Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Biyolojik Savaş Orhan Kutan

BEKLENTİMİZİN SEVGİLİSİ YALAN

Yazan Muammer KARABULUT

İnsanların en çok yalana ilgi gösterdiği, sosyal mecradaki haber paylaşımlarından dolayı sır olmaktan çıktı. Yine doğru söyleyenlerin yalancılıkla itham edilmesi ise başka bir trajedi olarak her zamanki yerini kordu. Ne demişler, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış…

Nedeni ise yalanın beklentilerimizi karşılıyor olmasıdır. İşte kişiden kişiye değişen, ihtiyacımız olan, o yalanla karşılaştığı zaman da hemen ona sıkı sıkıya sarılıyoruz. O yalana inanmamız bağışıklık sistemimiz, acı eşiğimiz ve ağırlık kaldırma gücümüz kadar.   

Tabii ki bu içimizde duran duygu ve düşüncelerle de doğru orantılıdır. Artık yazıma ihtiyacımız olan yalanlarla devam edebiliriz.

Bahçeli yaptığı açıklamada, DSÖ derhal kapatılmalıdır. Onlara egemenliğimizi vermeyiz.” dedi.

Erdoğan kurban bayramı için Kılıçdaroğlu’nun seçimde vaat ettiği 15.000 TL’yi 30.000 TL’ye çıkarttı.

Türkiye’ye seçim için Avrupa’dan gelen gözlemciler, seçimlerde hile yapıldığını ve tekrarlanması gerektiğini rapor etti.

Putin, “aşılarla insanları zehirleyen, sahte pandemi ilan eden DSÖ’nün bu saatten sonra benim ülkemde işi olamaz.”  dedi.

Sağlık Bakanı Koca başından itibaren pandemiye ben de inanmadım.  Fakat Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminden gelen bir emirle kabul etmek zorunda kaldım. Halkımızdan özür diliyorum açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın talimatı ile Türkiye’de bulunan bütün sığınmacılar 40 gün içinde geldikleri yere yollanacak.

Kılçdaroğlu’nun kredi kartı borçlarının, “0” faizle 36 ay bölünerek yapılandırılacağı seçim vaadi meclis komisyonunda kabul edildi.

Türk Bilim İnsanları mRNA sıvılarının zararına karşı, “aşı” geliştirdi.

Kurban Bayramı öncesi GENEL AF çıkacak!

Avrupa Birliği yalnızca Türkiye Vatandaşları için schengen vizesini kaldırdı. T.C. Vatandaşları kimlik kartı ile Avrupa Birliği ülkelerine serbest giriş yapabilecek.

Başta Dolar olmak üzere  kademeli olarak bütün para birimleri TL ile eşit duruma gelecek.

Yeni CHP’nin MYK’sından alınan karar ile  önümüzdeki seçimlerde her sandık başına bir  müşahit değil, en az 21 yıl parti üyesi olan kişiyi görev verilecekmiş.

Kira artışları 10 yıl süre ile sıfırlanacak!

Devamı ana akım medyada ve onun sosyal mecrasında…

Ayrıca seçim öncesi piyasaların bir tarafı Erdoğan’ı kurtarıcı olarak görürken diğer taraf da Kılıçdaroğlu’nu görüyordu. Seçim bitti, o piyasalar kurtarıcı olarak Şimşek’i göstermeye başladı.

Acaba yarın Şimşek FED’in istediği faizleri artırırsa ne olacak veya hangi piyasa sevinecek?

Sonucu da söyleyeyim, ne Erdoğan ne de Kılıçdaroğlu kazanmış olacak. Kazanan Merkez Bankası’na  hakim olanlar kazanacaktır. Yani FED’in istediği “Merkez Bankası Dijital Para Birimine” hoş geldiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 12 ay önce

Ba kadar basit

Avatar
Ali . B 12 ay önce

Neden yalanı sevdiğinizin iyi örneği olmuş. 5gvirusnews farklılığı

Avatar
Coşkun 12 ay önce

Böyle giderse İsrail'e vilayet hız kazanıyor. bizi ab ye ne zaman alıyorlar bakalım.