Öne Çıkanlar AHİM TMK ABD mRNA KKTC

HUMANOİD İMAM OLUR MU?      

Humanoid imam olursa, her namazda yeniden abdest alması gerekir mi?

Bir defa kıbleyi en doğru tesbit eder. İkincisi, ayetleri en. Güzel ve doğru şekilde okur. O günle ilgili ayetleri Kur’an-ı Kerim'den seçerek okuyacaktır. Tadil-i erkana riayet edecektir. Mesela Humanoid imam ve müezzin tam zamanında uyanacak ve her zaman görevinin başında olacak, ezanı tam zamanında okuyacaktır.

Hutbeleri zamanın gerçekleri ile ilişkilendirecek, ayetleri, esbabı nüzul ve hadislerle birlikte açıklayacaktır.

Tek sorun, Humanoid’in aklı yok. Ama zekası var. Peki ayetteki “akıl”ı“zeka” diye tercüme etsek, mesela, “bilim” desek, “maslahat” desek olmaz mı! (Ayeti değiştiremeyenler, anlamını değiştirmeye çalışacaklar. Onlar muhkemleri bırakıp, İnsanları Allahla aldatmak için  müteşabihlerin peşine düşecekler) “Sentetik et”e bu kadar kolay helal damgası vuran akıl, herhalde buna da bir çözüm bulur? BBC geçenlerde bu konuyu haberleştirmişti. Haberin başlığı: “Robotların ibadethanelerde görev alması dini pratikleri nasıl dönüştürebilir?” idi.Mesela gasılhanede bu robotlar görev yapabilirler mi?

Merkezi ezan sistemi” varsa ve neden “Humanoid müezzinlik yapmasın” ki! Mevlid’de okur, sela da verir. Camiye gelir de elde edilir!? İsterseniz fetva da verir.

Bill Gates (LA), tuvaletteki idrardan içme suyu, atıklardan yiyecek üretmek için çalışıyor! Başlarındaki çöl kertenkelesinin deliğinden girmeye kalkışsa, peşinden gidenler de aynı şeyi yapacak. Fuhşu, uyuşturucuyu meşrulaştıranlar bunu niye yapmasınlar ki. Rol modelkabul ettikleri İdolleri Bil Gates, sahneye çıkıp, işlenmiş kendi idrarını içti. Bakın herşey bilimsel, teknolojik, doğal, çevreci, sıfır atık anlayışı ile, çağdaş, moder ve de hijyenik. Hatta, Allah (cc) korusun, bizimkilerden birileri bunun yerli ve millisini de yapmaya kalkarsa şaşmamak gerek. Bunun teknolojisi şimdiden hazır. Bill Gates vakfı ve Samsung ortaklaşa yeni klozet takımı üretmişler bile, bu haltı  yiyip içmek isteyenler için (bkz)  İsterseniz Sputnikten şu habere (bkz)  Bill Gates’in kendi idrarını içme habefri için de (bkz)

BBC’nin “Bill Gates İnsan dışkısından yapılan suyu içti” başlıklı haber için yine (bkz) 

E bari Humanoid imama Humanoid cemaat. Sentetik et oluyorsa, sanal cami niye olmasın. Sanal camiye Avatar imam, Avatar cemaat de olur. Sonunda herkes sanal cennete?!

Zaten Şeytan(LA) ins ortakları ile Öteki Dünyada/MetaVerse(!?) de “Yeryüzünde bir cennet, ebedi bir hayat” vadetmiyor mu idi.

Gasılhaneye ne gerek var ki, cesetleri kompos yapalım, mezarlıkları dijital. Siber mezarlıklarda her yer gül bahçesi olsun. Tek TIK’la istediğin sureyi okusun sanal imam ve siz mezardaki ile isterseniz cep telefonunuz üzerinden yapay zeka aracılığı ile onun sesiyle ve görüntüsü ile konuşun.

Eee, nasıl olsa bizler, GENDER diye tanımlanan BİREY’leriz. 20 Ekim 2021’de VOA(Voice of America / Amerikanın Sesi) “Hayvandan insana organ naklinde önemli bir adım” diye bir haber yapmıştı, AssociatedPress kaynaklı. Yakında İnsandan hayvana da organ nakli olacaktır. Bir adım sonrası insan hayvan karışımı yeni bir canlı türü çıkartmayı deneyecekler. Tabi bu Klonoidler ya da maymuna insan beyni implat etmekle onlar ruh kazanmış olmayacaklar. Yani ruhsuz insanımlı canlılar üretilmiş olacak. Bizim ahali bu işleri seviyor. Hemen herkes Dijitalist oldu. Kendiler Dijitalist olsa iyi, herkesi buna zorluyorlar. Bilim ve teknoloji adına bunun misyonerliğini yapıyorlar.

Yukarıda yazdıklarım birilerine şaka gibi gelebilir. “Chip takacaklar, Nesne olacaksınız, ölmüşleriniz klonlanacak” dediğimizde de şaka zannetmiştiniz. Devlet resmen yurttaşlarını Biyolojik cinsiyetinden, din, ahlak ve gelenekten bağımsız bir GENOM (Canlı bir organizma)  olarak tanımlıyor bizi. Zaten kafa tasınıza Chip takıldıktan sonra siz, İnsan, hayvan, Bilgisayar eşitleneceğiz. Herkes ötekinin beynini kullanabilecek. İstanbul sözleşmesine, Lanzaroteye, evet diyen güruh, dün Plandemi günlerinde Aşı ve PCR, Maske ve Mesafe konusunda insanları ikna etmek için seferber olanlardı. Bunlardan bir kısmı yarın Dijitalizmin, bu siber faşizm ve siber kölelik ideolojisinin misyonerliği için sahne alırlarsa şaşmamak gerek. Her zaman olduğu gibi “Biz islah edicileriz” diyecekler, iyi bilin ki, onlar ağuyu altın tas içre sunanlardır ve onlar “bozguncuların ta kendileridir

IoT / Nesnelerin interneti (Internet of Things, IoT) dedikleri şeyfiziki nesnelerin birbirleriyle oluşturdukları  iletişim ağının adıdır. Bu sistemin tam anlamı ile aktif olabilmesi için NanoChiplerle oluşturulan çok yüksek hız ve kapasitedeki ”Yapay zeka”ya sahip Quantum bilgisayarları, 5 ve 6 G Modemler, Starlinknetworku, otonom robotik sistemler ve NeuraLink denilen kafa tasına takılacak NanoChiplere ihtiyaç var. Ayrıca “Yapay Zeka”yı kontrol edecek Nanoampül tüplerden işletim sistemine sahip, yapay zekadan daha fazla hız ve kapasiteye sahip “Yapay Bilinç” en tepede olacak.

Dijitalizm artık bir dindir. Ve bu din kendi putunu üretmektedir. İnsanoğlunun böyle garip halleri vardır. Putunu kendi yapar, kendi tapar!

Bir bilim adamı öyle demişti, tadı biraz ekşiymiş ama, o sorun çözüldü, tat, renk, koku, kıvam, her şey sizin tercihinize bağlı olacak, yeter ki, biz bu haltı yemeyi kabul edin! Fetva verecek birilerini de bulurlar.

Buna da ONAM verirseniz, pes artık!. Allah müstahakınızı verecektir. Selam ve dua ile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.