Öne Çıkanlar BND İlker İpekdal BIRD FLU Türkiye Uşak

BU HAFTA BİR MİLAD GERÇEKLEŞECEK 

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

1 Ağustosta tarihte bir ilk yaşanıyor ve 70.000 Starlik alçak irtifa uygusu aktif hale getiriliyor.

Bugün Orwel’in “büyük gözaltı”sı gerçekleşiyor.

Müjde artık kutuplar dışında her yerden hızlı internete girebileceksiniz. Size söylenecek olan işin bu kısmı. Artık Humanoidlere, havada, karada, denizdeki “İnsansız Hava araçları” kuşlar gibi birbirine çarpmadan serbestçe dolaşabilecekler. Herkes ve herşey gökyüzünden izlenebilecek. Hem de karada ve denizde olan her şey 50 metre derinliğe kadar scan edilebilecek. Ve herkes artık global ölçekli bir mikro dalga fırın içinde yaşayan, bu siber akvaryumda yaşayan siber balıklara döneceğiz. Ve tabi “ol mahiler ki, derya içindedirler de deryayı bilmezler” hesabı.

Türkiye olarak biz 5 yılda, 25 alçak irtifa uydusu sözüne kandık ve uzay ajansının alçak irtifa uydusu protokolünü imzaladık.

1 Ağustos itibarı fiilen işgali gerçekleştirilen uzaya yerleştirilen uydular aktif hale getiriliyor.

15 Temmuzun sloganı, “Türkiye geçilmezdi.” Gökyüzüne bakın, her gece geçiyorlar. Hem de odalarınıza kadar gözleyerek. Artık bu hafta sonu “Mahremiyet” diye bir şeyden söz edemeyeceksiniz.

Size söylenmeyen şu: “Humanoid’lerle dünyanın her yerinde siber ordular operasyon yapabilecekler. Her nokta izlenebilecek. İzleme her görsel, hem ses, hem de data olarak yapılabilecek. İsterlerse artırılmış gerçeklikler, Deepfake görüntüleri ile gökten Mesih’i bile indirebilirler. Bu sistem ile her noktaya operasyon yapabilecekler. Denizdeki balıkların, havadaki kuşların, arıların, uçan böceklerin ya da yerde yaşayan, yeraltında yaşayan hayvanların hareketleri manipüle edilebilecek. Tepemizden radyasyon yağacak. Ani kuş ölümleri, arı, böcek, kelebek ölümleri sıradanlaşacak. Daha çok şimşek çakacak, daha düzensiz hava olayları yaşayacağız. İklim değişiklikleri yaşanacak. Reçineli ağaç ormanlarında söndürülemeyen, ani yangın haberlerini daha çok okuyacağız, duyacağız. Sokakta giderken aniden düşen, ölen insanları daha çok göreceğiz. Daha çok elektrik kesilmesi, trafo patlaması, akıllı evlerde ve şehirlerde ani yangınlar, patlamalar daha çok görülecek. İnsanlar, hayvanlarda, tabiatta garip olaylar daha çok görülecek. Yeni hastalıklar ortaya çıkacak. Yeni salgınlar görülecek. Kanser, Allerji, Alzaymır gibi hastalıklar hızla artacak, İşitme ve görme bozuklukları, baş dönmesi sıradanlaşacak. Kısırlık artacak, kız çocuklarının sayısı artacak ama sakat doğumlar da artacak. İntihar olayları sıradanlaşacak.

Hele bu tencereye, “kapak” olacak bir de 5G felaketi var. “Siber kıyamet” ya da “siber cehennem” için özellikle “Neuralink”, “Trans Humanizm” ve “Chip” teknolojisi için 5G altyapısının da tamamlanması gerekiyor. İşte o zaman “siber işgal”, “siber diktatörlük” hedefine ulaşmış olacak.

Maalesef her iki konuda da devletlerin gözü önünde bu işler göstere göstere yapılmaya devam ediyor. Biz CoVIDile oyalanırken, birileri bu “siber cehennem”e odun taşıyordu. Hem de insanlığa “siber cennet”den söz ediyorlardı.

Siber Deccal”in sesini artık her köşeden duyacaksınız.

Bu anlattıklarımı abartılı bulanlar olabilir. Ömrünüz varsa, CoVID fitnesinden canınızı kurtarırsanız göreceksiniz. Birileri yeryüzünde bir cennet, ebedi bir hayat hayali ile aslında kaçtığını sandığı şeye doğru koşuyor. Korkarım işin farkına vardıklarında çok geç kalacaklar.

“Medeniyet denilen maskeli mahluku görün / Tükürün maskeli vijdanına asrın tükürün”. Kime, neyi, nasıl anlatayım bilmiyorum. “Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım”.. Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ATALAY 3 yıl önce

Tşk Ederim Sayın Dilipak . Rahmetli Cemil Meriç 'in bir sözü vardı. Bu sözü Yukarıdakiler için söylemişti. " ÖYLE BİR KOYU KARANLIKTASINIZ Kİ , EN KÜÇÜK IŞIĞI AYDINLIK SANIP KARARTIYORSUNUZ" diye Maalesef insanlık kendisi artık , kendi aydınlığını göremeyecek bir karanlığın içine girdi. Hayrola diyelim

Avatar
Esra 3 yıl önce

Böyle bir durumda herkes zarar görecek.bunu planlayanlar felaketlerden kendini nasıl kurtarmayı düşünüyorlar acaba

Misafir Avatar
Emre 3 yıl önce @Esra

Bu işin planlayıcıları kendilerine koruma kalkanı planı yapmışlardır. Fakat işin sonunda herkesin gideceği yer aynı! İşte bunu bilmiyorlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yasin YILDIZ 3 yıl önce

Zulm ile abad olanın; akıbeti berbat olur inşAllah. Zalimler için yaşasın cehennem... Selam ve dua ile.

Avatar
bilge 3 yıl önce

Üstadım belli ki bizimkiler de o yolun yolcusu. Bireysel olarak nasıl önlem alacağız

Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Aynen katılıyorum, Allah C.C rahmeti ve bereketi müminlerin üzerine olsun

Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Aynen katılıyorum, Allah C.C rahmeti ve bereketi müminlerin üzerine olsun

Avatar
Melissa 3 yıl önce

O kadar doğru ki yazdiklariniz hocam Allah sonumuzu hayra çıkarsın biz direnmek zorundayız internette kullanmak istemiyorum artık bunların oyunları midemi bulandiriyor anlattıklarınız zaten normallesti herkes normal olarak görüyor

Avatar
Bay Bora 3 yıl önce

Kursunlar en çetin tuzaklarını. Tuzak kuranların en büyüğü Allahtır. Bir bakarsınız ki bir kuyruklu yıldızın bıaktıgı göktaşları, ebabil kuşları gibi tüm uyduları indiriverir yere yada bir güneş patlaması olur hesapta olmayan, tüm uydular çöp olur.