos 2022 tarihinde yaptığı haberi de hatırlayarak, habere baktık ama haberde,  Covid-19 aşısına bağlı olarak” kısmı silinmişti! (BKZ)

Haberin orijinali; “Edinilen bilgilere göre; Covid-19 aşısına bağlı olarak kalp kapakçığı zarında iltihaplanma meydana gelen Pekşen'in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildi.” diyerek yazılıyordu!

Demek ki SÖZCÜ’nün haberi, sosyal medyada ve bir çok haber sitesinde kullanılınca birilerini rahatsız etti!

Üstelik haberi yapan, sonra da sildiği haber içeriği ile ilgili hiçbir açıklama yapmadan, “Covid-19 aşısını” silen muhalif yayın yapan SÖZCÜ’ydü.   Sağ olsun ne  kadar muhalif olduğunu da göstermiş oldu.

Fakat en önemlisi, SÖZCÜ'nün plandeminin en güçlü silahı olan mRNA sıvıları ile insanların öldürdüğü gerçeğini silmesiydi!

Anahtar Kelimeler:
COVID19MRNACHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk. B. 2 yıl önce

Yine mi siz buldunuz bu haberi pes ya

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Hiçbir detay kaçmazzz tebrik ediyorum yine yakaladınız! Bu kadar işte bunların insan canına verdiği önem bu!!

Avatar
Ferda 2 yıl önce

Bunlara ancak yuh denir