Öne Çıkanlar ABD Tess Lawrie Dünya Sağlık Konseyi (WCH) İsrail Katar

FED = DÜNYA SAVAŞLARI &TERÖR

Yazan Muammer KARABULUT

Dünyayı bilmem ama Türkiye’de küresel sapkınlara karşı ilk eylem  28 Ekim 2012 tarihinde Kocaeli’nde yapıldı! Onun için Vedat’ın eylemini, “ilk kurşuna” benzetirim. O gün, Vedat ÇALIK ve arkadaşlarının yaptıkları açıklamanın içeriği şöyleydi.  

“Dünyanın Gerçek ve Tek Terör Örgütü FED

İşte size gerçek dünyanın savaş nedeni, televizyonlarda seyrettikleriniz, gazetelerde okuduklarınız ve hatta sosyal medyada paylaştığınız her şey büyük bir palavradan ibaret.

Algı ajanlarının ve onların işbirlikçilerinin yüzüne tükürün…

Türkiye, Ortadoğu ve dünyada ki savaşların tek sorumlusu, küresel şebekenin karşılıksız olarak bastığı Amerikan Doları ve dünya ekonomisini kontrol savaşıdır.

Türkiye ve Ortadoğu olmak üzere dünyayı  kana bulayacaklar.

En büyük karargahlarını da İstanbul’da kuruyorlar.

Ergenekon tutuklusu yazar Muammer KARABULUT, Silivri esir kampından çıktıktan sonra kaleme aldığı Protestan Kur’an adlı kitabında, Rothshildler İstanbul’u finans merkezi yapacak uyanın diye, adeta feryat ediyordu.  

Kitap yazdı, ceza aldı. Müebbet verdiler hepsi boşa gitti.

Çünkü sonunda Rothshildler sahibi olduğu Londra Finans Merkezi’nin Lordu geldi, Ortadoğu’daki kan deryası durduktan sonra, yeni Dünya Düzenini idare edeceği merkezi denetledi. Türkiye’nin üzerinde oynan en büyük bu oyunla ilgili tek satır haber yapmaya hiçbir medya cesaret edemedi…

Türkiye’de hala görülmeyen İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatını üstlenen AĞAOĞLU, “İstanbul Finans Merkezi sadece binalardan ibaret değil.  Türkiye her açıdan uluslararası bir finans merkezi olmanın gereklerini yerine getirmeli. Yasal düzenlemeler, vergi düzenlemeleri bütün bunlar uygun olmalı. Uluslararası kuruluşların çalışanlarının kalacağı yer, ailesinin sosyal yaşamı, çocukların okulu bunların hepsi birer etken. Bunlar olmazsa olmaz. Yoksa altından bina bile yapsanız, yasal altyapınız yoksa orası finans merkezi olamaz. Önemli olan ülkenin, istikrarıyla yatırımcıya güven vermesi.'' dedi.(bkz)

Birinci ve ikinci dünya savaşı, iç savaşlar, suikastlar, cinayetler, 12 Eylül 1980 ve benzeri nice darbeler ve 11 Eylül 2001 de kontrollü yıktıkları Dünya Ticaret Merkezi gibi kanlı olayların hepsini hatırlamaya gerek yoktur herhalde.

ABD halkı bu gerçeği görüyor. Ama milli şef İsmet İNÖNÜ’nün “Amerika’nın sorumluluğuna inanıyordum yanılmışım” itirafından bu yana, hiçbir politikacımız bu gerçeği itiraf etmiyor. Suçlu ya PKK, F-TİPİ Örgüt-Cemaat ya da farklı fraksiyonlar oluyor.

Türkiye’de ise bu gerçekler, yalnızca Protestan Kur’an da yazıldı. Ona da Türkiye’de kitaba verilen en büyük cezayı verdiler.

Lütfen az olan enerjimizi boş yere harcamayalım. Tetikçiyi olduğu kadar azmettiriciyi görüp, onun yeni cinayetlerini engelleyelim.

Kuklayı değil, kuklacıyı tanıyalım, tanıtalım.  

Başkomutan M.K. ATATÜRK gibi oyun bozan olalım ve insanlık onuru için tam bağımsız laik demokratik cumhuriyeti yeniden kurarak sonsuza dek yaşatalım.

Barış ve Esenlikler.

Türkiye’de Vedat ÇALIK küresel güçleri direk hedef gösteren eyleminden sonra Temmuz 2014 yukarıdaki yazıyı yazdı.(bkz)

Şimdi bu yazı da bahsedilen, görünmeyen bir İstanbul Finans Merkezi’miz var. Henüz tam faaliyete geçmedi. Ama üç gün önce ABD’de ERDOĞAN ile görüşen Elon MUSK’a bir teklif yaparak, “Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrı yaptı.” Nasıl bir karşılık verdi henüz kamuoyuna yansıyan bir açıklama yok. Fakat MUSK, ERDOĞAN’ın bu teklifini kabul etmenin ötesinde, İstanbul Finans Merkezi’nde borsası kurulacak olan, BOR ve Toryum gibi madenlerin hisselerini kontrol etmek zorunda kalacak. Çünkü yeni dünya düzenin de BOR olmadan olmaz!..

Protestan Kur’an’da ayrıntısı ile yazdım. Dostum Vedat ÇALIK’ın ilk küresel eylemi aklıma gelince yine hatırlatayım dedim.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.