Öne Çıkanlar Hazar Türkleri UNIVERSAL BASIC INCOME COVID19 Aseem Malhotra İsrail

15 EKİM MİTİNGİNİN GİZLİ HEDEFİ

"BİBİ" CHABAD KONTROLÜNDE!

Yazan Muammer KARABULUT

İsrail’de 39 haftadır, her Cumartesi günü küresel şeytanın merkezi örgütü olan CHABAD mensubu Binyamin "Bibi" Netanyahu hükümetine karşı protesto mitingi yapılıyordu. Fakat 7 Ekim Cumartesi günü yani 40’ıncı gösteri mitinginin yapılacağı günü malum kişilerin İsrail yönetimindeki yerleşim yerlerine geçmişte sapanla atılan taşlardan çok daha amatörce, planör gibi çeşitli araç ve gereçlerle kalkışması oldu. O gün İsrail halkının yalnızca Tel Aviv’de değil ülkenin her yerinde yapılan mitingler iptal edildi. Doğal olarak ortada protesto eden bir tane Yahudi kalmadı.

Halbuki dünya tarihinde bugüne kadar, hiçbir halk bu kadar büyük bir kararlıkla ve sürekliliği olan böylesi bir protestoya şahitlik yapılmamıştı. Protestocular hem İsrail’deki hem de dünyanın diğer ülkelerindeki diktatörlere karşı da tepkiliydi.

Ve İsrail’den tüm dünyaya sesleniyorlardı. İsrail’deki bu imdat çığlığı dünyanın hiçbir yerinde duyulmadı. Onları kimse dinlemedi. Haberlerinde kimse onlara yer vermedi. Hiçbir ülkenin siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları İsrail’deki bu mitinge destek verdiklerine ilişkin açıklama yapmadı.  

Ve yarın(14 Ekim 2023), o Yahudiler 41’inci mitinglerini yapacaklardı. Sapkın Netanyahu hükümeti biraz daha gömülecekti ama olmadı. Raftan indirdikleri kirli planlarla harmanladıkları o malum eylemi gerçekleştirdiler. Adı ki devlet olarak kabul edilen İsrail ile sözde Filistin davasına hizmet eden Hamas arasında oynanan KONTRA-SAVAŞ oyunu sahneye konuldu.     

Yaşadıklarımız, ikinci dünya savaşındaki Pearl Harbor, 9/11, IRAK’da bulunamayan kitle imha silahları, ülkemizde olmayan ERGENEKON örgüt davası, DSÖ’nün ilan ettiği planlı salgın ve Ukrayna savaşını hemen hatırlattı.

Çok sayıda, eski IDF-İsrail Ordusu  askeri ve İsrail istihbarat personeli internette, “İsrail'in bu saldırıdan önceden haberdar olmama ya da bunu engelleyememe ihtimalinin yüzde sıfır olduğunu” söyledi.

Amerika, İsrail-Hamas arasındaki KONTRA-SAVAŞ’ın başlamasının hemen ardından   İran'ı hedef gösterirken, Filistin halkının bu sefer de Gazze’den çıkartılması  için hemen savaş gemilerini yolladı.

Şaşırtıcı, şaşırtıcı olduğu kadar delice olan bu gelişmeler artık nerede sonlanacağı beli olmayan bir zamanın içine girmiş bulunuyor. Bu karanlık tünelden çıkmanın tek yolu var. O da 39 haftadır Netanyahu hükümetine karşı gösteri yapan Yahudiler ve onlara ihmal ettiğimiz desteği vermekle olur.

Dünya bugüne kadar, arkasına nerdeyse bütün küresel sermayeyi alan CHABAD gibi örgütlü şeytanı bir güçle karşılaşmadı. Şimdi, o şeytani gücü de en iyi tanıyan ve neleri yapabileceğini bilen yalnızca İsrail’deki Yahudiler var. Eğer onlar ayağa kalkarsa İNSANLIK büyük bir beladan kurtulur. Çünkü dünyanın geri kalanı bu şeytani örgütü neredeyse hiç tanımıyor!

Ben ise CHABAD’ı uzunca zamandır yazmama rağmen anlatmaya gücüm yetmedi.

TEK KURTULUŞ İSRAİL’DEKİ YAHUDİLERİN 40’ıncı gösterilerine aynı kalabalıkla protesto etmeleri ve dünya İNSANLARININ bu protestoyu desteklemeleridir.

Evet 15 Ekim’deki Saraçhane mitingine bir ay önce karar  verirken, göstermek istediğimiz küresel şeytan, İsrail’deki KONTRA-SAVAŞI çıkartan CHABAD’ı göstermekti.

Ve mitinge ilgiyi artırmak için de her kesimden yani daha önce ayrışmamıza neden olan ulusal sorunlarımızı da koyduk. Ama hedef yaptığımız ŞEYTANİ GÜÇLER  mitingimize bir hafta kala biz buradayız dedi. Nasıl 39 haftadır şeytan, “BİBİ”’ye karşı yaptıkları gösteriler ile direnenler haber olmadıysa, 15 Ekim’de yapılacak olan Saraçhane Mitingi de küresel şeytanın medya gücü ile haber olmayacaktır. Haber olmayacağı için, İNSANLARIN ilgisi de çok az olacak. Hiç önemli değil 10 kişide olsa Dünya’da veya Türkiye’de “Küresel Şeytan”’a karşı bir farkındalık mitingi olacak.

Ve “ÖNCE İNSAN” dediğimiz için de gerçek hedefi,  yani dün nasıl planlı salgının gerçeklerini gösterdiysek 15 Ekim günü de, o planlı salgını gerçekleştiren küresel şeytanları göstereceğiz.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemel 7 ay önce

Şaskinim

Avatar
G.m 7 ay önce

Virus hikayesine döndü yine mi kandirildik zaten hemen 7/24 yayından anlamalıydık biz neyse de işiniz cok zor bunu da anlatamazsınız

Avatar
Semra Yılmaz 7 ay önce

Taşları yerine koyduk