Öne Çıkanlar DSÖ yağmur duası 28 Şubat Abdurrahman DİLİPAK Mendy Chitrik

FETÖ’NÜN HEDEFİ, “PROTESTAN KUR’AN”

Haber Türk’de yayınlanan, Didem Arslan’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programı Bülent Arınç’ın FETÖ'yle ilgili sarf ettiği, "masum değiliz" sözlerini konu etti. Siyasi parti temsilcileri de konukları oldu. Sözün sahibi Arınç’da programa telefon ile katıldı. Özetle, “Bilgi ve belge yoktu,  yoksa kafalarını ezerdik..” gibisinden laflar etti. Bir ara Arınç “Yaşar Tunagör Türkiye’de gelmiş geçmiş Diyanet İşler Başkan Yardımcıları arasından en kıymetlilerden birisidir.” dedi. Programa katılan konuklar FETÖ gerçeğini çok iyi bilmedikleri için, Arınç’ın bu skandal ifadelerine ses çıkartmadılar.

Fethullah Gülen canavarını yaratan kişinin adı Yaşar soyadı ise Tunagör’dür. Bu adamı tanımadan Türkiye’deki  FETÖ yapılanmasını anlayamazsınız. Hakkında çok detaylı MİT ve Dışişleri raporu vardır.  Ve hata bu rapor gerekçesi ile F. Gülen’in ifadesine göre, “12 Mart 1971’de Mamak’ta 6 ay süre” yatmıştır. Dışişleri Bakanlığı raporun da ise Amerikan Aramco Şirketi’nin de arkasında olduğu Suudi Arabistan da kurulan Rabıta adlı örgüt ile de ilişkiliydi. Tunagör Amerika’ya da gitmiştir. Orada takip edilmiştir. Türkiye’nin bölünmesi için gayret sarf eden bir takım kişiler ile görüşmeler yapmıştır.

Cahil F. Gülen okulları nasıl açtı? Ona da o yolu gösteren yine Tunagör’dür. Yer Ankara, okulun adı Süleyman Demirel’in kardeşine ait olan  Yükseliş Koleji. Aksiyaon Dergisi Sayı 388, 13 Mayıs 2002 tarihindeki sayısında, F. Gülen aynen Arınç gibi büyük patronu anlatıyor, “Merasimsiz bir şekilde temelini de ben(Tunagör) attım. Açılışını da ben(Tunagör) yaptım.” O okulların devamını da F. Gülen getirdi.  

Tunagör’ün devlet için ne kadar tehlikeli olduğunu ise dönemin Cumhuriyet Senatosu Üyesi Mehmet Özgüneş, devletin bizzat raporları ile ortaya çıkartıyor. Devleti için hazırlanan raporlarda, devleti yönetenler aynen Arınç gibi o dönem görmezlikten geliyor. Çünkü o dönem Tunagör’ü kanatlarına altına alan kişi 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’dir.

15 Temmuz yaklaşıyor. Doğal olarak önümüzdeki günler de FETÖ adını çok duyup, çok konuşacağız. Ama bu kişinin, Y. Tunagör tarafından nasıl bir şeytana dönüştürüldüğü ve İslam’ı Protestanlaştırmak için beslendiğini kimse anlatmayacaktır.

Bu gerçekler, 2006 da  yazıldı. 29 Ekim 2011 tarihinde, “Protestan Kur’an” isimli kitapta yayınlandı. F. Gülen dava açtı. Savcıları 6 yıl istedi. Mahkum edildim. Yargıtay kararı bozdu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.