Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

5G 5 Nisan

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Bir hafta sonra Ramazan. Ve bu Ramazan yine evdeyiz. Toplu İftar, Sahur, Teravi olmayacak.

8 Mayıs Kadir gecesi, o zamana kadar yeni bir düzenleme olacak mı bilmiyoruz. Derdiğimizi kime anlatacağız bilmiyorum. Cimer’e mi, TBMM’ye mi, Mahkemeye mi, AYM’ye mi baş vuralım, AİHM ne mi gidelim ya da DSÖ’nün mü kapısını çalalım.

Her yer kıpkırmızı, Bayramda kim nereye gidebilir, nereden gelebilir. Yabancı turistlere bir engel yok, ama “yerli” olunca “Turist” de olsan olmuyor işte.

Radyo ve televizyonların Ramazan programları da artık stüdyodan sunulacak.

Bakalım Hac ve Umre de ne olacak. Bir de “Deli Dana” çıkartıp, Müslümanların Kurban bayramını da burunlarından getirmezler.

Zaten bir de “Hayvan Hakları” diye sunulan, İklim değişikliği sosuna bulanmış sentetik et lobisinin yeni bir yasa hazırlığı var. CoVID 21 Dana ile daha sonra bir sonraki serisi balıkla ilişkilendirilebilir.

Yeni Malthusçuların hedefi belli; dünya nüfusunu nasıl aşağıya çekecekler. Şimdiye kadar  bir çok yol denediler. Mikrop ve aşıdan sonra şimdi gıda ve içecek üzerinden gelmeye hazırlanıyorlar. İlk gıda paketi de hazır: Sentetik et. mRNA dedikleri şey gıdaya da yüklenebilecek şekilde yeniden dizayn ediliyor. Yani bu iş sadece aşı ile sınırlı kalmayacak. Zaten e-water üzerinden ya da bioressonance tekniği ile de, bilgisayar ya da cep telefonu üzerinden de “Neuralink” yöntemi ile hedeflerine ulaşmaya çalışacaklar.

Zaten gökte alçak irtifa uydusu Starlink ve yerde 5G bunun için planlandı.

20 Temmuz Kurban Bayramı. Haziran ayında niyetleri belli olur.

Bunlar her Ramazan ve Kurban’da Müslümanları taciz etmek için mutlaka bir şeyler yapacaklardır.

Starlink’lerin yayın gücünün büyük ölçüde artırıldığı haber veriliyor. Bu da bir süreden beri hassas bünyeli insanlarda sağlık sorunlarına yol açmış durumda.

Bu arada bölgede yeni bir gelişme sözkonusu.  ABD, Suudi Arabistan, Mısır, İsrail desteğinde NEOM şehrinde siber bir ordu hazırlanıyordu. Karşı Yakada Çin ve Rusya, İran topraklarında ve KuveytinFav adasında ve gelecekte Irak bölgesinde, Limanlar, hava alanları, Kara ve Deniz üslerinde ve ayrıca çok geniş bir alanda Çinin bölgede görev yapacak siber ordusu için Humanoid Robot asker üretim tesisi kuruyor.

Türkiye’de 5G altyapısını Huaweikuruyor. Şimdi Çin’in  Xiaomo, Oppo, G.Kore’ninSamsung’u da Türkiye’de üretime geçiyor.

Türkiye kripto paranın en önemli üslerinden biri haline geldi bu arada.

Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada çok önemli gelişmeler olurken, biz CoVID belası ile başetmeye çalışıyoruz.

Great Reset” anlamadan bütün bunları anlamak kolay değil elbette. Ama biz daha bırakın CoVID’iPCR yalanını bile anlatamadık Bill’in adamlarına. Ama bir gün anlayacaklar. “İstanbul sözleşmesi”nin arkasında gizlenen komployu anlamamız 10 yıl aldı ve hala da sorun çözülmüş değil. Ama umarım biz CoVID gerçeğini anladığımızda iş işten geçmiş olmaz.

Namuslu insanlar namussuzlardan daha akıllı, cesur ve çalışkan değillerse işimiz zor.

Dilerim gelecek günler, geçen günlerimizi aratmaz. Kaybettiğimiz her gün, bu felaketin can, mal ve geleceğe ilişkin bir çok riskin maliyetini daha da artırmaktadır. “Zararın neresinde dönülürse orası kardır” ama gel de bunu anlat birilerine!

Nerdeyse bütün siyasi partilerin bir yanlış konusunda bu kadar kolay anlaşmasını anlamak kolay değil. Eskilde buna “Basiret bağlanması” demişler.

Yine de umutsuz olmayalım. Direnişimiz bütün olumsuz şartlara rağmen giderek büyüyor. Karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olduğu zamandır. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
DSÖKadir GecesiAİHM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın 3 yıl önce

Selamlar Abdurrahman bey, kalpler bir olduğu sürece Allah yardımcımızdır, duamızdasınız ...

Avatar
Esen Zafer 3 yıl önce

Lütfen bu videoyu izleyin. Bu BıonTech aşısını mutlaka durdurmak gerekiyor. Burada ne kadar tehlikeli olduğu kendi belgesiyle mevcut https://www.youtube.com/watch?v=Zg4gNZ231WI&list=LL&index=1