Öne Çıkanlar Radyasyon KKTC Türk Dünyası CIA Mikro Dalga

BIRAKIN, “KEDİCİKLERİ”

Yazan Muammer KARABULUT

Boksörlerin bilinen taktiği, sağı gösterip solu veya solu gösterip sağı vurmaktır. Ama boksörler bir kafa atıyor! Yani kafamızı karıştırıyorlar ve ne yaptıklarını algılayamıyoruz. Öküzün trene baktığı gibi bakıyoruz!

Türkiye’de Harun Yahya takma adlı Adnan Hocayı veya Adnan Oktar ve bir de kediciklerini tanımayan yok gibidir. Yine Adnan Hoca’nın İsrail ile olan bağlantıları da gündeme gelen diğer bir husustur. Ama Adnan Hoca’nın asıl belirleyici olan,  CHABAD bağlantılarını hiç gündeme getirmedik. Kediciklere bakmaktan, CHABAD’a bakmaya fırsat bulamadık galiba…

Daha önce LGBTQ’ye baktığımız gibi bu sefer de Adnan Hoca Örgütü ile CHABADçıların ilişkisine bakalım, var mı yok mu?

Fazla geriler gitmeden, CHABADçıların New York Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde, “Barış Kültürünün Savunulması Konferansı” na gidelim. Tarih 29 Kasım 2016.

Toplantı görünürde,  dünyadaki tüm belalı işlere karşı tüm insanlığı Nuhi Yasalar (bkz) aracılığıyla birleştirmeye yönelik. Ve bu yasallaşma çabaları ABD’de kabul edildikten sonra tarihte hiçbir zamanında, Nuhi Yasaların benimsemesi ve ona bağlılık göstermesi için bu kadar güçlü bir baskıya tanıklık edilmedi.  Ona kısaca Nuhi Yasalar Aldatmacısı, diğer bir ifade ile kuzu kılığına girmiş kurt da diyebiliriz.

Toplantıyı organize eden kişi CHABADçı Haham Yakov D. Cohen.

Yaptıkları haber göre, Harun Yahya temsilcileri Birleşmiş Milletler New York Genel Merkezi’nde 29 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşen, Nuhi ve İbrahimi değerlerin öğretilmesi ile Barış Kültürünün Yayılması” başlıklı toplantıya katıldılar. Harun Yahya temsilcileri bu toplantıda terörle ve radikalizmle mücadele için fikri mücadelenin önemini anlattılar.(bkz)

BM’deki toplantıya Adnan Hoca Örgütü’nü temsilen katılan kişi Dr. Cihat Gündoğdu ama adını verdikleri haberde kullanmamışlar! BM’de Dr. Cihat Gündoğdu’nun katıldığı toplantı Türkiye’de hiçbir zaman haber olmamış!

Aradan bir zaman geçer (23 Ocak 2017) toplantıyı düzenleyen Haham Yakov D. Cohen de İsrail’e giderken İstanbul’a uğrayarak Adnan Oktar’ı ziyaret eder. İlgili ifade ikilinin görüşmesi sırasında söyleniyor!

Ziyaret sırasında Adnan Oktar Örgütü’nün lideri sanki bu CHABADçıları ilk kez görüyormuş gibi bir hava estirir. Oktar haham Cohen’e “her zaman yanındayız” der, Cohen’de bundan dolayı “minnet” duygularını ifade eder. Oktar biraz daha ileri gider ve “her gün Tevrat okuduğunu” söyler! (Ayrıntı Video'da var.) 

Aradan bir zaman daha geçer, bu sefer BM sayfasında New York’ta 19-23 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılan, Kültürel Diplomasi Uluslararası Sempozyumu, "Sert Güç Liderliği Almadan Dünya Kültürlerini Birleştirmek İçin Kültürel Diplomasiyi Kullanmak." başlıklı toplantıya 1999 yılında ilik ve kan toplayıcı olarak adını duyuran Dr. Oktar Babuna ve “Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın (Özdağ'ın CHABADçı-Nuhilerden haberi var mı?) kayınbiraderi, Adnan Oktar suç örgütünün İsrail imamı Ali Sadun Engin” de katılmış. 

Bugüne kadar Babuna ve Engin’in CHABADçılığını, Nuhi durumu hiç haber oldu mu veya TV’de konuştuk mu?

-Hayır!

Ve tüm bu organizasyonları BM çatısı altında Nuhi yasalar maskesi ile yapan Haham Yakov D. Cohen bakın ne diyor,   “Organizasyon, tüm insanların yaratıcısı olarak Tek Aşem'e olan inancı ve hepimizin İlahi İmgede yaratıldığımıza olan inancı yeniden teyit ederek dünyayı birleştirmek için bir fırsat olarak tasarlandı.”

Hedeflerinde ise “Tek İnsan, Tek Dünya” vardı!... (bkz)

Artık adı, bu CHABADçı Nuhi Yasalar Aldatmacısına taraf olarak tanıdığımız, bu örgütün üyesi bir Adnan Oktar var!

Kedicikler acaba Chabad’ı veya Habad’ı duydular mı? Nuhi Yasaları biliyorlar mı?

-Hayır?

Ve böylelikle kediciklerle uğraşırken, asıl görünmesi gereken büyük resmi yine göremedik! Yine Adnan Hoca Örgütü de kedicikleri göstererek büyük resmi göstermedi. Yoksa kedicikler gibi, CHABAD  veya Nuhi Yasalar da haber olurdu!

Google de kısa bir gezinti yapın bir tane haber bulamazsınız! Google de 9 tane arama sonucu var. 1 tanesi 5gvirusnews diğeri 8’i Adnan Hoca Örgütü’nün. Google de “kedicikler”in arama sonucu  ise 568.000 (23 Ekim 2022)  

Bu bilgilere ulaşmamı sağlayan Dr. Oktar Babuna’nın kız kardeşi  Ferhunda Eda Babuna’ya teşekkür ederim… İlk araştırmamı Twitter de yapmıştım  sağ olsun @EdaBabuna  23 Ocak 2017 tarihinde,  “New York Nuhi Yasalar Enstitüsü kurucusu ve başkanı Haham David Cohen”’in Adnan Oktar’ın konuğu olduğunu paylaşmış!  Zaten Twitter’da “Nuhi Yasalar” diye arama yaptığınızda bugün (23 Ekim 2022) itibari ile 3 tane sonuç çıkıyor 3’ü de Adana Hocacı!  5gvirusnews Twitter hesabı kapatıldığı için paylaşan olmamış.

FGÖ ile AHÖ ne kadar Türk ve Müslüman ise CHABADçılar ile Nuhi'lerde o kadar Yahudi!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 1 yıl önce

Haber boyle yapilinca insanlar uyanir