Öne Çıkanlar Prof. Dr. Selim ŞEKER Robert W Malone Megali İdea Simon Mistriel Aykut Magufuli

BÖYLE SEÇİM YAPILMAZ!

Yazan Muammer KARABULUT

YİNE HER KONUDA OLDUĞU GİBİ SİYASET BİLİMİNDE DE ÇOK GEÇ KALDIK…

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve bu devletin toraklarında yaşayan İNSANLAR, seçim öncesi yaşanan ifşaları, siyasetçilerin üslubunu  hiç hak etmedi!

İNSANLAR şimdilik  maaşlara yarım günde yapılan ZAM haberleri ile biraz sakinleşiyor. Ama maaşlara yapılan ZAMın çok daha fazlası seçimden sonra ocaklarda kaynamaya başlayacak.

DSÖ tek dünya devleti ile çoktan kolları sıvadı.

mRNA, mRNA değil modifye edilmiş RNA olduğu da ortaya çıktı! Hangi siyasetçi, modRNA sıvıları ile genlerimizin değiştirildiğini anlatıyor?

-Hiçbirisi…

Teknoloji İNSANSIZ olarak yoluna devam edecek! Yani 2030 yılına kadar OY verenlerin %90 işlerini kaybedecekler! Açık açık ifade ettikleri gibi, dünya nüfusunu azaltıyorlar! Hangi miting alanında bu gerçekler konuşuluyor?

Hiçbirisi..

Küresel siyasi erk, büyük geçiş döneminin farkına varmamamız için kör dövüşü yapmamızı istedi. Siyasiler de onu yerine getiriyor.

Siyasetçilere neden Türkiye’yi bekleyen küresel tehditlere karşı insanları uyarmıyorsunuz? Geleceği yaşayacak olan halkın gündemine bu tehlikeleri göstermek başta siyasetçilerin görevi değil mi sorusuna karşı da söyledikleri,  –Küresel konuları halka anlamazmış. Diğer bir ifade ile de gerçekleri söyleyerek halktan OY alınmazmış!  Fakat küreselciler dediği için maske taktırırlarmış, ne idüğü belirsiz sıvılar  için kolunuz açın derlermiş.

Ve her türlü ahlaksızlığı da sıradan hale getirirlermiş.

 

Onun içindir ki küreselcilerin DSÖ aracılığı ile yaptığı planlı salgın darbesini de göremeyen hiçbir siyasetçiden, İNSANLIĞA ve bu memlekete yarar gelmez. Yalnızca küreselcilerin kaosuna ve geleceğine hizmet ederler.

Şuanda her iki kesimde bu yazıdan dolayı küfür edecek veya bu yazı hiçbir şey ifade etmeyecek..

Neyse böyle siyaset yapan siyasilerle köklü gelenekleri olan bu kadim DEVLET yönetilmez! Yönetilmeyeceğini de seçimlerden çok kısa bir zaman sonra hep birlikte göreceğiz.

Seçim sonrası göreceğimiz manzarayı 11 Mart 2020 tarihinde planlı salgınla başlattılar.

Ve devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
MRNAModRNADSÖMaske
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali. Yagiz 12 ay önce

Doğru

Avatar
Kamil 12 ay önce

Ben iyi ki varsınız diye dua ediyorum