Öne Çıkanlar DSÖ mRNA ABD BIONTECH 5G

TÜRKİYE İÇİN DÜNYA SAĞLIK KONSEYİ BİLDİRİSİ

Dünya Sağlık Konseyi Yöneticisi Dr. Tess LAWRIE(*) 

Merhaba arkadaşlar.

Dünya Sağlık Konseyi sizin Sağlık Konseyinizdir.

Hepimizin eşsiz olduğuna ve mükemmel sağlığın temelde bizim için en iyi olanı seçme özgürlüğümüzle bağlantılı olduğuna inanıyoruz.

İnsanlar olarak seçim yapma gücüne sahibiz ve kendi kararlarımızı kendi öğrenmelerimize, sezgilerimize ve vicdanımıza dayanarak verdiğimizde özgür oluruz ve gelişiriz.

Bedenimize neyin gireceğini seçme, düşünme, konuşma ve seyahat etme özgürlüğü kimsenin elimizden alamayacağı evrensel özgürlüklerdir.

Yoksa alabilirler mi? 

Eğer bugün buradaysanız, muhtemelen Dünya Sağlık Örgütü'nü kontrol eden Megalomanların tam da bunu yapmayı planladıklarını biliyorsunuzdur.

Aşılar, insan karşıtı gözetim ve teknolojiler aracılığıyla bizi Dördüncü Sanayi Devrimi'nin trans-insan ürünlerine dönüştürmek istiyorlar. Dünya Sağlık Örgütü'nün Dünya Aşı Örgütü haline gelmesinin ve 5G teknolojisinin dünyanın her kentinde, kasabasında ve mahallesinde süper hızla yaygınlaştırılmasının nedeni budur.

Bir tarafta sağlığa tehlikeli mRNA sıvıları,  diğer tarafta güvenliği tehlikeli 5G ve radyo frekans teknolojisi var. Yani mRNA ve 5G ile “sağlık güvenliği” adına, hayatımızın her alanını kontrol edebilecek araçlara sahip olmayı planlıyorlar.

ASKERİ DÜZEYDE TEKNOLOJİ KULLANIYORLAR

Hiç kuşkunuz olmasın, bunlar askeri düzeyde teknolojiler. Bu yeni tehlikeli teknolojiler olmadan, DSÖ ve kontrolörleri sözde sağlık güvenliği planlarını uygulayamazlar!

Güvendiklerimiz tarafından kandırıldık. Fakat şimdi ışığı, Megalomanları ve Dünya Sağlık Örgütü ile birlikte hazırladıkları küreselci planı görüyoruz. 

PEKİ BU KONUDA NE YAPMALIYIZ?

Başta da söylediğim gibi, insanoğlu olarak seçme gücüne sahibiz.  Hiçbir şey yapmamayı seçebilir ve onların distopyasını, tekrarlanan enjeksiyonlar, gen değiştirme, yapay zeka ve her hareketimizin, işlemimizin ve bedensel işlevimizin 24 saat gözetlenmesiyle büyük sıfırlamayı kabul edebiliriz.

Ya da sağlık, özgürlük ve egemenliği seçebiliriz.  Kişisel gücümüzü geri alabilir, hakikat ve özgürlük için ayağa kalkabiliriz.

Dünya Sağlık Konseyi olarak, “Daha İyi Bir Yol” olduğunu biliyoruz.  Dünya Sağlık Konseyi, sizi desteklemek ve daha iyi bir dünyaya giden yolu işaret etmek için her ülkede benzersiz ve birleşik konseyler oluşturuyor.

Daha İyi Bir Yol” anlayışıyla onurlu bir şekilde hareket ediyor ve zarar vermiyoruz.  Özgür iradeye sahip olduğumuzu biliyor ve onu kullanıyoruz.  Biz doğanın bir parçasıyız ve ruhaniyiz.

Hayatın bir anlamı ve amacı olduğunda gelişiriz.  Birlikte gelişiriz ve topluluğa değer veririz.  Farklı bakış açılarına değer veririz ve teknolojiyi anlayışla kullanırız.

Daha İyi Bir Yol”’un temelinde insan ruhunun cesareti yatar.  Devredilemez hak ve özgürlüklerin ihlal edilmesine ve kâr, güç ve nüfuzun insanların ve gezegenin refahından önce gelmesine müsamaha göstermeyiz.

Yaklaşmakta olan şeyden korkmayın.  COVID-19 krizi, kendi koşullarımızda, biz dünya insanlarının koşullarında daha iyi bir dünya yaratmak için bir fırsat sunmuştur.  Bu nedenle hepinizi sağlık devrimcileri olmaya davet ediyorum.  Şu anda yapabileceğimiz en asi şey süper sağlıklı olmak ve bizim için kötü olan şeylere hayır demektir...

Onun için;

mRNA iğnelerine hayır diyelim.

Gözetime hayır diyelim. 

5G'ye hayır diyelim.

DSÖ'ye hayır diyelim.

Bu büyük sıfırlama değil dostlarım.  Onların istediği büyük sıfırlamaya karşı gelmek, bizler için Büyük Özgürlük olacak dostlarım.

Ama bu bize bağlı.  Bu yüzden sizden Dünya Sağlık Konseyi'ni seçmenizi, “daha iyi bir yol” seçmenizi ve Büyük Özgürlük'ü seçmenizi istiyoruz.

Kendimizi birlikte özgür bırakmanın zamanı geldi.

Teşekkür ederiz.

(*) İlgili açıklama Dünya Sağlık Konseyi tarafından, 15 Ekim 2023 tarihinde Saraçhane’de gerçekleşen miting için gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.