Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

İLAÇ ŞİRKETLERİNE YASAL DOKUNMAZLIK!

Yazan Müge ALİEFENDİOĞLU

Yazıya başlamadan önce Dr. Vernon Coleman’ı kısaca tanıtmak istiyorum. Dr. Coleman İngiliz asıllı, 1946 yılı doğumlu (74) eski bir pratisyen hekimdir ve bir Holistik Tıp Bilimleri Profesörüdür. Coleman aynı zamanda ünlü bir yazardır ve Times’ın en çok satan yazarları arasındadır. Yalnızca İngiltere’de iki milyondan fazla satan 100’den fazla kitap yazmıştır. Kitapları 25 dile çevrilmiştir, 50’den fazla ülkede satılmaktadır. Vernon Coleman’ın kitapları tüm dünyada gazete ve dergilerde tefrika edilmiş ve birçoğu televizyon ve radyo dizisine dönüştürülmüştür.

Dr. Coleman, pandeminin başından beri, uzun yıllara dayanan tecrübelerini harmanlayarak hazırladığı video sunumları ve yazıları ile birlikte bizlere ışık tutuyor, süregiden şaşırtıcı gelişmelerin perde arkasında neler olduğuna dair bilgi aktarıyor.

Bugün için, Coleman’ın 20 Eylül 2020 tarihli ve ‘Covid İle İlgili Anlatılmayan 19 Gerçek’(1) isimli makalesini seçtim. Bu makalede, İngiltere özelinden yola çıkarak, dünya genelinde, covid ile ilgili duyurulmayan, önemli ve bilmemiz gereken gerçekleri anlatılıyor. Önümüzdeki günlerde, Coleman’ın Astra Zeneca ve GlaxoSmithKline ilaç şirketleri ile ilgili yayınladığı haberleri de gündeme getireceğim.

Dr. Coleman covid ve pandemi ile ilgili farkında olmamız gerekenleri şöyle sıralıyor:

1. 19 Mart’ta covid-19 bir ’yüksek sonuç hastalığı; (high consequence disease) olarak sınıflandırılmamış ve resmi olarak grip düzeyine indirilmişti. Daha sonra, Birleşik Krallık Hükümeti Britanya tarihindeki en baskıcı yasayı uygulamaya koydu ve ülkedeki hemen hemen herkesi ev hapsine aldı.

2. İngiliz Hükümeti, kilitlenmeler sonucunda covid-19’dan daha fazla insanın öleceğini kabul etti. Tedavinin hastalıktan daha kötü olduğunu söylemek abartı olmaz. Çocuklar ve yetişkinler arasında intihar oranları yükseldi.

3. Amerika’da Hastalık Kontrol Merkezi, sadece covid-19’un neden olduğu ölümlerin sayısına ilişkin tahmininin, % 94 oranında yanlış olduğunu kabul etti. Yalnızca covid-19’un neden olduğu ölümlerin sayısı için gerçek rakam, daha önce duyurulan resmi toplamın sadece % 6’sı olarak açıklandı.

4. İngiliz Hükümeti, covid-19 ölüm rakamlarını manipüle ettiğini kabul etti. Birkaç ay boyunca, ölen ve koronavirüs testi pozitif çıkan herkes ‘covid-19’dan öldü’ olarak listelendi. Bugün de, testi pozitif olan ve test sonrasındaki 28 gün içinde ölenler, covid-19 nedeniyle öldü olarak değerlendirilecek. Örneğin, koronavirüs pozitif test sonucunuz varsa ve 28 gün içinde bir otobüs kazası geçirerek ölürseniz, resmi olarak, otobüs kazasından değil covid-19’dan öldüğünüz kayıtlara geçecektir.

5. Grip her yıl dünya çapında 650.000 kişiyi öldürüyor. Bu sayı, 2019/2020’de covid-19 kaynaklı gerçek ölüm sayısından çok daha fazla sayıda, grip nedenli ölüm olduğunu göstermektedir. Dünyanın dört bir yanındaki hükümetler, covid-19 ölüm toplamlarının kasıtlı olarak manipüle edildiğini ve büyük ölçüde abartıldığını kabul etmişlerdir.

6. Koronavirüs için sıklıkla promosyonu yapılan test, gerçek pozitiflerden daha fazla yanlış pozitif ürettiği için anlamsızdır. Test, önceki enfeksiyonlardan kalan virüs parçalarını saptamaktadır. Bütün bunlara rağmen, gerçek sonuçlarını vermekten çok uzak olan bu testler, kilitlenmeleri ve diğer sosyal kısıtlamaları mazur göstermek için kullanılmıştır.

7. İngiltere’de covid-19’dan ölüm oranı aylardır düşüyor. Şu andaki covid-19 ölümleri, gripten ölenlerin sadece bir bölümüne denk gelmektedir. İngiltere’de hiçbir sağlıklı çocuk covid-19’dan ölmemiştir.

8. Yaşlı hastalar hastanelerden atılmış ve bakım evlerine alınmıştır. Tıbbi bakım geri çekilmiştir; personel bakım evlerinden kaçmıştır; akraba ve arkadaşların ziyaretleri yasaklanmıştır ve birçok yatağa bağımlı yaşlı insan açlıktan ve tıbbi bakım eksikliğinden ölmiştir. Tüm dünyada, tam olarak benzer olaylar yaşandı, on binlerce yaşlı tek başına öldü, yaşlıların acılar ve büyük sıkıntılar içinde kaldığını varsaymak zor olmasa gerek.

9. COVID-19 aldatmacasını destekleyenlerin çoğu, dünyanın aşırı nüfuslu olduğunu ve küresel nüfusun % 90 oranında azaltılması gerektiğini zaten kamuoyuna açıklamışlardı.

10. Maske takma, sosyal mesafe alma ve kilitlenme, ordu tarafından tercih edilen işkence teknikleridir. Bu tekniklerin, dünyadaki popülasyonları bastırmak için kullanıldığı bilinmektedir.

11. Hükümetler, halkı beyin yıkama teknikleriyle korkutmak ve yanlış yönlendirmek için, askeri psikolojik savaş uzmanlarını istihdam ediyorlar.

12. Kanıtlar, maske takmanın yarardan çok zarar verebileceğini göstermektedir. Çin’de koşarken maske takan iki çocuk öldü. Maskeler nefes almayı kısıtlar ve özellikle küçük çocuklarda psikolojik sorunlara neden olur. Maske takmanın solunum yolu enfeksiyonlarının yayılmasını engellediğini kanıtlayan bilimsel bir kanıt yoktur ama maskelerin zarar verebileceğini gösteren bilimsel kanıtlar vardır. Ne cerrahların, ne de diş hekimlerinin, enfeksiyonu önlemek için maske takmasına gerek olmadığını gösteren bilimsel kanıtlar bile bulunmaktadır.

13. Her yıl dünya çapında tahminen 1 milyar grip vakası görülmektedir. Medya her grip vakasını bildirseydi, hepimiz gripten korkardık.

14. Tıp uzmanlarının çoğu artık covid-19’dan ölme riskinin, gripten ölme riskiyle, neredeyse aynı olduğu konusunda hemfikir. Covid-19’a yakalanandan çok daha fazla insan gribe yakalandığı bir gerçektir.

15. Aldatmacanın arkasında birkaç milyarder (Bill Gates dahil) var gibi görünüyor. Koronavirüs aldatmacasının ilk altı ayında dünyanın en zengin milyarderleri servetlerini büyük ölçüde artırdı.

16. Dünya Sağlık Örgütü, tavsiyelerini, tutarlı nedenler olmaksızın sürekli değiştirmiştir. DSÖ’nün (WHO) ana finansörü Bill ve Melinda Gates Vakfı’dır.

17. DSÖ, hem DSÖ ve hem de Gates tarafından desteklenen çocuk felci aşısının, Afrika’daki çocuk felcinin ana kaynağı olduğunu kabul etmiştir.

COVID-19 için aşı üreten büyük ilaç şirketlerinin çoğu (GSK ve Astra Zeneca gibi), ürünleri hakkındaki kanıtları bastırmak veya dolandırıcılık yapmak nedeniyle, defalarca para cezasına çarptırılmıştır. Birleşik Krallık’ın Baş Bilim Sorumlusu Sir Patrick Vallance, daha önce GlaxoSmithKline’ın kıdemli bir çalışanıydı.

18. Zatürre 2017’de 2,56 milyon insanı öldürdü. Kurbanların neredeyse üçte biri beş yaşından küçük çocuklardı. Karşılaştırma yapılırsa, covid-19’un sağlığımız için büyük bir tehlike olmadığı görülmektedir.

19. Pro-vaxxers, genellikle aşıların güvenli ve etkili olduğunu iddia ediyorlar, ancak etkisiz oldukları için geri çekilen çok sayıda aşı var.

Son birkaç yılda, Birleşik Krallık Hükümeti bazı aşılardan zarar gören çocukların ebeveynlerine çok yüklü miktarlarda para ödemek zorunda kaldı, ciddi şekilde zarar görmüş çocuk başına 120.000 £ sabit bir ücret söz konusudur. Amerika Birleşik Devletleri’nde Hükümet, aşı yaralanmaları için 4 milyar doların üzerinde ödeme yaptı. Bununla birlikte, bir covid-19 aşısı ciddi yan etkilere neden olursa, hiç kimse üreticiye veya hükümetine dava açamayacak. Bill Gates’in talebine yanıt olarak, ilaç şirketlerine yasal dokunulmazlık veriliyor. Aşıların genellikle uzun yıllar test edilmesi gereklidir. Bir covid-19 aşısı 10 yıldan daha kısa bir sürede üretilirse, uzun vadeli testler yapılamayacaktır.

Eğer covid-19 aşısı (planlandığı gibi) yedi milyar insana enjekte edilirse, daha önce sağlıklı olan binlerce kişinin ölme, beyin hasarı veya kalıcı olarak sakat kalma olasılığı yüksektir, ama yasalardaki değişiklikler nedeniyle, tazminat talepleri reddedilecek. Hükümet ve ilaç endüstrisı yanlıları, aşı konusunu kamuoyunda tartışmayı reddetmektedirler.

COVID-19, tek dünya hükümetinin, tek dünya dininin, nakitsiz toplumun, zorunlu aşılamanın, sağlık pasaportlarının ve Çin’dekine benzer sosyal kredi uygulamalarının topluma kabul ettirilmesi için bir araçtır ve bu nedenle tehlikelidir. Aşı olmayı reddedenlere yaşamsal alanda kısıtlamalar getirilmesi planlanmaktadır. Covid, Gündem 21 ve aynı zamanda yeni dünya düzeninin, Birleşmiş Milletler ve Dünya Ekonomik Forumu tarafından tasarlanan, küresel sıfırlama planının parçasıdır.

Bu makalede söylenenler yeni değil, yıllardan beri dile getiriliyor, Davos’ta ve diğer uluslararası toplantılarda gündeme geliyor. Büyük ihtimalle çoğumuz için şok edici, anlaması ve kabul etmesi zor, buna rağmen araştırmalıyız, analiz etmeliyiz ve bilgi sahibi olmalıyız ki önümüzü daha net görebilelim.

(1) Referans Makale: http://www.vernoncoleman.com/19truths.htm

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.