Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone Prof. Dr. Selim ŞEKER Akan KÜRŞAT

UYARI ABD’DEN GELDİ, PCR İPTAL!

ARTIK, "PANDEMİYİ VAR" DEMEK AHMAKLIK

5gvirusnews Haber Merkezi Atlanta  / 24 Temmuz 2021

CDC'nin(*) 21 Temmuz 2021 tarihinde yayınladığı Laboratuvar Uyarısı ile, DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği Real-Time RT-PCR tanı kiti protokolünün kullanımına son verdi.  

DSÖ  17 Ocak 2020 tarihinde büyük eleştirilere neden olan, bir oldu bittiye getirerek hazırlanan RT-PCR tanı kiti  protokolünü, üstüne üstlük “45 döngü” yapılarak PCR çalıştırılmalı diyerek yayınlandı. İlgili protokol Profesör Christian Drosten ve  ekibi tarafından acele ile hazırlanmıştı. PCR testinin mucidinin, “bununla hastalık belirlenmez” uyarılarını kimse dinlemedi. Nihayet ilk resmi karar Portekiz Mahkemesinden geldi. Mahkeme bilirkişilerden aldığı rapor sonunda,  "Bir kişi PCR ile test yaparsa, bu testte 35 döngü veya daha yüksek bir eşik kullanılırsa ( Avrupa ve ABD'deki çoğu laboratuvar), bu kişinin enfekte olma olasılığı kararını verdi. Sonra benzer kararlar Avusturya ve İrlanda‘da alındı. Ama göz dönmüş  “katillerin” hizmetinde olduğunu anlamayan korkak  yaygın medya  bu kararları görmezden geldi.

DSÖ iki defa yüksek döngüye dikkat çekti. Bu seferde Sağlık Bakanlıkları, göstermelik oluşturulan bilim kurulları ne pandemiden ne de PCR testten vazgeçmedi.   

Tıp dünyasındaki bir numaralı otorite olan FDA’da (**) 4 Şubat 2020 tarihinde, halk sağlığını tehdit ettiği gerekçesi ile  SARS-CoV-2'nin tespiti için tanıtılan Real-Time RT-PCR’a Acil Kullanım Onayı vererek, 2 Mart 2020 tarihinde kullanılmasını kabul ettiği bu testi, CDC’de, 21 Temmuz 2021 tarihinde geri çektiğini sayfasında duyurdu.

Böylelikle PCR Tanı Kiti’nin  17 Ocak 2020’de başlayan ve pandeminin ilanına neden olan, “pozitif test sonuçları”, yaygın adı ile “vaka sayılarının” hepsi artık yok hükmündedir. Çünkü SARS-CoV-2 virüsünün adı soyadı, karakteri ve varlığını belirleyen tanı kiti Pfizer-BioNTech AŞI’sında olduğu gibi ruhsatlı değil yalnızca CDC’nin  verdiği Acil Kullanım Onayı ile kullanılıyordu. Şimdi o onay da yok!..

CDC  artık SARS-CoV-2'nin tespiti için, klinik laboratuvarlarında, “FDA onaylı birçok alternatiften birini seçip” uygulayın diyor!..

Bu saatten sonra mümkün mü? -Tabii ki değil. Bugüne kadar yapılan PCR testleri, bu kadar pozitif var diye her gün yayınlanan vaka sonuçları, karantinaya alınanlar, test sonucu pozitif çıkanlara uygulanan ilaç tedavileri, bazı işyerlerine alınmayanlar ve yanlış tedavi sonucu ölen insanlar ve  PCR test sonuçlarına bakılarak  uydurulan virüse göre yapılan aşılar ne olacak?

Herşeyden önemlisi DSÖ 11 Mart 2020 tarihinde pandemiyi  17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği PCR tanı kiti ile elde edilen pozitif sonuçlara göre elde etti! PCR’dan vazgeçtik demek, pandemini en büyük dayanağı olan PCR ve dolayısı ile pandemiden vazgeçtik demektir.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız, 5gvirüsplatformu sözcüsü ve 5gvirüsnews yazarlarından Muammer Karabulut, “Haziran 2020 tarihinde PCR test kitlerinin yanlış sonuç verdiğini yazdık, Cumhurbaşkanına CİMER yoluyla; Sağlık Bakanına e-mail yoluyla PCR’ın yanlış sonuçlar verdiği konusunda uyarılarda bulunduk. Ardından  PCR test konusunda, DANIŞTAY’da yürütmenin durdurulması istemi ile Sağlık Bakanlığına dava açtık. Karşılığında aşı karşıtı, gerici, şarlatan ve bilim karşıtı gibi yakıştırmalar  ile yaftalandık. Bunu da hoşgörü ile karşıladık. Küfür etmedik. Ama bugün hiç değilse CDC’nin PCR tanı kitinin onay iznini iptal etmesini doğru okusunlar. Ve biyolojik silah olan aşıya son versinler. İnsanlığa hedef alan Pandemiye hayır denilsin ve bu oyuna son verilsin. Bundan sonra devam etmek cinayeti emrini verenler ile ortak hareket etmek olacaktır.” dedi.   

Platform sözcüsü Abdurrahman DİLİPAK’ta, “Pandemiye bir oyun diyorduk ve CDC’nin PCR’ın acil kullanım onayını iptal ederek, oyunun bitmiş” olduğunu belirtti.  

 (*) CDC, ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezi

(**) FDA, Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığına bağlı; gıda, diyet eklentileri, ilaç, biyolojik medikal ürünler, kan ürünleri, medikal araçlar, radyasyon yayan aletler, veteriner aletleri ve kozmetiklerden sorumlu bürodur.

Kaynak:

https://www.fda.gov/medical-devices/emergency-use-authorizations-medical-devices/coronavirus-disease-2019-covid-19-emergency-use-authorizations-medical-devices

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

https://www.fda.gov/medical-devices/coronavirus-covid-19-and-medical-devices/removal-lists-tests-should-no-longer-be-used-andor-distributed-covid-19-faqs-testing-sars-cov-2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay tosun 3 yıl önce

Ee nolacak şimdi hadi bakalım.iktidarlar marifetlerinş nasıl açıklayacaklar.daha bu başlangıç.plandemiyi iktidarlara yukıp halkıyla karşı karşıya getirecekler.kaybeden kim? Kazanan hep küresel güç.plandemi tutsada onkar kazanacaktı tutmadı yine onkar kazanıyor.iktidarı halk nezdinde itibarsızlaltırıyor.yine mi aldatıldınuzb yemezler.sorun bağımsızlık sorunu.ilk önce küreselci işgalcilerin temsilciliklerini def edin!

Avatar
Mustafa kardaş 3 yıl önce

Lütfen yaptığınız işe saygınızı belli etmek adına, yazıdaki imla hatalarını ve anlatım bozukluklarını düzeltin.

Avatar
Halil kaptan 3 yıl önce

Abdurrahman Dilipak
ALLAH'U AZİMUŞŞAN
SENDEN

Avatar
Halil kaptan 3 yıl önce

Abdurrahman Dilipak
ALLAH'U AZİMUŞŞAN
SENDEN

Avatar
Misafir 3 yıl önce

Verilen linklerde uygulanan testlerin hatalı olduğu değil daha ekonomik ve daha hızlı sonuç veren alternatif protokollerin kullanılmasını oneriyor

Misafir Avatar
kartzela 3 yıl önce @Misafir

fakat biraz daha aşağıda da şunlar yazıyor; 'CDC, RT-PCR testini kullanan klinik laboratuvarların ve test merkezlerinin, FDA onaylı başka bir COVID-19 testine geçişlerine başlamalarını önerir.' yani PCR'dan vazgeçiliyor.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Kartzela 3 yıl önce @Misafir

evet CDC acil kullanım izni için FDA'ya yaptığı talebi geri çekeceğini söylüyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Müslüm 3 yıl önce

Bu iş nereye gidiyor bilim Kimin emrinde