Öne Çıkanlar DSÖ yağmur duası 28 Şubat Mendy Chitrik Chabad

COVİD’İ UNUTUN,

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Meğerse CoVID diye bir şey yokmuş. Ölümcül de değilmiş. “O Grip benzeri bir şey”miş.

Eee, konuşmasında Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Prof.lar, o kaleminden kan damlayan yazarlar, meslek odası temsilcileri, politikacılar, STK temsilcileri, Aşı’nın Farzı kifaye olduğunu söyleyenler, yerli ve Milli TURCOVAC’ın, bundan sonra çıkacak mikroplara karşı koruyucu olacağı için aşıya devam diyenler, ne oldu dilinizi mi yuttunuz. Hepinizi Allah’a havale ediyorum.

Hadi HSK üyeleri, Viranşehir savcısı hakkında hükmünüzü verin artık. Galilo’lar hala yaşıyor, Sokratlar da ve onları yargılayıp mahkum edenler de hafızalarda hala canlı, yargılayanların adı hatırlanmasa da. Tarih onlar için hükmünü verdi. Din günü bütün bu haksızlıklara sebep olanların da hükmü verilecek, korktuğunuz ve himayesine sığındığınız efendileriniz gelip sizi Allah’ın elinden alsın, alabiliyorlarsa.

Hadi, günlük ölüm istatistikleri yayınlayacak yeni bir spiker aranıyor, korku pandemisinin misyonerliği yapacak biri. Bu kez Sağlık Bakanlığı yetkililer ekrandan daha pasif bir yere çekilecek. Nöbeti İklim bakanı alabilir. Ama bu yeni siber saldırıda bizde bu kez “mahşerin 4 atlısı” İKLİM, GIDA TARIM, ULAŞTIRMA, TEKNOLOJİ bakanlıklarından seçilecek. Aslında teknoloji ve Ulaştırma bu senaryoda aynı yerde duruyor. Tabi her halukarda doğrudan ve dolaylı olarak, bu iç politika, dış politika ve sağlıkla ilgili bir konu olduğu için, İçişleri, Dışişleri ve sağlık bakanlığını da ilgilendirecek bir konu.

Bu sürecin siyasi sonuçları da olacak. Bu konu sandığa giden yolda, ekonomik kriz kadar, hatta ondan da önemli ve öncelikli hayati bir konu olacak. Siyasi ittifaklar içinde yer alan bütün partilerin tabanından insanların bu konuda tercihlerini şekillendirecek, “Müdafa-yı Hukuk ve Kuvva-i Milliye”, akıl, ahlak, mantık, dirayet ve cesaretine sahip bir “Milli Kollektif”in varolacağını şimdiden açıklamış olayım. Bu süreçte bütün Türkiye’de, Cumhurbaşkanlığı, Milletvekili, Yerel yönetim seçimleri, belediye meclisi üyelikleri ve Muhtarlıklara kadar her yerde, imkanlarımız nispetinde bir şekilde, partiler üzerinden ve bağımsız olarak adaylar göstereceğiz. Varsayalım bir tek muhtarlık bile kazanamayacak olsak bile, bir köy köy, kasaba kasama, şehir şehir, il il derdimizi anlatacağız. Farklılıklarımıza rağmen barış içinde bir arada yaşama talep ve irademizi ortaya koyacak buna yönelik tehditler karşısında sesimizi yükselteceğiz. “Tezkereye hayır” dediğimiz günlerde de fiilen başlayan işgale karşı bize böyle demişlerdi. Ama Allah’ın yardımı ile biz kazandık. Yine kazanırız. Biz Türkiyeyiz. 15 Temmuzdaki o milli heyecanı ve şuuraltındaki hamiyet bizim yön ve eylemimize yön veren iradenin adıdır.

Biz kimsenin karşısında değiliz. Kimse için tehdit de değiliz. Sadece yanlışa karşıyız. Yanlış yapanı kazanmak da bizim için ayrı bir mutluluk vesilesi olacaktır. Bizim siber vahşetin ölüm fermanına karşı, hayata tutunmaya çalışanların birliğini temsil ediyoruz. Şimdiden uyarayım, bundan sonra söyleyeceğiniz her söz, yazılı ve sözlü her açıklama, aleyhinize delil olarak kullanılabilir.

Bir bütün olarak Aile, 5G, Starlink, NeuraLink, MetaVerse, TransHumanizm, CoVID, İklim komplosu konusunda Global Resetçilerin safına yer alan hiçbir aday ve hiçbir partiye oy vermeyeceğimiz gibi, onlara karşı hukuk içinde kalarak ülke çapında ve tüm dünyada, bu doğrultuna çalışan topluluklarla yardımlaşarak, erdemliler ittifakı anlayışı ile tüm dünyada ve topyekun sosyal ve siyasi bir mücadele vereceğiz. Öte yandan, bu komplonun tetikçiliğini yapanlardan hesap sorulmasını istiyoruz. Bize “İlahlık ve Rablik” taslayan global çeteye ve onların işbirlikçilerine karşı “LA” diyoruz. “HAYIR” diyoruz. “NO” diyoruz. Bununla birlikte, bir topluluğa olan öfkemiz sebebi ile onlar hakkında haksızlık yapmaktan Allah’a (cc) sığınırız. Biz Hakka tapan bir milletin evladı olarak, adalet, barış, hürriyet talebimizi yineliyoruz.

Emperyal komplo, tehdit ve saldırılara karşı HAYIR diyen Türkiye’nin yükselen sesiyiz!

Selam ve dua ile. Duam o ki; “Ya Rab, bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl, bizim ellerimizle yardım et mazlumlara ve bizim ellerimizle cezalandır zalimleri.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Amin amin amin binlerle amin... Allah yardımcımız olsun daima bizi doğru yolda sabit kılsın..