Öne Çıkanlar İnsan Hakları Konseyi Dünya Ekonomik Forumu DSÖ HRC Tess Lawrie

TÜRKİYE İÇİN, EN BÜYÜK TEHLİKE

Haber : 5G Virus News - Platformu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra’da  düzenlenen, "2020 Küresel Aşı Zirvesi"ne, gönderdiği video mesaj ile katıldı.

Konferansı Bill Gates’in kurucusu olduğu Gavi, The Vaccine Alliance düzenledi. Gavi, aşı İttifakı için 2000 yılında kuruldu. Görünen amacı, “yoksul ülkelerde aşıya erişimin artırılması ile kamu-özel sektör küresel sağlık ortaklığı” olarak biliniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da , “Türkiye'nin salgın sonrası döneme ilişkin çalışmalarda  Küresel Aşı İttifakı İnisiyatifi (GAVİ) ve diğer paydaşlarla iş birliği içerisinde hareket etmeye hazır olduğunu”  vurguladı.

Bill Gates’de GAVİ’nin patronu olarak,  1 saat sonra twetter’den, “Bugün dünya liderleri tam destek sözü verdi.”  Paylaşımında  bulundu. Gates twetter mesajında,  “daha fazla çocuğa hayat kurtaran aşılara erişme ve daha sağlıklı bir dünya kurma misyonu. Bu anı mümkün kılan hayırseverlere minnettarız.” dedi.  Ve Boris Johnson’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye’de ise ilk tepki 5G Virüs Platformu sözcüsü gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak’tan geldi. Dilipak’da yaptığı açıklamada, “Ölümü hayat diye pazarlıyorlar. Bill Gates’in aşısı tarihin en büyük komplosu. BOP’dan daha büyük, İstanbul Sözleşmesinden de,  Mc Kinsey’den  de çok daha büyük bir tehlike. Bill bugün açıkladı. Tayyib bey destek sözü verdi. Ve biz bir üye atayacağız. 5G alçak irtifa uyduları konusunda aldatılıyoruz.” diyerek tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 4 yıl önce

türk halkına da bu aşıyı mı yaptıracaklar

Avatar
Misafir 4 yıl önce

Boyle.bir seye nasil musade edilir? Bil gates gibi insanlar mazlumlarim üzerine basarak kuleler diken insanlar.
Reis bunu onaylarsa benim gizumde bitmistir.

Avatar
Yunus 4 yıl önce

Türkiye'nin günümüzdeki en iyi Aydınlatma Mecrası olma yolunda ilerliyorsunuz site ve yazarlar olarak . Umarım en kısa zamanda En fazla kullanıcıya ulaşırsınız . Söyledikleriniz ve yazdıklarını çok mühim. 20 sene sonra keşke dememek için bugün bunlara kulak vermenin ötesinde destek olmalıyız . Allah bizi muhafaza etsin ...

Avatar
misafir 4 yıl önce

tayyip.erdoganda bence yahudi bilerek türkiyenin başına getirildi islam ağzıyla .bence o bir yahudi

Avatar
Ayşe 4 yıl önce

Boyle.bir seye nasil musade edilir? Bil gates gibi insanlar mazlumlarim üzerine basarak kuleler diken insanlar.
Reis bunu onaylarsa benim gizumde bitmistir.

Avatar
AGÇ 4 yıl önce

Bence Tayyibin bu faaliyetleri ve konuşması göstermelik. Aşılar ülkemize gelse bile bunu vurmayabiliriz insanlarımıza? Veya araştırıp bunlar daha çok zarar veriyor diyip yine elimizle itebiliriz? Domuz gribi aşısını ben olmam diye elinin tersiyle iten biri bu konunun da elbette farkındadır diye düşünüyorum. Yoksa çok mu iyimser düşünüyorum?

Avatar
İzzet erdem 4 yıl önce

AGÇ bekleyip görecez sonuçta reis o ve
ya kalemimizi kırıp bill ve tomm amcalara heder edecek bizi ya göründüğünden daha fazlasını yapıp onları tuş edecek.