Öne Çıkanlar Russia DSÖ Georges MAROVİTCH Chabad Starlik

5G’NİN UYGULANDIĞI İLK EYALET MİNNESOTA, İLK ŞEHİR İSE MİNNEPOLİS

Haber : 5G Virus News - Platformu

Yeni bir bilgi geldi. Minneapolis şehrinin bağlı olduğu eyalet, “Minnesota'nın yeni nesil kablosuz teknolojiye daha uygun hale getirilmesi gerekiyordu.” Çünkü 5G kablosuz erişimin sayesinde, hızları artıracak ve sürücüsüz araçlardan uzaktan kumandalı cerrahiye kadar her şeye yol açacaktır. Ve teknolojinin destekçileri, - 5G beşinci nesil anlamına geliyor - jeopolitik etkileri olan güçlü bir ekonomik kalkınma jeneratörü olacağını söylüyor. Örneğin Çin, ABD'nin önünde düşünülür ve vahim ikinci olan ekonomidir.

Bu nedenle, 2017'de Minnesota Yasama Meclisi Cumhuriyetçiler, eyaletler arasında ortak bir dizi eyalet çapında kural, ücret ve zaman çizelgesi oluşturan bir bütçe ekledi. Ve çalışmalar başladı.

O zaman, yerel yönetimler değerlerinden daha azı için geçiş hakkı vereceğinden korktukları kurallara itiraz ettiler. Ancak çoğunlukla endüstri kazandı - ve Minnesota resmen, “küçük hücreli kablosuz tesisler” olarak adlandırılanlar için erken bir hedef haline geldi.

İki yıl sonra, Minnesotalılar bu kararın hızla çoğalan sonucunu fark etmeye başlıyor, çünkü dört ulusal kablosuz iletişim operatörü de en az üç Minnesota şehrinde ışık ve elektrik direklerine bir dizi ekipman kuruyor, çoğunlukla henüz yaygın olarak bulunmayan cihazlar için .

Verizon Halkla İlişkiler Müdürü David Weissman, “Hem Yasama Meclisi'nde hem de sokaklara küçük hücrelerin yerleştirilmesi yoluyla Minneapolis ile yakın bir şekilde çalıştık” diye yazdı. “İşbirlikleri, Minneapolis'i tüketiciler, işletmeler ve ilk müdahale ekipleri için 5G ağıyla dünyanın ilk şehirlerinden biri haline getirmek için gereken yatırımı yönlendirdi.” Ve dünyada 5G'yi Minneapolis'te açılmış oldu.

Ülkeler arasında 5G altyapılarını oluşturmak için rekabet varsa, ABD şehirleri arasında da bir tane var. O da Minneapolis idi.

Bunun üzerine, 22 Haziran 2019 tarihinde ise Trump: "5G hakkında her şeyi biliyorum ... Tıpkı diğer her şeye sahip olduğumuz gibi, dünyadaki en iyi 5G'ye sahip olacağız." dedi.

Böylelikle ABD’de Minnesota 5G kablosuz yayınların ilk liderlerinden biri oldu.  Yaşanan olaylardan sonra, şimdi 5G sunulduğu şehirler için ne anlama geliyor? Sorusu soruluyor.

İlk 5G uygulamalarının, Covid-19’un ilk çıktığı yer olan Çin’in Vuhan kentinde olduğunu biliyorduk. Ama yaşanan son olaylardan sonra Minneapolis olduğunu öğrendik!...    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.