Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Sosyalizm Müslüman YouTube

“DEPREM BOMBASI” MI?

Sahi hatırlıyor musunuz, Sedat Peker diye biri, Sinan Ateş diye biri vardı.

Ocağımıza ateş düştü. Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Deprem olunca ölüm sayıları 1000’lerle gelirken 100.000’ler ekran başındaydı. Ölüm sayısı 10.000’leri bulunca, dünyadan yardım ekipleri gelmeye başladı, milyonlarca insan ekrana kilitlendi. Bugün ölüm rakamları 100.000’lerle ifade edilme noktasına geldi. Yardıma gelen yabancılar ülkelerine döndüler. Enkaz başında canlı yayında canlı kurtarma operasyonlarının da sonuna geldik. Ölen ölmüştü. Ekranların başında izleyenlerin sayısı düştü. Reality Show’lar daha ilgi çekiciydi. YouTube videoları, dizi filmler daha çok izleyici bulur. Ölülerin sayısı yüz binlere ulaştığında izleyiciler 10.000’lere gerileyebilir. Siyasiler kavgalarına geri dönebilirler(!?)

CoVID günlerinde günlük ölüm rakamları at Ganyan ya da spor toto tadında açıklanıyordu. Depremde ölüm istatistikleri günlük canlı yayınlarla, grafik olarak gösterilmedi nedense.

Aralık 2022 sonunda ülkemizde resmi rakamlara göre CoVID-19 olgu sayısı 17.042.722, iyileşen hasta sayısı 16.788.849'du. 101.492 kişi ölmüştü. Bugün artık kimse CoVID’den söz etmiyor. CoVID’in adı bile değişti. SARS Cov 2 diyorlar. Meğerse daha önce yaşadığımız SARS’ın yeni bir tipi imiş. CoVID diye bir mikrop izole edilmemiş, İzole edilmeyen mikrobun aşısı mı olurmuş. mRNA’da zaten aşı değil, bir gen manipülatörü imiş. Nobel’e aday gösteriler Yerli ve Milli “Mücid”lerimiz şimdi sanık sandalyesine oturtulacakları günü bekliyorlar.

Bizi nasıl kazıkladılar ama! Devlete tazminat istemeyeceklerine dair ONAM imzalatmışlar, doğru düzgün test edilmeyen aşı için. Devlet de vatandaşına imzalattı. BM garantili global bir soygun. Soygunun altyapısı için ülkelerin sağlık bakanlarını konu mankeni olarak vurgunun ekran yüzü olarak oynattılar, hem de devlet televizyonlarında 3 yıla yakın bir süre.

CoVİD gerçeğini anlayana kadar 101.000 şehit verdik(!?) Ve hala bu rezaletin hesabı sorulmuş değil. SARS, 2002’de dünyada toplam 8098 kişiyi enfekte ederek 774 kişinin hayatını kaybetmesine neden olmuştu ki bu da bir kurgu idi.. Bu son dönemde bu kadar çok ölüm olması PCR, aşı, ilaç, maske ve psikolojik baskının sonucu olmuş olsa gerek.

Bu rezaletle ilgili dava açmak istediği için görevden alınan Viranşehir savcısı da hala göreve iade edilmiş değil. Bu cinayetin yerli işbirlikçilerine gelince, “milyonla çalan mesned-i izzette ser-efraz, bir kaç kuruşu mürtekibin câykürektir” diyor ziya paşa. Örnek olayda, doğru söyleyenin dokuz köyden kovulması hikayesi var. Anlayacağınız “Biçarelerin günahları öylesine büyük, öylesine büyük ki, bütün cezalar ona nispetle küçük”. O zalimlerle birlikte onlara kol-kanat gerek siyasiler, bürokratlar, medya, sermaye ve o yargıçlar en az onlar kadar zalim, belki onlardan da fazla.Kim ki, bu dünyada ne kadar acı üretmişse onların toplamı kadar bedel ödeyecek. Ama şu da var, kim bu tür lanetli bir işi topluca, yardımlaşarak yapmışsa, suçlarının cezası da o nispette artacak. Kim ki bir iyilik yaparsa, Allah onun karşılığını fazlası ile ihsan edecektir.

Dün “CoVID bombası” ile insanımızı öldürdüler, bugün iklim, gıda, 5G+, RF, Chemistrail ve buna benzer yöntemlerle üzerimize geliyorlar. Bakın CoVID Bombası ile 3 yılda 100.000 kişi öldürdüler, göreceksiniz 2 haftanın sonunda “Deprem bombası” ile bu rakamı aşacaklar. Biz bu “deprem bombası var mı, yok mu? HAARP var mı, Deprem manipüle edilebilir mi“ diye inşallah 3 yıl tartışmayız. Eğer CoVID’deki akılsızlık devam ederse, Maraş GAP, İstanbul, İzmir gidersek, bu kez 100.000’leri değil milyonları konuşmaya başlarız.

CoVID’den birkaç yıl önce “RF Bombası”nı haber verince alay konusu olmuştum, Gazeteler karikatürümü yayınladılar. Uykusuz mizah dergisine kapak olmuştur. Sonra TİME RF WiFi’yi kapak yapınca konu bilimsel gerçeklik kazandı! Birileri laser silahını da bilim kurgu filimlerinin sanal gerçeği sanıyor. Humanoidleri de öyle. NEOM ya da LİNE’yi de öyle zannetseler gerek. HAARP için zahmet edip, ABD Hava ve Deniz kuvvetlerinin sayfalarına girip bakmaya bile zahmet etmiyorlar. Wikipedia’ya bakın ya hu!

Cumhuriyetin 100. Yılına dilerim bu utançla girmeyiz. 29 Ekime çok kalmadı. Hazirana seçim yetişmez. Hele yerel seçim öne alınırsa herşeyin yeniden düzenlenmesi gerek. Bir de deprem bölgelerindeki bu enkaz bugünden yarına kalkacak gibi değil.

Elin gavurlarının yalanına kanıp, buna dayalı uygulamalar için uluslararası örgütlere imtiyazlı statü, dokunulmazlık ve muafiyet tanıyanlar, aynı hoşgörüyü kendi insanına göstermedi. Garip değil mi, NATO, ABD, AB, İngiltere’den gelen talepler konusunda AK Parti - CHP, MHP - HDP aynı konuda uzlaşabiliyorlar. Nasıl olabiliyor bu. İstanbul sözleşmesinde Lanzarotte konusunda bu böyle olmadı mı? Deprem konusunda İsrail bir insani yardım ekibi gönderdi, 2 gün önce bizi Lut kavmine, Firavun rejimine benzetenler, 2 gün sonra İsrail dışişleri bakanına devlet töreni ile, şükran plaketi vermedikleri kaldı. Batından gelen talepleri “devlet politikası” olarak stratejik eylem planına dönüştürenler, Kenevir konusunu anlamayı bırakın dinleme zahmetinde bile bulunmadılar. Kaldı ki, bu ülkelerin hepsinde ve İsrail’de Kenevir artık serbestken!

CoVID’i anlama ve anlatma konusundaki zeka seviyesine bakıyorum da, din, tarih, ahlak, bilim ve akılla bağlarını gevşetmiş bir halkın yeni bilim ve teknolojiler üzerinden gerçekleştirilecek saldırıları ne kadar sürede idrak edip, tedbir alırdan önce, ne zaman dostunu düşmanını tanıyacak ve ona göre bir tavır alacak, bundan bile emin değilim.

İnşallah, birkaç günah keçisi müteahhit bulup, bu işin bütün sorumluluğunu bunların üzerine yıkmazlar. Zat4en bakarsınız, sorumluların hepsi de ölmüş olur depremde. Ya da işin siyasi, bürokratik ve denetim ayağındaki asıl sorumlulara sıra gelmez dava sürecinde, Zaten belgeler de enkaz altında kalmıştır(!?) Bulunsa ne yazar ki, yakında bir af çıkar bu işlerin üstü örtülür gider. Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür.

CoVİD Bombası”ndan ölmeyenleri “Deprem Bombası” vurdu. Dilerim bir de “Seçim Bombası” insanlar perişan edilmez. Boşuna “OYUN’u görmeden OY’unu verme!” demiyoruz. Biz “Seçim yapılmasın ya da ertelensin” demiyoruz, “9 ay sonra bir seçim daha yapılmasın, paraya, zamana yazık diyoruz”. “Toplum bu kadar ağır kışkırtmalara hazır değil” diyoruz. “Yeni bir tarih belirleyin bu yıl içinde genel seçimlere gidelim” diyoruz. “CoVID sürecindeki siyasilerin basiretsizliklerini görün, karar verirken bu tecrübeyi aklınızda tutun” diyoruz. Karar sizin. Tencere yuvarlanır, kapağını bulur. Sonuçta her topluluk layık olduğu gibi idare olur. Aklını kullanmayanlar sonunda, kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşarlar. Selam ve dua ile

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Karagöz 1 yıl önce

Doğru söze ne denir