Öne Çıkanlar DSÖ Starlik Georges MAROVİTCH Acil Kullanım Onayı Türkiye

ÜLKELER DSÖ’YE HAYIR DEDİ!

Haber Merkezi Londra / 26 Mart 2024

DSÖ'NÜN HEDEFİ; TEK KÜRESEL VATANDAŞLIK VE TEK SAĞLIK

Dünya insanlığı  artık daha fazla zaman kaybetmeden,  HALKIN SAĞLIĞI MI TEKELLERİN KARI MI karar verecek…

DSÖ'den çıkmak için, Dünya Sağlık Konseyi Ülke Konseyleri oy kullandı.

Dünya Sağlık Konseyi, bugüne kadar ilan ettiği planlı salgınlarla adından söz ettiren DSÖ’nün sağlık tekelini yıkıyor.

Dünya Sağlık Konseyi’ne üye ülkelerin katıldığı oylamaya  katılımcı 34 ülke DSÖ’ye HAYIR dedi.  

Türkiye’nin üye olduğu ve temsil edildiği oylamada, 5gvirusnews’in sosyal medyada yaptığı ankete katılan 1.575 kişinin % 98’i DSÖ’ye HAYIR oyu verdi.

Ve Dünya Sağlık Konseyi Türkiye sözcüsü Çağla YALÇIN Türk halkı adına,  DSÖ’den ayrılmak istiyoruz  diyerek HAYIR oyu kullandı.

DSÖ’nün gizli gündemi olduğu, insan sağlığını şirket tekellerine pazarladığı ve bu tekellere nasıl karşı koyabiliriz sorusu tartışıldı. Sağlık, özgürlük ve egemenlik için hangi stratejilere ihtiyacımız olduğu konuşuldu.

Dünya Sağlık Konseyi’nin toplantısının Sunucuları, Şabnam Palesa Muhammed (Güney Afrika) ve Dr Tess Lawrie (İngiltere) Olurken Uzman Konuşmacılar;

• Dr Meryl Nass (ABD)

• Fahrie Hasan (Güney Afrika)

• Katie Ashby-Koppens (Avusturalya)

• Phillip Kruse (İsviçre)

• Robin Tilbrook (İngiltere)

• Fred Corbin (St Lucia)

• Dr Astrid Stuckelberger (İsviçre)

• Dr Silvia Behrendt (Avusturya)

Meike Terhorst (Hollanda)

• Eddie Hobbs (İrlanda)

• Ahmed Juflis (Malezya)

• Prof Mustafa Muhammed (Malezya)

Washington DC'deki St. Gallen Üniversitesi/Georgetown Üniversitesi Hukuk Merkezi'nde pandemi hukuku alanında eğitim alan, DSÖ’nün bir dönem uzman danışmanlardan Dr. Silvia Behrendt oylana öncesi, “Çok sorunlu kararları,Pandemi anlaşmasını durdurun, endişe verici konuları gündeme getirin ve DSÖ’nün Genel Müdürüne karşı yapılan iddiaların yanıtlanması istendi.

Dr. Silvia Behrendt canlı yayında DSÖ'nün pandemi yayılma döngüsünü aşağıdaki başlıklarla anlattı.  

Hastalık X; DSÖ Ar-Ge Planı, araştırma için önceliklendirilen ve ilaç endüstrisi tarafından daha fazla işlev kazanma araştırması için kullanılabilecek öncelikli hastalıkları listelemektedir.

Küresel Gözetim; DSÖ, 7/24 esasına göre gözetim için yasal, politik ve teknik kapasiteleri tanımlayarak insanların, hayvanların, çevrenin/gezegenin eksiksiz bir “Tek Sağlık” gözetimini hedeflemektedir.

Sağlık Bilgi Kontrolü; Enfodemik Yönetim, pandemiler sırasında 'aşırı bilgi bolluğu' ve diyalektik sansür gerektiren kötü niyetli yanlış bilgi sağlayıcıları gerekçesiyle sağlık bilgisi kontrolü için yapay zeka kullanır.

PHEIC (uluslararası önemi haiz halk sağlığı acil durumu); Genel Müdür, UST kapsamında (ara alarm)/PHEIC/ (PHERC) ilan etme ve tıbbi ve tıbbi olmayan karşı tedbirler önerme konusunda Genel Müdür'ün tek başına yürütme yetkisine sahiptir.

Tedarik ve Yetkilendirme; DSÖ, GAVI/Covax-ACT-Acc ile işbirliği yaparak tıbbi karşı önlemlerin küresel tedarikini gerçekleştirmekte ve Acil Kullanım Listesi kapsamında yetkilendirmektedir.

KÜRESEL VATANDAŞLIK

DSÖ’nün oylandığı genel kurulda, Dünya Sağlık Konseyi’nin Hollanda temsilcisi Av Meike Terhorst, DSÖ’nün hedefleri arasında bulunan Tek Vatandaşlık için de Dünya Ekonomik Forum ile işbirliğine dikkat çekerek, “Hollanda Başbakanı Mark Rutte’nin 2019 yılında, “Küresel Vatandaşlık Ödülünü” paylaştı.

Oylamada DSÖ’nün büyük ilaç tekelleri (Big Pharma)  ile birlikte hareket ederek,  genel olarak tıp camiası ile kar amacıyla veya diğer PLANLANMIŞ amaçlar doğrultusunda, insan sağlığına ve kamu zararına yönelik  faaliyette bulunduğu, etkili veya iyileştirici tedavileri baskıladığı, bu nedenle de ortaya çıkan çok çeşitli hastalıkların da gizlenmesine neden olduğu belirtildi.

DSÖ’nün bu amacının, BM tarafından dayatılan ve ülkelerin demografik yapılarını bozmaya yönelik göç politikalarını dayatmasını hatırlattı. Tabii ki hedef ulus devletlerini, kültürel yapılarını ortadan kaldırmak.  

Tek Dünya düzenin de insan ancak robot olarak yaşayacaktır.

Dünya Sağlık Konseyi’nin yalan pandemi ilanlar ile ortaya çıkan palanlı salgınlarla adından söz ettiren DSÖ’yü oylaması, ilk olması açısında heyecan vericiydi.

DÖS'DEN ÇIKIŞ İÇİN REFERANDUM

Eğer söz konusu olan insan sağlığı ise  DSÖ'den çıkış için ülkelerin referanduma gitmesi şart olmuştur.

Daha önce DSÖ’de uzaman olarak çalışan, fakat uygulmalardaki yanlışlıklarından dolayı ayrılan, Dünya Sağlık Konseyi kurucu  üye ve yöneticilerinden Dr Tess Lawrie DSÖ ile DSK arasındaki farkları gösterdi.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık 1 ay önce

İyiki varsiniz

Avatar
Selman 1 ay önce

Dünya sağlık örgütü Bir terör örgütüdur Asla kabul etmiyoruz Türkiyemizin DSÖ den hemen ayrılması lazım.

Avatar
NUSRET 1 ay önce

Teşekkürler iyiki varsiniz. ALLAH YARDİMCİMİZ OLSUN...

Avatar
Faruk 1 ay önce

Bunun için vardınız ve devam ediyorsunuz

Avatar
Sezai K 1 ay önce

Sizden başka akıllı yok mu

Avatar
Aysel 1 ay önce

Allah Sizden razı olsun.. bastan sona kadar izledim. Ülkemiz adina böyle birlikte olmanızdan doalyi gurur duydum.