Öne Çıkanlar BND İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan Türkiye

ERKEN UYARI!

Yazan Muammer KARABULUT

MGK’nın dünkü toplantısında mevcut terör örgütlerine karşı karalı duruşun yanında, daha büyük tehlike olan, “yeni dünya düzeni” adı altında  faaliyet gösteren uluslararası kuruluşlar ve onların Türkiye’deki işbirlikçi başta basın-yayın organları da olmalıydı!. MGK’ya katılanlarda çok iyi bilmektedir ki adı malum terör örgütlerinin beslendiği kaynak, “yeni dünya düzenini” uyduran sapkınlardır.

Diğer uyarımız, Küresel film yapımcılarının hoşlandığı, korku ve fantastik konulu kurgu senaryolarında, birbirlerini yiyen insanların ancak kafalarına sert vuruş yapılınca ölmesini tersten okuma zamanını yaşıyoruz. Artık yaşamak için kafamızı çalıştırmak zorundayız. Çalışması içinde ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız.

Uzun uzadıya yazmaya gerek yok, senaryosunu yaparak filmini çektikleri herşeyde planları anlatarak insanları alıştıran sapkınlar, güncelleştirdikleri Zombi kurgusunda insanlar genellikle akılsız, aç ve insan eti yemeye düşkün olarak tasvir edilir.

DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde başlattığı plandemi ile başlattıkları adı 4.0 endüstri devrimi adı altında dünyayı yeniden düzenleme gayreti bugün Rusya’nın Ukrayna’yı 24 Ocak 2022 tarihinde işgal etmesi ile devam ediyor. Ama arka planda ve planlı olarak, küresel AYAKLANMA başlıyor ve başlatıyorlar.

Kontrollerinde olan fiyatlar para birimleri ile her gün eritiliyor, gıda ve yakıt enflasyonu milyarlarca ANİ YOKSULLAŞMAYA dönüşecek!  Ve bunlara tedbir almak için küresel ölçekli hiçbir plan yok!

Yakında dünya çapında kıtlıkla karşı karşıya kalacağız!.

Plandemi gibi uyarıyoruz…

Anahtar Kelimeler:
DSÖRusyaMGKPlanDemiUkrayna
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.