Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Biyolojik Savaş Cristian DROSTEN KKTC

“HARİKA İNSANLAR,

Türkiye'de Şükran Günü (veya orası Türkiye mi?)

Yazan Muammer KARABULUT

Benim en çok kaleme aldığım konuların başında, turizm ve kültür alanında yazdıklarım yer alır. Bu yüzden MALONE’den e-mailime gelen yazıyı okuduğumda açıkça çok şaşırdım. 

Onu daha çok 1989 yılında laboratuarda başladığı mRNA çalışmaları ile tanıdık. Son yıllarda da başta FAUCI olmak üzere DSÖ, FDA ve CDC’yi eleştirilerini okuduk. mRNA sıvılarını içinde ne var diye sordu. O sıvıları vücudunuza almayın, etkisini vücuttan atacak bir “teknoloji yok.” dedi. Daha doğrusu çok erken bir zamanda mRNA’lara karşı insanları uyardı!

İşte bu uyarıları ile birlikte dünyada en çok tanınan bilim insanları arasında yer alan ve mRNA’nın mucidi olarak da bilinen Prof Robert W. MALONE geçtiğimiz  günlerde bir grup arkadaşı ile birlikte İstanbul’a geldi.

İlk intibası, “evet, çok, çok, çok uzakta, harika bir ülke. En çılgın beklentilerimi boşa çıkaran bir ülke. Harika insanlar, harika tarihi yerler (Roma kalıntıları ve öncesi dahil), harika bir şehir ve Marmara Denizi.” oldu.

Aslında en önemli gözlemi hiç kuşkusuz, “harika insanlar” diyerek yazmasıydı.

Beraberinde ise PANDA'nın başkanı Nick Hudson ve Sky Horse Publishing’in yayıncısı ve başkanı Avukat Tony Lyons ve diğerleri gibi direnişin (tıbbi özgürlük dahil) birçok uluslararası lideri vardı. Ama bu sefer yalnızca “yemek yiyerek, kahkahalar atarak”  İstanbul’u gezerek tatil yapıyorlardı. “Prens Adaları” yani Adalarda sabah yürüyüşü yaptıktan sonra, küçük bir kaffede durup Türk çayı ve kahvesi de içtiler…

MALONE’nin 24 Kasım Şükran Günü akşam yemeği geleneksel olarak “Turkey”(Hindi) olunca, kendisi ülkemizin adını bu yıl resmen Türkiye olarak değiştirildiğini de öğrendi. Biraz şaşırdı!...

Grupta yere alan yayıncı Tony Lyons, gezdikleri İstanbul Boğaz boyunca, özellikle Konstantinopolis diyenlere sanki atıfta bulunarak,  "hem antik Konstantinopolis hem de Modern İstanbul üzerinden yapılan seyahat sırasında, çocukken ezbere yazdığı bir şiir olan Ulysses”i okudu.

Dünya’da farkındalık yaratmak için çaba harcayan grup MALONE’nin yazısında belirttiği gibi, “başkalarının bizim için şekillendirmeye çalıştığı karanlık, ‘Dördüncü Sanayi Devrimi’ geleceğiyle yüzleştiğimiz bu önemli anda”  İstanbul’u geziyordu.

Yerebatan Sarnıcı’nda İNZİVA!

MALONE’e İstanbul gezisinde, büyük bir tesadüf sonucu son üç yıldır anlattığı gelecekteki dünya gerçeği ile Yerebatan Sarnıcı’nda bir heykel sergisinden karşılaştı. Yazsında genç Türk heykel sanatçısı Muzaffer TUNCER’in eseri ve eserinin anlatımı da yer aldı. 

Yazısının sonuna, “Gecikmiş bir geri çekilmeyi yansıtan bu çalışma, modern insanın olası bir kıyamet sonrası dünyadaki konumunu simgeliyor. Dünyanın kaynakları yok ediliyor ve yaşanan yıkım, yok ettikçe beslenen bir kara delik gibi büyüyor. Yapacak bir şeyi kalmayan kırılgan insanoğlu, kendi aktif tarihine son verdiğini biliyor ve spekülatif kurguların gerçeğe dönüştüğü bilinciyle ilerliyor.” notunu düştü.

MALONE’nin son paylaştığı resim ise “Türk hamamı giriş zili.” oldu.

Özetle Türkiye’ye tatile gelen insanlar genellikle, deniz, kum, doğa ve tarihiniz çok güzel gibisinden laflar ederler. Ancak insanımızdan MALONE gibi, “HARİKA İNSANLAR” diye bahsetmezler. MALONE insanlarımızı da unutmadı!.. Üstelik antik Konstantinopolis’in yerini, “Modern İstanbul’a” bıraktığını da hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adam 1 yıl önce

24 Kasım Şükran Günü değil 24 aralıktır o...

Avatar
K. Veziroğlu 1 yıl önce

Bedava tanitim yapmıs

Avatar
O.S 1 yıl önce

İstanbul iyi olmuş :)