Öne Çıkanlar ABD Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş Özgür Özel

HAYAT EVE Mİ, MEZARA MI SIĞAR

Bizim oğlan bina okur / döner döner gene okur.

Evet, Hayat eve sığar. Maskenizi takın, sosyal (Hayır hayır Fiziki) mesafeye dikkat. Kolanyakullanın, elinizi iyice yıkayın. Gerisini Ankara’ya bırakın.

Ankara’da siyasiler, bürokratlar, iş adamları gece gündüz çalışıyorlar. 5G’ye mi yetişsinler, Starlink’e mi, Neuralink’e mi, Yapay zekaya mı yetişsinler, GPT3’e mi hangisine yetişsinler. Allahtan DSÖ var da. Rehberlik ediyor, akıl öğretiyor. Trump muslukları kapatınca, Bill Gates büyük bir insanlık yaptı ve DSÖ’nün sponsoru oldu. Adam bir yandan yazılım yapıyor, bir yandan Chip üretmeye çalışıyor, bir yandan aşı üretmeye çalışıyor. Nobel’e aday göstermek gerek. LGBT’ye pozitif ayırımcılık bile onların derdi. Elon Musk’da öyle. O da bir yandan gecesini gündüzüne katıp Starlink ve  Neuralink için çalışıyor.

Tanı kitlerimizi dostumuz ve müttefikimiz İngilizler Hong Kong üzerinden dünyaya sundular. Hoş Elon Musk bir günde aynı hastahanede 4 test yaptırıyor, 2 pozitif, 2 negatif çıkıyor ama olsun, sonuçta bir tanı kitimiz var. Birileri çıkmış, “mikrop mutasyona uğruyor, mikrobu izole etmeden bu kadar kısa kısa sürede nasıl aşı yaparsınız” diyor ama, isteyince oluyor işte. Aşı yapacaklar da ben o ne idüğünü bilmediğim aşıyı olmayacağım inşallah!. Allah onların aşısına da ilacına da muhtaç etmesin.

Bakalım Çin aşısına mı fit olacağız, “yerli ve milli” Pfizer aşısına mı! Duyduğumuza göre zaten insan üzerinde testlere başlamışlar. Daha önce de birileri Sıvasın Kangal ilçesinde çoban köpeklerine chip takılmıştı kısa bir süre önce. Hayvanların başına gelen, bizim de başımıza geliyor.

Pfizer deyip geçmeyin. İnternete bakın bakalım nasıl bir şirketmiş bu.

Yıllardır, bu CoVİD belasının adı-sanı duyulmazken olacakları yazıp durdum. Bu bir “korku pandemisi” idi. Neo Malthus’cular, ölümü gösterip kısırlaştırmaya razı edeceklerdi. Bu kadar dünya nüfusu fazla idi.

Ankara “Great reset”le ilgilenmiyor sanki. “Yeni Normal” ile de. “Yeni BrettonWoods” kimi ne kadar ilgilendiriyor bilmiyorum. “Global HealthPass” ile ilgileniyorlar ama, “HES Kodu” ilk adımdı. İkinci adım “Chip’li bilezik” ve bir adım sonrası Beyne takılacak “Chip”. Siborg olmaya az kaldı. Ondan sonra beyninizi kopyalayacaklar, beyninize yükleme yapabilecekler, bir “tık”lık canınız olacak!

Farkında olmadan Ankara cinsiyetimizi, biyolojik olarak tanımaktan vazgeçip bizi, “toplumsal cinsiyet” olarak tanımlama gereği duymuşlar ve nüfus cüzdanımıza, pasaportumuza GENDER yazmışlar. Bizden, “Kişi”, “Şahıs” ve “Ferd” olarak değil, din, mezhep, ahlak ve gelenekten bağımsız olarak BİREY olarak tanımlıyorlar. Düşünsenize, uluslararası standartlarda AİLE için bir NORM oluşturuyorlar. Ve bu AİLE denilen sponten birliktelik de KİŞİ yok, BİREY var! Alameti farikanız yok edilecek, kişiliğiniz ve şahsiyetiniz yok sayılacak!

Sahi, niye kimse, bu kadar iddia, bilgi, belge ve sonuç varken RF /Radyasyon / 5G gibi Micro dalga yayınların, canlılar ve oksijen atomlarının frekansını dönüştürücü etkisini gündeme almıyor.

Tarihin en büyük komplosu ile karşı karşıyayız. Memlekette tek bir nezle, grip, zatürre vakası kalmadı. Hepsi CoVİD oldu. Ülkede tek bir ölüm sebebi var, o da CoVİD! Siyaset, Bürokrasi, Akademi, Büyük ölçüde Media, STK, Meslek örgütleri aynı nakaratı tekrarlıyor.

Kılavuzu Microsoft, Huawei, motorola, Pfizer, DSÖ, Tesla olanın burnu pislikten çıkmaz.

Uluslararası sistem ustalıkla muhalif sesleri kısıyor. Bunun için teknik altyapıları hazır. Aslında uluslararası örgütlenmeleri, networkleri de hazır.

Bu CoVİD dedikleri bir grip türü. SARS’ı, MERS’i kim üretti ise, Kuş Gribini, Domuz Gribi’ni kim üretti ise bunu da onlar üretti. Bu biyolojik bir savaş. Bu biyolojik ajandan daha tehlikeli olan, korku pandemisini bahane ederek, ölümü gösterip hastalığa razı etmeleri. Bu aşı konusu kocaman bir sahtekarlık.

İtalyan virolog GiulioTarro’nun dediği gibi “Korona virus aşısı küresel bir sahtekarlıktan başka bir şey değil!” Evet, bu “yeni Malthuscular”ın küresel sahtekarlığa karşı hep birlikte direnmeliyiz.

Şimdi tekrar soralım, “Hayat eve mi sığar?”

Yoksa birileri bize evden söz ederken, mezara sığdırmaya çalışmasın. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
DSÖBill GatesMaske
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.