Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Sosyalizm Müslüman YouTube

“İMAM” gitti, DAVA bitti mi?

Yazan Muammer KARABULUT

Brand Week İstanbul’un 10. Yıl etkinlik konusu, “Time To Reset”, Türkçe olarak “Yeniden Başlama Zamanı” veya “Sıfırlama Zamanı” Yani Sıfırlama zamanına girmiş bulunuyoruz, kemerlerinizi bağlayın, koltuklarınızı dik duruma getirin ve eğer istenmeyen bir durum olursa dua edin! Çünkü, mRNA sıvısı alanlar bir sabah cinsiyeti  değişmiş olarak uyanabilirler!

-Nasıl mı?

İsveç'te Ekim 2021’de başlayan bir araştırmanın sonucunda,  Pfizer/BioNTech’in mRNA sıvıları hücrelere sızdığını ve mesajını 6 saat içinde insan DNA'sına kopyalayarak kendi DNA'mızı değiştirdiğini gösterdi ve doğruladı.

Dünya Ekonomik Forumun baş sorumlusu Klaus Schwab 2015 yılında ne demişti?  “4. sanayi devriminin farkını görüyorsunuz, yaptığınız şeyi değiştirmiyor, sizi değiştiriyor. Genetik düzenlemeyi örnek olarak alırsanız, değişen sizsiniz. Ve tabii ki, bunun kimliğiniz üzerinde büyük bir etkisi var.”

Demek ki bir bilim adamı olmayan Schwab, sağlık biliminin dolayısı ile DSÖ’nün ilan ettiği, “pandeminin”  4. Sanayi devrimin bir parçası olduğunu da ifade etmiş oluyordu!  

Moderna'dan baş sağlık görevlisi  Tal Zaks'da 9 Aralık 2017 tarihinde  TEDx Beacon Street’de yaptığı konuşmada, mRNA insan genomunu yani DNA’sını değiştirebilir. İster tasarım ister, "istenmeyen sonuçlar" olsun, bu teknoloji (mRNA) tam da bunu yapmak için kullanıldığını ifade etti.

Zaks’a göre her hücrede, haberci RNA veya kısaca mRNA, genlerimizdeki DNA'dan kritik bilgileri proteine ​​ileten bir şey vardır, ki bu gerçekten de hepimizin yapıldığı maddedir. Hücrenin ne yapacağını belirleyen kritik bilgi budur. Tabii ki DNA’yı işletim sistemi olarak düşündükleri için de bunu mRNA ile değiştirebiliriz diyorlar. Zaks’da DNA’nın yazılımında olan bir kodun, başka bir kodla  değiştirilmesinin yeterli olacağını açık açık anlatıyordu

Burada hatırlamamız gereken diğer bir isim de Bill Gates. O da 4 Mayıs 2020’de hazırladığı bir videoda, "Bağışıklık sisteminizin onlara saldırmayı öğrenebilmesi için grip virüsünün parçalarını içeren bir grip aşısının aksine, bir RNA aşısı vücudunuza viral parçaları kendi başına üretmek için gereken genetik kodu…” vereceğini açıklıyordu.

Bugün Bill Gates’in bahsettiği o mRNA sıvıları ile DNA’larımıza verilecek kodlar uğruna, insanlık ve hukuk dışı "pandemi" tedbirlerinin hedefinde 4.0’a hizmet ettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz! Çünkü teknolojideki büyük değişim için, eskimiz olan 1.0 insan modelinden yeni 2.0 insan modeline geçerek değişmesi gerekirdi! Onun çözümü de işletim sistemiz olan DNA’ları değiştirmekti!

Şimdi gelelim Avrupa’da, “eşcinsel imam” olarak tanınan Dr. Ludovic Mohamad Zahed’in İstanbul’da 10. Brand Week’e, Türkçesi ile Marka Haftası’nda katılacağı konferansa... İstanbul’da 1993 yılında Gezi’ye destek veren Necati Özkan ile evli olan Pelin ÖZKAN tarafından Media Cat Türkçesi ile Medya Kedisi kuruluyor. Bünyelerinde 2013 yılında oluşan Brand-Marka Akademi ise ABD’de başlayan marka haftasına öykünerek, Türkiye’de marka haftası etkinliği düzenlemeye başlıyor. En büyük başarılarını ise 2022 yılındaki 10. Yıl etkinlik  konuları için çağırdıkları, “eşcinsel imam” sayesinde yakalıyorlar. Ve en güçlü konuşmacılarını da güya LGBTQ karşıtlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları karşı, “nefret söylemleri” yüzünden iptal ediyorlar.

Çoğu zaman Dilipak’ın söylediği gibi, yine kibrit çöpünü gözümüze çok yaklaştırdık ve arkasındaki ormanı göremedik.

Burada, “eşcinsel imam” kibrit çöpüydü!

Diğer birkaç kibrit çöpleri ise etkinliğe konuşmacı olarak katılanlar, sponsor olanlar, izlemek için para vererek kaydını yaptıranlar, insanda 2.0 ve sanayide 4.0 modasına uyanlardı! Değişen modayı yakından takip eden bu ekipte ilerici, solcu veya devrimci ruhları ile tescilli küresel sapkınların yarı robot insan modeline destek veriyordu.

Değişimin ağaçlarından Zaks, Schwab ve Gates’in İNSAN’a ne yapak istediklerini kendi ifadeleri ile verdim. Hedefledikleri değişimi İNSANI 2.0, teknolojiyi 4.0’a taşıyarak yapacaklar.

Onun için, bu moda bildiğimiz moda değil, hedefinde ülkeleri kontrol ettikleri gibi İNSANLARI kontrol etmek var!

Türkiye’de, “Yeniden Değişim-Sıfırlama Zamanı” adı altında yapılan bu faaliyetlerin ruhunda ve etkinliğe Türkiye’den katılanların çoğunda, iktidara gelmek ve dolayısı ile taraf oldukları İNSAN’ın 2.0’la robota dönüştürmesi vardır.

Böylelikle İNSAN da ilk kez küresel sapkınların, kendisini biyolojik olarak değiştirme projesi ile karşı karşıya kaldı!

Onun için, bu değişim devrim de değil!

Ayrıca İstanbul sözleşmesinde kullanılan kadın, LGBTQ’nün tüm unsurları da ÖJENİK hareketin içinden çıkmıştır.

Şimdi, “imam gitti” dava bitti mi?

Eğer, “-evet” diyorsanız. Bir sabah uyandığınızda LGBTQ’den birisine veya istemediğiniz kısa kuyruklu bir domuza bile dönüşmeyi şimdiden boyun eğdiniz demektir!

Yeni moda zamanı, çocukların kanını emen, maske takan ve o mRNA sıvılarını İNSAN DNA'sını değiştirmek için kullananların yeni dünya düzenidir. Türkiye'de ekip olarak bunlara kim daha çok hizmet ederse iktidara da onlar gelecektir. 

İNSANLIK ise ancak bunların sıfırlanması ile kendini bulacaktır!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 2 yıl önce

Bulmuşsunuz yine

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Sizden daha iyi yazanı yok, görmedim! Harikasınız tebrik ederim... Bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Avatar
Aydın 2 yıl önce

İnsanlık, ya sıfırcılara karşı birlikte çalışacak yada sıfırlanacak...