Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Sosyalizm Müslüman YouTube

“DON’T LOOK UP” YA DA...

Yazan Abdurrahman DİLİPAK                                                             

“İki astronom, Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı uyarmak için bir medya turuna çıkar, ancak hiç kimse onları umursamaz.” Filmin tanıtımında bunlar yazıyor, ama film asıl, insanlığın sonunu getirecek bir felaket karşısında medya’nın, politikacıların, iş adamlarının aymazlıklarını, herşeyi kendi gelecek ve çıkarları için nasıl kullandıklarını anlatan bir film. Biraz hiciv, biraz bilim kurgu, ironi vs.

Bugünlerde bu filmi izlemekte fayda var. Bu filmi izlerken CoVID, Great Reset, Starlink, NeuraLink, MetaVerse’yi, politikacıları, Medya’yı, iş adamlarını, bilim adamları da düşünün.. Bu işler neden böyle oluyor, bu dünya neden böyle, daha iyi anlaşılacak.

Ve Maske! Biz eskiden Maske deyince ilk akla gelen maskeli ve kamçılı kovboy Zorro idi. Sonra Batman çıktı. Örümcek adamı tanıdık, “Ninja Kablumbağaları”nın da maskeleri vardı. Sonra Maske filminde yeşil maskeli adamı tanıdık. Hıonkong sokaklarında gördüğümüz son maskelerden biri de “GuyFawkes maskesi” idi.Diğer bilinen adıyla GuidoFawkes, York şehrinde doğmuştu ve Katolik bir İngiliz askeriydi. 5 Kasım 1605'teki barut komplosunda, İngiltere Parlamento Binasını havaya uçurmakla görevliydi.” Bugün bu maskeyi Anonymouskullanıyor.

Hiç şüphesiz bunların en tehlikelisi CoVID maskesi. Tarihin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıyayız. Bütün insanlık bir şekilde, maskesi ile, HES kodu ile fişlendi, aşağılandı, teslim alındı. Global Faşizm, Siber diktatörlük, siyaset, bürokrasi, bilim, media, iş dünyası ve STK’lar üzerinden insanlığı bir “korku pandemi”sinin zebunu haline getirdiler. Sadece insanlığın ağzını burnunu değil, media üzerinden göz ve kulaklarını da maskelediler. Artık gözleri var görmüyor milyarlarca insan, kulakları var duymuyor, kalpleri var hissetmiyor. Yönlendirildikleri uçuruma doğru yokuşaşağı gider gibi gidiyorlar.

Asıl sözünü edeceğim maske bu maske de değil, yılbaşındaki “Maskeli balo”dan da söz edecek değilim.  Artık Maskeli baloların da önemi kalmadı. Metaverste herkes kendi avatarını üretirken, bütün bedenini maskeleyebilecek.

Zaten, Media, STK, Siyaset, Bürokraside de artık kim kimdir ilk bakışta tanıyamıyor insan. Herkes maskeli. Hatta bu Genderlerin cinsiyetleri bile belli değil artık ve “akışkan bir cinsiyet”e sahipler. Ne sağcı, ne solcu, futbolcu! Sadece din, mezhep, ideoloji, partisine bakmayın insanların, herşeyi kullanabilirler. Akif’in dediği gibi “Tükürün maskeli vijdanına asrın tükürün”. Bu münafık karekterli kişilerle ilgili olarak Kur’an insanları uyardı: “Şeytan sizi Allah’la aldatmasın. Melek maskeli şeytanlar”a dikkat! Ayette denildiği gibi “Biz islah edicileriz derler, iyi bilin ki onlar bozguncuların ta kendileridir.”

Peki son MASKE olayı neydi? Daha önce “Maske kimsin sen” (The Masket Singer) diye bir müzik programı vardı. Kanal D bunun Türkiye’deki ayağı olmak istemiş. Armağan Çağlayan bu olayı bir twit ile duyurdu: “Maske yarışması, bundan 1 ay önceye kadar Kanal D’de yayınlanacaktı. Kanal D üst yönetimi değişince yarışma Foxtv’ye geçti. Yarışma Kanal D’de yayınlansaydı RTÜK yine inceleme başlatacak mıydı ? Cevabı biliyoruz aslında :)” dedi.

Abartılı, pagan ayinlerini andıran Gulyabani (Gul-i beyabani) kostümleri, 15.YY’da yaşamış bir ressam olan Mehmet Siyahkalem’in cin resimleri, ya da Hristiyanların eski cin ve şeytan kovma ayinlerini hatırlatan bir animasyon şeklinde gerçekleşen Şov aslında batıdan gelen vahşi bir satanist ayin törenini andırıyordu. Bu bir yanı ile de Şeytanın görünür olması, meydan okuması gibi anlaşıldı!

Aslında İstanbul sözleşmesinden CoVID’e, GlobalReset’tenTrans Humaniz’me, İklim komplosuna, Starlinkten 5G’ye, Neura Link’e, kadar uzanan bir komplonun parçası bunlar.

Önemli olan kuklalar değil, kuklacılar.

Asıl soru şu: ağzımıza, burnumuza taktıkları maskenin arkasında kim var? Sağlık Bakanlığımı, DSÖ mü, onun da arkasını görmemiz gerekiyor. 7 Maske ötesini. Oraya kadar Şeytanın adamlarını, son noktada Şeytanı bulacaksınız. Şeytan sizi yakalamadan, siz onu yakalayın derim. Maskenin arkasında Şeytan var! Şeytan size, atanız Adem’i kandırdığı yalanı ile geliyor. Size yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat vadediyor, aşıyla sağlık vadeder gibi.. Bu yalana inananların vay haline.

Dikkat! Şeytan’ın, ağuyu bala karıştırıp altın tas içre sunan, siyaset, bürokrasi, akademi, medya, STK, İlahiyat sektöründe, her ideolojiden, her çevreden o kadar çok adamı var ki! Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
COVİDGreat ResetMetaverse
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.