Öne Çıkanlar Sevgi Erenerol Simon Mistriel Aykut KKTC BIONTECH Hazar Türkleri

GAZZE CHABAD ORGANİZASYONUDUR!

5gvirusnews Haber Merkezi Gazze / 28 Ekim 2023

Son yıllarda naklen yaşattırılan, 9/11, Irak, Ergenekon, Planlı Salgın, Ukrayna ve Gazze hadiselerinin arkasında  ilk bakışta fark edilemeyecek kadar büyük projeler vardır. İşte bu gerçeği görmek, bulabilmek ve araştırmak zaman gerektirir. Buna bazen “İşin püf noktası”, “şeytanın gör dediği”, “Malta Yok ki” ve “kaynama noktasını bilmek veya görmek” de diyebiliriz. Ne yazık ki bugün ki hadise Mesihçi mafya örgütlenmesi CHABAD’ın, inşa edilmek istenilen yeni dünya düzeninin ortaklarından biri olmasından kaynaklanmaktadır! Onun için, CHABAD’ı görmemek, bilerek veya bilmeyerek gerçeği gizlemektir.

Ve farkındaysanız bugüne kadar ne TV’lerde ne de sosyal medyada, küresel şeytanın PARAYLA gündemini yorumlayan çok bilmiş ASKERİ-SİVİL stratejistleri, Gazze vahşetine neden olmalarına rağmen CHABAD gerçeğini hiç görmediler ya da göstermediler!

Kapak:

           1- Binyamin "Bibi" Netanyahu ve Rebbe yani CHABAD’ın Mesih ilan ettiği Menahem Mendel Schneerson ile CHABAD’ın Brooklyn’deki merkezinde.

           2- Rusya Hahambaşısı Haham Berel Lazar ile Nathaniel Rothschild. Yer: Oxford Üniversitesi Chabad Topluluğu Toplantısı.

           3-Pentogon.

           4-HAARP'ın süper silahını keşfeden ve Pentogunu CHABAD evi gibi kullanan CHABAD Hahamı Naftali Berg. (bkz)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 7 ay önce

Aslan yüreklim