Öne Çıkanlar ABD AHİM TMK mRNA KKTC

ÇOK MU KORKTUN, SENİ GİDİ YARAMAZ

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Ah Elon ah! Ne yaramazlık yaptın da korkuyorsun. Daha dur karpuz da kesecektik, aya gidecektik, Merihe gidecektik. Uzay madenciliği yapacaktık. Ne hayallerimiz vardı.

Bunların hepsi hayal olacak… Çünkü Elon Musk'ın Tesla imparatorluğu, “milyarder dolandırıcıya” dönüşmek üzere… Üstünü örtmekte Twitter'ı satın alma planlarını yaptığı gün ortaya çıktı ve uzay mekiği gibi geçen ay yüzde 36 düştü. Elon’un hisseleri daha da düşecek ve parçalara ayrılacak.

Parçalara ayrılmadan önce sen kendini klonlayıp, bir de beynin kopyasını al, ne olur, ne almaz. Avatarını da yaptır, Metaversenin “insanat bahçesi”nden sergilensin. Maymununu da klonlat Metaverse sen, maymunun, yapay zeka danseder, satranç oynarsınız. Nasıl olsa Tanrı olacaksın, ölüm de yok, orası da bir cennet! Yoksa Elon bütün bu vaadler “şata” mı idi. (Torunum bir yaramazlık yaptığında, kızacağımızı anladığında “şaka yaptım” yerine “şata yaptım” diyor da). Yoksa bütün bunlar gerçekten şata mı idi, seni gidi, yaramaz seni. Uzay filan hikaye değil mi? Sen de biliyorsun ki, 11 Eylül kurgu idi, tıpkı ABD’nin aya gitmesi gibi. Lavrov’un dediği gibi Hitler de aslında bir Yahudi idi, Yahudileri Filistin topraklarına göç ettirmek için bütün bunlar birer kurgu idi.

Hadi itiraf et, harika bir iş çıkarttınız değil mi? Pandemi iyi numara idi, aşı olayı da. Kabul et, Bill Gates senden daha iyi oynadı. Tamam sen de iyi oynadın. “Vladimir Putin'e son meydan okumanda sumo güreşi yaparken çekilmiş bir fotoğrafını” paylaşmıştın ya, içindeki çocuk hala yaşıyor.

Biliyor musun, hani Putin'i, teke tek düelloya çağırmıştın ya, bizdeki bir politikacı da, başka bir politikacıyı teke tek düelloya çağırdı biri, öteki de gelmedi.. Yani örnek alıyor dünya sizi. Ama itiraf edelim, siz bu işi daha iyi yapıyorsunuz, bizimkiler sizin kadar haber olmuyor. Çünkü siz global aktörlersiniz, bizimkiler yerli ve milli.

SpaceX ve Tesla’nın CEO’su, Twitter’in da sahibi olacaktın ama olmadı. Şimdilik uzay fatihi, siber Tanrı aday adayı, Nicola Tesla’nın manevi mirasçısı Elon Musk, BMGK 5 daimi üyesinden biri olan Rusya’nın devlet başkanı Putin’e bile meydan okuyan Musk, onu teke tek bir düelloya, siz Rus ruleti de diyebilirsiniz mücadeleye çağırmıştı. Kazanan kişi Ukrayna’yı alacaktı. Yani Ukrayna bu hesaplaşmada masaya sürülüyordu. Hani Ukrayna Ukraynalıların olacaktı. Ama canım sen de, kumarda kaybeden aşka kazanır, aşk olsun sen de!

Hayat bir kumar değil mi zaten!? Musk’ın tweet’ine beklediği kişi yanıt vermese de, kripto para platformu Binance CEO’su Changpeng Zhao, kendi hesabından bir tweet attı, “Kardeşim, elbette kazanmanı isterim ama gerçek şu ki, (gülen emoji) Kung fu videolarını görmedim” dedi.

Bu iş şakaya gelmez. Ciddi.

Bu hergele (Yo hakaret etmek istemiyorum. TransHümanizm de insan hayvan ve bilgisayar bir network üzerinde karşılıklı, interaktif etkileşim, bilgileşim içinde olacak. Buna ‘Nesnelerarası iletişim” deniyor. Yani insan, hayvan, makine fark etmiyor. Hergele de zaten ‘sığır, manda, eşek vb. karışık hayvan sürüsüne verilen ad.. Birey de din, ahlak, gelenekten ve biyolojik cinsiyetinden bağımsız bir GENDER olunca, Ve zaten insan hayvandan evrildiğine göre, ve artık düşünme yetisi, makine üzerinde hayvanla insan arasında eşitlenince, insanın alameti farikası da kalmıyor. O bağlamda söyledim) Ukrayna'ya uydu interneti sağlamasının ardından Moskova'dan tepki çekmişti biliyorsunuz. Oğlan (erkek evlat anlamında) aslında Starlinkleri bir uzay savaşı için siber silahlarla donatıyor. İstediği yerde yangın çıkartabiliyor. Biyohackerler vahşi hayvanları yönlendirebiliyor, Laser tekniği ile boşlukta hologram görüntüler üretebiliyor, Laser ve RF’i silah olarak kullanabiliyorlar. Rusya’da son milli günde planlanan hava gösterisi niye ertelendi sanıyorsunuz.

Sevgili Musk sakın ölme. Sen ölürsen biz MetaVersete yolumuzu şaşırırız, kıbleyi bile bulamayız o alemde. Daha çok işimiz var seninle. Daha seni yargılayacağız (Pardon onu söylemeyecektim), Rusya uzay ajansı Roscosmos'un Başkanı tarafından tehdit edildiğini duyduk. "Ölürsem sizi tanımak güzeldi" diye bir mesaj paylaşmıştın. Sen ölmezsin, ölemezsin, dünyaya kazık çakacaksın. Ya ölürsen, sana nasıl bir anıt kabir yapalım. Dünyanın neresinde istersin anıt mezarını seni gel güneşe gömelim, çünkü güneşin fethi yakın. Sen dünyaya sığmazsın.

Bak annen çok kızmış. Elon’un Diyetsiyen ve yazar annesi Maye Musk, oğlunun mesajını "kızgın yüz" emojisi ile beraber; “Bu komik değil” diye cevaplamış. İşte ana yüreği. Neyse Elon annesine hayırlı evlat olduğunu gösterdi: “Özür dilerim! Hayatta kalmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Muska annesinden çok Rusya'nın uzay dairesi Roscosmos'un başkanı Dmitry Rogozin kızgındı. Rogozin, Ukrayna'ya Starlink ile uydu interneti sağlayan Elon Musk'un “Rusya'ya zarar verdiğini ve çocukça davranışlarına karşın yetişkin olarak hesap vereceğini“ söylemişti. Bu kadar kızmaya ne gerek var, Elon ve Rogozin votkayı, viskiye karıştırıp içsinler, o zaman zihniyet ikizi ve kardeş olduklarını hemen anlarlar.

Rogozin votka içmeyince bazan mesela şöyle şeyler de söyleyebiliyor: “"Elon Musk, Ukrayna'daki faşist güçlere askeri iletişim ekipmanı tedarikinde yer alıyor. Bunun için ne kadar aptalı oynarsan oyna bir yetişkin gibi sorumlu tutulacaksın." Alkolü barışçıl politikalar geliştirme konusunda pozitif etkisi bizde tek parti uygulamaları ile kanıtlanmıştır. Bizimkiler rakıyı içince Yunanla kardeş olduğunu anlamıştı! Tabii yanında tuzlu leblebi şart.

Elon Musk Metaverse çok giriyor sanırım. Belki astral yolculuklarda yapıyordur, Lucid Dream deneyimleri de, rüyasında çektiği fotoğrafları dünyada tab edebiliyor mu bilmiyorum. Ama konuşurken çok ilginç şeyler söylüyor bu adam. Birileri de buna cevap verirken, bazen aradaki farkı fark edemeyebiliyorsunuz mesela. Hani Elon alev silahıyla Putin'e meydan okumuştu ya, "Ayı’sını da getirebilir" demişti. Musk’a yanıt veren Rogozin, "Elon, önce tuvaletten çık" demişti. Ne demekse, ben bu kadar yüksek seviyedeki konuşmalardaki çukurluğu anlayamayabiliyorum.

Ah canıım, sevgili Elon’un en büyük hayali ve umudu neymiş; “İnsanlığın karşı karşıya olduğu var oluşsal tehditler neler? Sorusuna “Doğum oranı” demiş. “İnsan uygarlığının geleceğine yönelik en büyük tehdit bu olabilir” demiş ve eklemiş: “. Bir de yapay zekanın ters gitmesi endişesi var. Bence dini radikalleşme de başka bir kaygı. Musk en büyük umudununsa insanlığın Mars'ta kendi kendine yeten bir şehir kurması”

Ne kadar cana yakın biri değil mi, 35 m2 lik prefabrik bir evde yaşıyor ve özellikle de köpeği yanımda değilse kendini çok yalnız hissediyor. Dünya malında gözü yok. Zaten Global Reset sonrası mülkiyet de yok ya! Elon şimdiden hazır.

Insider'a verdiği kapsamlı röportajda Musk, "Putin'in Ukrayna'yı ele geçirmesine izin veremeyiz" diyen Tesla'nın CEO'su, Rusya Rusya ve Çin'in bu uyduları hedef alması durumunda ne olacağı hakkında da, "Umarım bunu bir teste tabi tutmak zorunda kalmayız ama sanırım uyduları, onların uydulara atabileceği füzelerden daha hızlı gönderebiliriz" dedi. Musk bazen kendini böyle devlet başkanı, genel kurmay başkanı filan zannedebiliyor.

Elon, Alain Delon’un ikizi olabilir mi, ya da Nikola Teslanın klonlanmış bir versiyonu. Belki de onun reenkarnasyonudur.

Elon’u Türkiye’ye getirelim, Putin’le barıştıralım, TOKİ’den düşük faiz, uygun vade ile bir de ev verelim. Türk vatandaşı yapalım. Biz de bu arada döviz açığımızı kapatırız. Şu Hiper Lup’u da yaparız. Zaten o da Türkiye’yi projeleri için pilot ülke olarak kullanmak istiyor ya. Aşı, PCR konusunda uysallığımız iştihasını kabartmış olmalı. Chip’i de ilk bizde dener ne olacak, acil onay da veririz. Nasıl fikir ama.

Kesin bilgi yayalım(!?). Elon Musk’ın dedeleri buradan gitmiş. Adem peygamber buralı değil mi? Nuh peygamber de buralı. Elon da buralı sayılır. Genine baksınlar mutlaka bizden bir şeyler bulurlar. Elon yerli ve millidir. HDP’liler Kürt olduğunu iddia edebilirler inanmayın.

Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysun Sökmen 2 yıl önce

Allah razı olsun hocam

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Güldürürken düşündüren çok güzel bir yazı olmuş teşekkürler Hocam.