Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Biyolojik Savaş Orhan Kutan

BİR SAAT AMUDA KALKMA DA VAR

DSÖ’nün yeni koronavirüs tatbikatlarında kullandığı kuralları yine ilk önce  Çin’de  uygulanacağını açıkladı.

Virüsün gözlere de zarar verdiğinden dolayı ilk önce sağ sonra sol göz iki saat ara ile korunacak. İnsanlar yakın mesafeden birbirlerine bakmaları da yasaklar kapsamına girecek.

Ateş ölçere ilave olarak, “mesafe ölçer” cihazlar da günlük hayatımıza girecek. İki metreye ayarlı mesafe ölçer sınırı ihlal edildiğinde ikaz edecek ve günde 10 ikazı geçerse DSÖ tarafından belirlenen miktarı geçmeyen maddi yaptırımlar gelecek.

Sürüntü yöntemiyle yapılan testin doğruluğu için, her gün  bir saat virüsün derinler gitmesi  sağlam üzere amuda kalkama zorunlu hale gelecek. Amuda kalkmayanlar “amud kelepçesi”  ile tespit edilecek.  Eğer o gün  amuda kalkamadıysanız, o gün sokağa çıkamayacaksınız.

Virüslerin hareketini ve yayılmasını durdurmak için de yolda iki adım ileri bir adım geri  hareket edilecek. Ve yürüyüşler bu şekilde olacak.

Çin Komünist Partisi yönetimi yeni koronavirüs tedbirleri için, “yoldaşlara bu tedbirler sorun olmaz , hata iki adım ileri üç adım geri bile giderler.” dedi.

DSÖ’de Çin’in bu yeni tedbirlere karşı tutumunun, tüm üye ülkelere örnek olmasını istedi. 

Not: Bill Gates’in maskeli resmini kullanmak istedim. Ama bulamadım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 4 yıl önce

Şaka mı bu birileri bizi kontrol altına aldı bile ama biz hala Dilipak Hocamızı dava eden cahillerle uğraşıyoruz! Allahım sen zalimler topluluğuna karşı bize yardım et. Amin