Öne Çıkanlar DSÖ Şehzadeler Belediyemiz Elektrokmanyatik aŞI İznik

BÜYÜK, “0” MEZARLIKTA!

Yazan Muammer KARABULUT

Olan yine komünizme inancını yitirmeyenlere, bir de mRNA sıvısı alanlara oldu.

Hitler, "nasyonal sosyalizm” ideolojisini ortaya çıkardı. BBC İran devriminin 40. yılında, “Şah karşıtı solculara ne oldu?”(bkz)manşeti ile solcuları aradı. Küreselci sapkınları arkasına alarak bütün referanslarını yiyen Davos bunağı Klaus Schwap ile komünizm yine hortlatılmak istendi, ama olmadı.

Tarihin yakın bir döneminin trajik fotoğrafında Almanya'yı, İran'ı ve bir çoğu mRNA sıvılarına maruz kalan dünya insanlarını hemen görüyoruz.

Süreç tabii ki devam ediyor. Kapanan yalnızca Davos bunağı Klaus Schwap’ın var ettiği Davos tiyatrosu.

İsviçre Alplerinde Davos’un havasını soluyanlarda, yaşla birlikte gelen nefes darlığı her yeri sardı. Dünyayı yönetmekte, güya bilgelik ve ukalalık yerini perişanlığa bıraktı.

Yeni dünya düzeninin merkezi Davos olmaktan çıktı. Türkiye’den giden ve Davos’ta olmayı maharet sanan malum kişinin de son gidişi olacak!

Gelelim teknolojinin gereği nüfus azaltma, transhümanizm ve robotlaşmaya, bunlar bütün hızı ile bütün dünyada devam edecek.

Tasarlanan en büyük organizasyon ise, FED’in çatısı altında Merkez Bankalarının üretecekleri Dijital Para birimlerinde yaşanacak!

Ayrıca Anadolu’ya olan ilgilerini ve alakalarını hiç bırakmayan küresel coğrafyanın paylaşımcıların mühendisleri de iş başında…

Biten yalnızca Davos bunağı Klaus Schwap’ın sıfırlama teorisi olurken, müjdesini de malum Biden'ın iklim elçisi John Kerry’i verdi. Kerry konuşmasında, gezegeni (dünya) kurtarmak için, "dünya dışı" bir gücün Davos'a geldiğini söyledi. (bkz)

Dünya’da milyarlarca insanı zehirleyecek zemini hazırlayan Pfizer’in CEO’su Albert Bourla da sorulan soruların hiçbirisine yanıt vermedi.  

Eğer Davos’da her şey yolunda gitseydi, Albert Bourla’ya o sorular sorulmaz, Albert’e sorulan sorular da twitter’de yayınlanmaz ve işlerin ters gittiği bir zamanda twitter’in yeni sahibi olan Elon Musk da, “Twitter gerçeğin kaynağı oldu” paylaşımında bulunmazdı.

Anahtar Kelimeler:
MRNABBCElon MuskDavos
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halide 1 yıl önce

Kafamız karıştı