Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

‘COVID 5G’ Haritası!

Dylan Monroe’nun en son çalışması olan ‘COVID 5G’, kapsamlı, ayrıntılı bir zihin haritasıdır; virüslerin tarihi, 5G teknolojisi ile COVID-19 bağlantıları, gelecekteki mecburi aşılama tehditleri ve birbirleri ile bağlantılıları olan diğer şeyler...

Dünyadaki, neredeyse bütün ulus devletlere, hükümetlere, işletmelere sızan, büyük ölçekli yolsuzluklarla ve yozlaşmalara neden olan küresel yapılara dikkat çekmiştir; Dylan bizleri araştırmaya ve düşünmeye çağırıyor!

Çoğu insanın neredeyse tamamen habersiz olduğu, zengin bir biyolojik savaş tarihi var. Çok sayıda ‘Uluslararası Sağlık Kuruluşu’ ve Sosyal Toplum Kuruluşları (STK), yaşantımızın her alanında etkililer ve sürekli gündemdeler! ‘COVID-5G Haritası’ bu kuruluşları göstermektedir.

Haritada görsel olarak anlatılan kokmuş yapının birçok katmanı olduğunu göz önünde tutmak gerekir. 5G'nin Wuhan'la bağlantısı, Mikrodalga Hastalığının COVID'le arasındaki benzerlikler ve tüm bu olayların zamanlaması... COVID salgını, 5G'nin sonucu olmasa bile, olayların akışı ve zamanlaması, doğal olarak merak uyandırıyor!

Monreo meraklarımızı tetikliyor, sezgisel tasarımı ve geniş bilgi dağarcığı ile birlikte, bizleri analitik düşünmeye, mantıksal bağlantıları sansürlemeden araştırmaya davet ediyor.,

Haritayı Nasıl Okumalıyız? Arka planın düzenini anlamak?

COVID 5G Haritası, Monreo’nun daha önce hazırlamış olduğu Q web'e çok benziyor; sol tarafta, yukarıdan aşağıya doğru inen zaman çizelgesinde, sosyal ve siyasi hareketleri gösteren bir çubuk var var. Zaman çizelgesi 1913 yılında FED’in kurulması ile başlıyor, 2020’ye geliyor ve geleceğe doğru uzanıyor. 2020 senesinden sonraki döneme ait zaman göstergesi, Monreo’nun gelecek ile ilgili öngörülerini anlatıyor, ve en sonunda global ölçekli bir kurtuluş var.

Haritadaki yatay yerleşim, eşzamanlı gelişen olayları ve sağdaki yukarıdan aşağıya doğru inen zaman çizgisi, eşzamanlı teknolojik gelişimleri gösteriyor.

Dylan Louis Monroe kimdir?

Dylan Louis Monroe, ABD kökenli sezgisel bir sanatçıdır, ve bir gerçeklik savunucusudur. 2017 yılında, Amerika'daki değişen siyasi iklime tepki olarak, ‘Derin Devlet Haritalama Projesi'ne başladı, ve Derin Devlet Haritalama Projesi'nin yaratıcı oldu. “Q-Web” diyagramı 2018'den beri viral olarak yayılmış ve dünya çapında bir fenomen haline gelmiştir; Metropolitan Sanat Müzesi tarafından Eylül 2018'de sergilendi.

Monreo, kendisini ‘COVID 5G Haritalama Projesi'ne iten adımları aşağıdaki gibi açıklıyor.

“Konu ile ilgim, 2005'te, Dünya Ticaret Merkezi bölgesi ve daha sonra inşa ettikleri yeni bina hakkında bilgi edinmek için WTC'yi sık sık ziyaret etmemle birlikte başladı ve eski binalar ile ilgili çok şey öğrendim. Edindiğim bilgiler sonucunda, 9/11 komplosunun aslında bir hükümet operasyonu olduğuna ikna olmakta hiç de zorlanmadım.

O dönemde, AIDS ile ilgili bilgileri de araştırmaya başlamıştım, günümüze değin ortaya çıkan virüsler, tarihi bilgiler ve komplolar hakkında pek çok kitap okudum. Corona ortaya çıktığında, konu ile ilgili ön bilgim vardı ve bulmaca parçalarını çoğu insandan çok daha hızlı bir şekilde bir araya getirmeme yardımcı oldu. ”

Ve şöyle devam ediyor...

‘’Sanırım bir çok insan bu diyagramın ‘COVID 5G’ başlığını yanlış yorumladı. Sunmaya çalıştığım şey, COVID’in, daha sonra önemli sağlık problemleri yaratacak olan 5G'nin piyasaya sürülmesi için bir sis perdesi olduğu varsayımıdır! Bu yüzden başlık ‘COVID 5G’. Bu iki eşzamanlı olay birlikte ele alınmazsa, olanları çözemezsiniz. Bazı medya organları 5G'ye odaklanıyor ve diğerleri bunu tamamen görmezden geliyor. İngiltere veya Amerika'da, 5G'nin piyasaya sürülmesi, garip bir şekilde karantina sürecinde gerçekleşiyor, herkes evlerinde olduğu için, antenlerin montajlarını yapmak kolay ve zahmetsiz, protestolar yapılamıyor. Covid, 5G’nin beyaz badanası! Bu yüzden, bana göre bu iki konu çok önemli ve aralarında büyük bir bağlantı var.’’

Linke tıklayarak haritayı yüksek çözünürlükte indirebilirsiniz: https://greatawakeningreport.com/wp-content/uploads/2020/05/COVID-MAP-5.27A.pdf

Dylan Louis Monroe’nun çalışmalarını ücretsiz indirebileceğiniz link adresi: https://deepstatemappingproject.weebly.com/free-downloads.html

https://deepstatemappingproject.weebly.com/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.