Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi Tefeci 5G Tekin Arhun Sarper Altıncık

BUNLAR HANGİ VİRÜSTEN BAHSEDİYOR?

Yazan Muammer KARABULUT

Hekimlerimizin bazıları maske, hijyen, sosyal mesafe diye şarkı sözü yazıp klip çekerken, bir kısmının da , “sokak” bütün göstergelerin kol gezdiği bir alan olduğu için, bize şu kağıt toplayan kişilerin durumunu bir rapor etseler veya onlara, o meşhur virüs neden bulaşmıyor gibisinde bir araştırma yapsalar ve o araştırmalarını da bizlere anlatsalar iyi olur.

Yoksa böyle bir araştırma için DSÖ’den izin mi almak gerekiyor?

Çünkü, eğer o DSÖ’nün bahsettiği virüs olsaydı, Türkiye’de 1 milyon kağıt toplayıcıları şimdi aramızda olmayacaktı.

  1. konularda her gün TV kanallarında açıklama yapan ve diğerleini de susturan bazı bilim adamlarımız vakit bulup, hiç sokağa çıkmadığından dolayı göremedikleri o virüs ile ilgili bir gözlemimi aktarmak istiyorum.

Mahallede kâğıt toplayan iki kişinin kaldırıma oturup, naylon poşetin (1) içinden aldıkları çekirdeği çitleyerek, kabuklarını da cam bir bardağa koyduklarını (2) gördüm. İzin isteyerek yanlarına yaklaştım ve konuşabilir miyiz dedim. Olur dediler.

Sordum, - Neden çitlediğiniz çekirdeği yere değil daha sonra çöp atmak için bir kaba atıyorsunuz?

  • Sokağa atılmaz ki dedi.
  • Kaç yıldır bu işi yapıyorsunuz, hastalandınız mı, ilaç ve iğne vuruldunuz mu?
  • 3 yıldır bu işi yapıyoruz. Hastalanmadık, ilaç ve iğne de vurulmadım.
  • Ailende hasta olan var mı?
  • Hayır.
  • Yıkanıyor musun?
  • Ayda bir belki.
  • Maske takıyor musun?

Cebinden çıkarttı. - Sorarlar diye yanımda taşıyorum.

Maske siyah beyaz idi.

Şarkımıza devam edelim, maske, hijyen sosyal mesafe….

Ayrıca TV’lerde dinlediğim bilim adamları, Türkiye’de takılan maskelerin %95’nin işlevsiz olması, yaptığı araştırmalar ve gözlemlerime  göre bahsettikleri virüs bulaşıcı değil.

Ama üst akıl dediğimiz kürsel güçlerin bahsettikleri ve gizledikleri bir “COVİD-19” var…

Onu da yakında açıklayacağım.  

Anahtar Kelimeler:
DSÖÇekirdek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aydın 4 yıl önce

Dostlar Merhaba; Burada, genel olarak, anlatmaya çalışılan konu; c19 hep vardı...ama daha önce c18, c17 veya c10 idi...c nin yanındaki rakam biliyorsunuz yıl... Sağlık Bakanlığı, yıllarca çok güzel ve detaylı 15 günlük grip raporları hazırlamış... grip.gov.tr adresine gidip, geriye doğru, yıllar itibariyle bakarsanız, mesela; 2017 de 52.hafta(25-31 aralık 2017) Haftalık influenza (Grip) Sürveyans Raporu, covit var orada... Binlerce yıldır dünyada grip virüsleri var. Mutasyonla değişip tekrar tekrar ortaya çıkıyorlar...covit hiç bitmeyecek! covit60, covit70, covit80 vs. Binlerce yıldır virüsler vardı ve muhtemelen dünyanın sonuna kadar da onlarla yaşayacağız. Burada cambaz a bak durumu var... Büyük bir puzzle ın tek bir parçası. Bu parçasının peşinde akıl tutulması yaşarken büyük resmi kaçırmamak lazım. Toz maskesi ile zorunlu maskeyi karşılaştıramıyor, sürekli mutasyona uğrayan virüsün aşısı nasıl oluyor diye soramıyorsam diyecek bir şey yok. Selamlar.

Avatar
Nevzat 4 yıl önce

Deniz bey asi olduktan sonra sizde yan etkileri oldugunda bu yanetkileri tedavi veya muayene olmiyacaginiza ve saglik systeminden yararlanmiyacaginiza dair soz verirmisiniz ? Yada kullandiginizda utanir misiniz.

Avatar
deniz 4 yıl önce

olmadığını iddia ettiğiniz o virüs size ya da sevdiklerinize bulaşırsa - bulaştığında bu yaptığınız haberden bir damla utanır mısınız ? sanmıyorum...