Öne Çıkanlar AHİM mRNA TMK KKTC Abdullah Gül

bill TAM DEŞİFRE OLDU!

5gvirusnews.com bill gates’in büyük yalanının perde arkasını 18 Nisan 2022 tarihinde belgeleri ile yayınlandı. ( bkz)

O belgelerde ne vardı?

-2019 yılında ortaya çıkartılan Sars-CoV-2 virüs operasyonu 2014 yılında başlıyor ve 2015 yılında da makalesi yayınlanıyordu. İşte tam bu sırada bill gates hazırlıklı değiliz diyor!

Ama hadise hazırlık değildi. Dönemin ABD Başkanı Obama, bizzat Dr. Anthony Stephen Fauci tarafından çalışması yürütülen genetiği oynanmış iyi huylu yarasa virüsünü kabul etmedi!... O da Wuhan’a taşıdı. Hadise Fauci'nin yargılanmasına kadar gidecek!

Bugün DÜNYA İngiliz Financial Times’da çıkan o haberi, “Bill Gates'ten flaş DSÖ açıklaması” olarak verdi. Haber 2015 yılında Kovid-19 benzeri bir salgına karşı hazırlıklı olmadığımızı belirten ve uyarılarda bulunan gates'i haklı çıkarttı olarak görüldü veya gösterildi. Çünkü hala bill gates bu hikaye ile dünyayı DSÖ üzerinden yönetmeye çalışıyor!

Devamını ve nasıl bir tezgah kurduklarının belgesi ile okuyalım.

Haber kaynağı;

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/bill-gatesten-flas-dso-aciklamasi-siradaki-tehdidin-adini-koydu-42054817

https://www.ft.com/content/c8896c10-35da-46aa-957f-cf2b4e18cfce

Anahtar Kelimeler:
DSÖSARSCOV2Fauci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.