Öne Çıkanlar İnsan Hakları Konseyi Dünya Ekonomik Forumu DSÖ HRC Tess Lawrie

TARTIŞMALIYIZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, araştırmacı-yazar Ali İhsan Adıgüzel’in kişisel İnstagram hesabından gerçekleştirdiği canlı yayın, Haber Vakti sitesinde haber oldu. TBMM çatısı altında görev yapan milletvekillerinin hiç gündemine girmeyen 5G için, AK Parti Milletvekili Yılmaz, “ne kadar sağlıklı?”  tartışmalıyız.” diyordu. Açıkçası inanamadım. Hemen Akit Tv’de, “Derin Gerçekleri” sunumunu yapan ve aynı zamanda Haber Vakti’nin Genel Koordinatörü Bülent Deniz’i aradım. Haber hakkında kendisi ile konuştum. Ve sevincimi belirttim. Çünkü şuanda ne yaparsanız yapın, dünyanın gündemi 5G teknolojilerinin etrafında dönüyor ve yeni bir dünya kuruluyor. Onun için 5G’yi ilk sorgulayan Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın konuşmasını aynen 5gvirusnews platformu olarak aynen kullanıyoruz.

KORONAVİRÜS PANDEMİSİ

Çin’den başlayarak dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz, “Ramazan ayındayız bizim için çok büyük anlam ifade ediyor bu ay. Tabi bu seneyi mahzun geçiriyoruz ilk defa Kabe tavafsız kaldı. Tarihte hiç tavafsız kaldığını ben hatırlamıyorum. Uzun yıllardır ilk defa yaşanan bir olaya tanıklık ediyoruz. Böyle mahzun bir ayda biz de evlerimizden ibadet ediyoruz. Evimizin en güzel köşelerini mescide çevirerek Kabe-i Muazzama’ya yöneliyoruz. Tabi aynı zamanda tefekkür sebebi oluyor. Hem ferdi olarak hem toplumsal olarak içinde olduğumuz bu durumu düşünerek muhasebeye fırsat buluyoruz. Kuran-ı Kerim’le bu süre içinde daha çok hemhal oluyoruz. Bu süreci Müminler olarak daha verimli değerlendirmeye gayret ediyoruz. 2020 yılı çok sıkıntılı başladı. Hatırlarsanız Elazığ’da deprem, çığ, terör olaylarının artması, uluslararası güçlerin ekonomiye saldırıları ve son olarak da pandemiyle imtihan olunuyoruz. Bu ayı fırsat bilerek gayret etmeliyiz Allah (c.c.) her darlıktan sonra bir kolaylık olacağını buyuruyor. Milletçe el ele vererek bu süreçten daha güçlenerek çıkacağız" dedi.

SAĞLIKDAKİ BAŞARININ SIRRI NEDİR?

Türkiye’nin alınan tedbirler ve zamanında atılan adımlarla koronavirüs sürecindeki başarısına da değinen Yılmaz, ''Bu dünden bu güne oluşmuş bir başarı değil; Özellikle sağlık alanında 18 yıllık nakış işlenmiş bir devrimin hikayesi. Hatırlayın, 2000’li yılları hatırlayın; Bağ Kur’lu ayrı Emekli Sandığı ayrı hepsinin ayrı ayrı çileleri vardı. Bunların hepsi tek bir çatı altında birleştirildi ve aslında zihniyette bir devrim yaşandı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bu başarıları ortaya koyduk. 2019 yılında en çok bütçe ayrılan alan tüm itirazlara rağmen sağlık alanında yapıldı.'' açıklamasında bulundu.

PANDEMİDEN SONRA EN ÇOK TARTIŞACAĞIMIZ KONU:

5G Dünyada insanlara yaşam hakkı tanımayan, kendini üstün ırk olarak gören Siyonist odakların yeni bir dönem içerisine gireceğini vurgulayan Yılmaz, ''5G teknolojisin insan sağlığı üzerinde geri dönüşü olmayacak çok ciddi sorunlara yol açacağına hatta toplu ölümlere neden olacağını araştırmalar gösteriyor. 5G teknolojisi ile beraber ABD'de Elon Musk tarafından uzaya fırlatılan roketler sayesinde tüm dünyanın kontrolünü elinde tutmak için çabalıyorlar. Ülkemizde kurulan Ulak A.Ş sayesinde baz istasyonları üretiyoruz. Bu sayede 5G teknolojisinin tehlikesini daha iyi anlıyoruz. Siyonist devletler tarafından oluşturulmaya çalışılan 5G teknolojisine karşı halkımızın bu tehlikenin farkına varması gerekiyor. Bizler 5G tehlikesine karşı 5 Çare formülünü benimsiyoruz:

1-Milli İrade

2-Mili Siyaset

3-Milli Ekonomi

4-Milli Teknoloji

5-Milli Tarım

Yeni dönemde bağımsızlığımız bu beş çareyi hayata geçirmemizle mümkün olacak.'' vurgusunda bulundu.

TÜRKİYE’YE KARŞI YENİ BİR DARBE Mİ PLANLANIYOR?

Özellikle pandemi döneminde CHP kanadından artan darbe imalarına yönelik çarpıcı ifadeler kullanan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, "Esasında baktığınız zaman Türkiye tarihi bir darbeler tarihi. Rahmetli Menderes’in vefatına sebep olan 60 ihtilali yapıldığı günlerde dönemin CHP lideri İsmet İnönü, ‘Şartlar olgunlaştığında darbe meşru bir haktır.’” demişti. -Bunu söyleyen kim? CHP’nin milli şefi, Şimdi bile toz kondurmadıkları İsmet İnönü. Ama bu ülkede bir başbakanı darağacına gönderen darbe sürecini başlatan isim. Demokrat diye allayıp pulladıkları, sözde Türkiye'yi demokrasiye geçirmiş kahraman olarak nitelendirdikleri ama bu ülkenin Başbakanı'nı darağacına gönderen, Türkiye'de darbe sürecini başlatan, darbecileri cesaretlendiren isim. CHP'nin geleneğinde, cibilliyetinde bu darbe geleneği maalesef her zaman olmuştur. Pandemi sürecinde; milletin can derdinde olduğu bir dönemde, adeta bir savaş, salgınla mücadele halinde olduğumuz, siyaseti bir kenara bırakmamız gerektiği bir dönemde, bunlar yine aynı iktidar şehveti iktidar hırsı içinde. İşte bir tanesi imalı imalı açıklamalar, “Sizi sandıkla olmazsa başka bir şekilde devireceğiz vesaire… İşte bu sözler İnönü’nün 70 yıl önceki sözleriyle aynı sözler. Bu sözlerle şartları olgunlaştırmaya çalışıyorlar. Ama milletimiz onlara bu fırsatı vermeyecektir." dedi.

CHP GENEL MERKEZİNDEKİ GİZLİ KATTA NELER PLANLANIYOR?

FETÖ ile CHP arasındaki bağlantılar hakkında da açıklamalarda bulunan Yılmaz, ''Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün içerisinde olup 6-7 tane danışmanı tutuklandı. CHP'liler bile her gün serzenişte bulunup CHP Genel Merkez binasının bir katında kimsenin girip çıkmasına müsade edilmeyen bir katı olduklarını söylüyorlar. Burda ne gibi planların yapıldığı belli. Operasyonlar ve eylemleri burada hazırlanıyordu. CHP şimdiki darbe imasını FETÖ ile  geçmişte yaptıklarının tecrübesi ile bugün konuşuyor.'' dedi.

YENİ KURULAN PARTİLER

Yeni kurulan partilere ilişkin konuşan Yılmaz, ''Zamanında Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın talimatıyla Başbakan olan Davutoğlu, keşke Başbakanlığı bıraktıktan sonra söylediği gibi 'Üniversiteye çekilip gençlerin eğitimi ile meşgul olsaydı. Şimdi tüm emeklerini ziyan edecek. Babacan da aynı. Yeni bir Abdüllatif Şener vakası olacaklar. Umarım neticede CHP sıralarında siyaset yapma zilletine düşmezler. Milletimiz zor zamanlarda saklanıp, susup şartların olgunlaşmasını bekleyenlere itibar etmez. Millet ihtiyaç duyduğunda meydana atılamayıp fırsat kollayanlar, şartların kötüleşmesi için avuçlarını ovuşturanlar, avuçlarını yalamak zorunda kalır. Milletimiz bu kişiler hakkında zamanı gelince lafını söyleyecektir.'' dedi.

ZOR ZAMANLARDA SAKLANIP, FIRSAT KOLLAYANLARA MİLLETİMİZ İTİBAR ETMEZ

''Milletimiz zor zamanlarda saklanıp, susup şartların olgunlaşmasını bekleyenlere itibar etmez.'' diyen Yılmaz, ''Millet ihtiyaç duyduğunda meydana atılamayıp fırsat kollayanlar, şartların kötüleşmesi için avuçlarını ovuşturanlar, avuçlarını yalamak zorunda kalır. Milletimiz bu kişiler hakkında zamanı gelince lafını söyleyecektir.'' vurgusunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgür Adam 4 yıl önce

1.Bağımsız(Kavuşmaya çalışmalıyız) İrade(Köklerimize ait),2.Kökleri Ülkemize bağlı Siyaset.3.Yerli Üretim Ekonomisi ve yerli para,Üretim fazlası ihracat.4.Yerli Ülkemize ait sanayi ve teknoloji,yazılım,5.Yerli kendi gdo suz tohumlarımızla tarım ve hayvancılık,6.Türkçe konuşma tarihsel kök dilimiz mutlaka koruma 6.Yerli yapay zeka yerli arama motoru,yerli iletişim ağı kurulması. geliştirlmesi, Ülke parasının yerlerde sürünmesine engel olmak.Maddelerinizi düzeltme ihtiyacı hisettim,İngiliz ölçü birimi Mil dir,

Avatar
Biri. 4 yıl önce

Merhaba, her seyden evvel bu siteyi kurdugunuz icin size Tesekkür ediyorum. Bir eksiklik var yalniz: Bu site site degil, adeta bir aynen bir Gazete gibi olmus. Bu sebeple ben bunu pek sevmedim.! Bu site, aynen bire bir Bir GAZETE gibi olacaksa, ben buna karsiyim. Bu adeta, "kendin cal kendin dinle" gibi olmuyormu? Mesela ben, üyelik acilsin istiyorum. Ama anlasilan böyle bir istek duyulmamis sizde.?Sayin Dilipak, sizi yillardir izlerim, dinlerim, okurum. Siz, aynen benim karakterim gibi Protest bir hayat anlayisiniz var dünyada olup biten haksizliklara karsi. Bunu takdir ediyorum. Türkiye`de ve dünyadaki Türkce konusan biz insanlarin da, en az siz yazarlar kadar dünya algimiz genistir. Bizlerin de ülkemiz ve dünya hakkindaki düsüncelerimizi hic mi merak etmezsiniz? Sitenizde üyelik acin.Acin da, bizlerinde dünya algimiz neymis okuyun. Bir GAZETE gibi olmanizi sevmedim. Ama, dünyadaki olan gelismelere dogru ile degil; gercekle yaklasmanizi kutluyorum. Basarilar diliyorum. Selamlar.