Öne Çıkanlar ABD Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş Özgür Özel

Dört Koldan Saldıracaklar!

Yazar Abdurrahman DİLİPAK                                        

Globalist cephede yeni bir durum yok. İddialarından vazgeçmiyorlar ama toplumsal tabanlarını kaybediyorlar. İnsanlar derin uykularından uyanmaya başladılar.

Yalan rüzgarı sona ermese de, artık onların kim olduklarını, ne yapmak istediklerini biliyoruz! Ve onlar da bunun farkında, korkuyorlar ve giderek hırçınlaşıyorlar. Vazgeçerlerse kendileri için herşeyin sonu olacağını biliyorlar ve onun için tehlikeli planlar yapıyorlar.

Bu çete’nin arkasında sadece Bill Gates ve ElonMuskdeğil, DSÖ, FDA değil Pentagon ve CIA’da var. Ve tabi daha başkaları da var. Her ülkede işbirliği yaptıkları Politikacılar, Bürokratlar, Akademisyenler, İş adamları, Media mensupları ve STK temsilcileri var!

Bizden sonrası tufan” anlayışı ile dünyayı savaş, terör, ekonomik ve siyasi kriz ve toplumsal olaylar çıkartmakla tehdit ediyorlar. Hiper enflasyondan söz ediyorlar. Bunlar “Tanrıyı kıyamete zorlamak”tan “kıyamet savaşını başlatmak”tan söz edenler. ABD ordusu onun için Japon denizinde, Hint Okyanusunda, Körfezde, Doğu Akdeniz, Ege, Karadeniz ve Trakyada konuşlanıyor.

NATO toplantısı, G20, İklim konferansı, Demokrasi zirvesi fiyasko ile sonuçlandı. Sırada Davos ve Kış olimpiyadları var.

CoVID çok önemli bir başlangıçtı. PCR, Maske, Aşı, İlaç, hepsi bu büyük komplonun birer parçası idi. İyi oynadılar ve tüm dünyayı kandırdılar. Tarihin en büyük komplolarından biriydi bu. mRNA’da öyle, “yerli ve milli aşı” komplosu da bu büyük komplomun bir parçası. Uğur Şahin, Özlem Türecinin bu komploda bir figürandan ibaret oldukları anlaşıldı. Bugün Moderna ile Johnson&Johnson bir yandan Pfizer ile BionTech öte yandan.  BionTech de paravan bir örgüt. Kazırsanız arkasından Hongkong, onu da kazırsanız Londra, onu da kazırsanız, ipin ucu aynı adrese, Bill Gates’e çıkar. Kirli bir oyun oynanıyor ve siyaset, bürokrasi, akademi, dini örgütler, STK, Media herkes bu oyuna alet ediliyor.ElonMusk’ın kirli çamaşırları da döküldü ortaya bu arada. Bu Pedofoli Satanist çetenin daha ortaya dökülmesi gereken çok kirli çamaşırları var aslında.

Şimdi sıra çocuklarda. Allah lanet etsin bu şeytani oyunun oyuncularına. Allah kahretsin onları.. Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir. HES koduyla çıktığımız yolculukta nereye geldik. Siber altyapısı ve yerli siber güvenlik sistemi olmadan topladığımız verilerle Türkiye bir bilgi çöplüğü, HW ve SW çöplüğüne döndü. İyi bir Pazar olduk ve bununla da övünüyorum. Son bir haber: Teknoloji şirketleri toplandıkları kişisel verileri kullanarak ve kendi ülkelerin istihbarat örgütleri ile paylaşarak, ticari ve siyasi anlamda insanları nasıl manipule ettiklerini, kullandıkları, basınla da paylaşarak nasıl itibar suikasti düzenlediklerini anlatan ‘Theage of surveillancecapitalism / Gözetim Kapitalizmi çağı’ kitabinin Türkcesi de yayınlanmış. Bir finansal tetikçinin hatıraları da yayınladı da ne oldu. Ders mi aldık. Peker’in açıklamaları kadar etkili de olmadı.Birileri başkalarının kanları ve gözyaşları üzerinden kendilerine ikbal ve servet üretmeye devam ediyor. Bu Şeytani oyunda yerli ya da yabancı farketmiyor. Hepsi Şeytanın suç ortağı, insin Şeytanı! Allah onlara Lanet etti. Allah’ın lanet ettiklerine dost olanlara ve onlara destek verenlere, onları alkışlayanlara veyl olsun.

Çocuklara da aşı yapacaklarmış. Bilgisayar çocuk oyunlarına yerleştirdikleri Trojanlarla her ülke, hem yaş, her cinsiyet, her inanç, ideoloji ve gelir grubundaki çocukların risk, avantaj ve zaaflarını belirleyip, aile içi, dış ilişkilerini izlemeye alıp, ona göre senaryolar hazırlamışlar. Bakın, çocukların başına bir şey gelirse, Anneleri tutamazsınız. Çocukları dağa çıkan annelerden daha az öfkeyle çıkmazlar karşınıza, anaları çocuklarının ardından soka çıktıklarında, oğulları, babaları, dayıları, amcalarını da evde tutamazsınız. Ne siyaset dinlerler, ne ekonomi! Yapmayın, etmeyin, bu Lanetli Metrix’ten, artırılmış Şeytani sanal gerçeklik dünyasından çıkın!

2022 de Chip’le geleceksiniz! Aslında bu CoVID, 5G ve Starlink’lerle birlikte düşünüldüğünde Chip üzerinden TransHumanizme aralanan kapıdan NeuraLinklerle, insanların Siborglara ve MetaVerse’deAvatarların dünyasına hapsetmeye gelecek sıra.

mRNA’larla insanı mutasyona uğratmak için “Gen implantı” ile çaresiz hastalıkların bile tedavi edileceğini söyleyenler, aslında mRNA, NanoTüp, Grafen, E-Waterüzerinden Chipledikleri insan ve hayvanları NESNE’leştirmenin yolunu arıyorlar. Onlara göre zihin kontrolü sağlanan BİREY’ler, din, ahlak, gelenek ve biyolojik cinsel kimlikten bağımsız GENOM’lar olarak tanımlanacak ve bu biyolojik insan türünün son örnekleri bundan böyle GENDER olarak tanımlanacak, bugün Pasaportlarımız ve Nufus cüzdanımızda tanımlandığımız gibi. Dört koldan saldırıya geçmeye hazırlanıyorlar. Sadece PCR, ilaç, aşı değil, gıda, kozmetik, hava, su, toprak, yer (5G), Gök (Starlink), yaşam tarzı, spor, moda, tekstil, okul, her yönden saldıracaklar. Şeytan davul çala çala, dan ede ede, şarkılar söyleye söyleye geliyor, heybesinde envai çeşit haz veren, eğlenceli armağanlarıyla! Bal dolu altın kaselerle. Ben sizi uyarıyorum: İçinde zehir var o kasenin! Şeytan “Ağuyu altın tas içre sunuyor, bal da onun suç ortağıKaab b. Züheyr’in, “Kaside-i Bürde”sinde 1500 yıl önce söylediği gibi. Kaab o altın tası yere çaldı ve hidaayete erenlerden oldu! Sıra bizde!

MetaVerse de çocuklarınız MetaHuman’a dönüştürülecekler, Şeytanın vadettiği o yeryüzü cennetinde. İnsanlığı büyük ölçüde yoketme projesinin adı ise “Ebedi Hayat”. İnsanlığın geçmişi ve hali ile sanal alemde yeniden yaratacaklar. Bu dünyada ise Klonoid olarak ölüleri biyolojik olarak diriltecekler. Hatta tavşan gibi üreyen, koyun gibi büyüyen, sincap gibi beslenen insan gibi düşünen “biyonik robot”lar üretecekler. Şimdiden Kimeralar hayvanlar arasında karma ırklar olarak üretilmeye başladı bile. Tabi bütün bunlar onların planları. Onların bir planı varsa Allah’ın da bir hükmü var. “La galibe illAllah!”

Aslında CoVID, 5G, Starlink, NeuraLink,Humanoid, Avatar, Siborg, MetaVerse hepsi aynı büyük Şeytanın planın puzzle’leri. Parçacıkları birleştirdiğinizde Şeytan’ın gülen yüzünü göreceksiniz. Belki BOP, Çekiç Güç, PKK, FETÖ, BÇG hepsi bunun içindi. Bugünkü döviz dalgalanması aslında bu yapı içinde yer alan “dahili ve harici bedhahlar”ın işi değil mi!

Şeytanı kendinize güldürmeyin. Onun çocuklarımızı çalmasına izin vermeyelim. Allah’ın (cc) muttaki kullarına, akıllı, dürüst, mazlum, erdemli, cesur ve O’nun ipine tutunanlara, İnsin ve Cin’ninŞeytan’ları da dahil, kimse  zarar veremez. Karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olduğu zamandır. Haksızlıklar karşısında susanlardan olmayalım. Sabırlı olalım. Bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir. Euzubillahimineşşeytanirraciym, Bismillahirrahmanirrahiym! Ya Rab bizim ellerimizle cezalandır zalimleri, bizim ellerimizle yardım et mazlumlara, bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl. Ve bizleri ihmallerimiz, zalimler karşısında ürkekliğimizden dolayı bağışla. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
DSÖFDACIAGlobalistPentegon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hurafe düşmanı 2 yıl önce

Eyyyvah eyvah Allah şifa versin abi.

Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Amin amin amin.....

Avatar
İlhan. 2 yıl önce

Amin abi.

Avatar
OĞUZ 2 yıl önce

Uyanış sürdükçe ve büyüdükçe,insanlar aklını başına aldıkça YAPAMAYACAKLAR Abdurrahman Abi.Onlar için bir uyanık (Yani cin gibi zeki biri) bir milyar insandan tehlikelidiir.

Avatar
semra 2 yıl önce

mükemmel

Avatar
semra 2 yıl önce

uyumak istemeyen okusun

Avatar
semra 2 yıl önce

keşke elimizden daha fazlası gelse.