Öne Çıkanlar DSÖ Elektrokmanyatik Şehzadeler Belediyemiz İznik Deprem

İNSAN SOYKIRIMINI KİM YAPIYOR?

Yazan Muammer KARABULUT

Hikayesi 100 yıl önce başlayan nüfus planlaması, planlı salgın ile yeniden gündeme geldi.

Dünyanın dört bir tarafında nüfus planlamasının yoğun olarak gündeme gelmesinin nedenİ; içinde bulunduğumuzu teknolojinin yoluna insanı yadsıyarak devam edecek olmasıdır.

Anlaşılır olması için, söz konusu planlamaya, “modern insan soykırımı” da diyebiliriz.

O zaman, bu insan soykırımını isteyen, planlayan ve maddi destek veren bir merkez olmalı. İşte o merkezlerin en güçlüsü Black Rock (bkz) ve Vanguard (bkz) diyebiliriz.

Bu iki gruptan, yaklaşık 10 trilyon dolara hükmeden BlackRock'un İcra Kurulu Başkanı, aynı zamanda WEF’in 2019 yılında Mütevelli Heyeti'ne katılan Larry Fink, “modern insan soykırımı” planına onay verenlerin başında bulunuyor.

WEF'in web sayfasında partnerler arasında BlackRock, Türkçesi ile “Siyah Kaya” da yerini almıştır. Dolayısı ile resmi olarak insan soykırımına ortaktır.(bkz)

Çağımızın, “en yüce dini” para  olarak görülüyor. O da, para=güç ve gücü yani parayı kim kontrol ediyorsa dünyayı da onlar yönetiyor. 

Dünyadaki paranın sahiplerini Forbes, “Milyarderler Listesi” olarak yayınlıyor biz de oradan öğreniyoruz. O listenin başında, 1988 yılında kurulan ve ÇİN’deki serveti yöneten Black Rock ve 1974 yılında kurulan Vanguard olması gerekir ama yoklar. Onlar daha çok paraya sahip olanların varlıklarını yönetiyorlar. Dünyadaki en büyük şirketlerinin hisselerini alıyorlar. Her ikisinin de sahibi, Rothschild Investment Corp (1908) (bkz) ve Fransa’nın da sahibi olan Edmond De Rotschild Holding (2010). Merkezi Fransa olan bu holding, yönetim kurulu başkanı 15 Ocak 2021 tarihinde, “aniden ölen” Benjamin de Rothschild’un (1963-2021) eşi Ariane de Rothschild tarafından yönetiliyor.

Fakat bu iki grubun yönettiği varlıklarının çapı, güçleri ve servetlerinin dünya nüfusuna oranları hakkında en doğru bilgiyi yine Forbes veriyor. 

2022'nin En Zenginleri

Forbes büyük bir övünçle 36. yıllık dünyanın en zenginleri listesindeki milyarder sayısını 2.688 kişi olarak belirledi. (bkz)

Belirlenen 2.688 kişi şu andaki 8 milyar dünya nüfusunun yüzde 0,0000003'üne veya 2,976,190 insana denk geliyor. Dünyanın çok bilinmeyen bu gizli iki grubu medyadan, büyük ilaç üreticilerine, enerjiden, bayan çorabına, kozmetiğe aklınıza ne geliyorsa bu şirketlere aittir. Adı geçen iki grup merkez bankalarına borç veren, firmaları karşıtları ile birlikte yönetirken, yaklaşık 20 trilyon doları yöneten bir ahtapot görünümündedir.  

Yönettikleri 20 trilyon doları, zaman zaman 10 milyar dolar arayan Türkiye’nin 2021 yılındaki GSMH olan 815.3 milyar dolar ile yan yana getirirsek büyüklükleri daha iyi anlaşılır.

Yine Vanguard’ın Mart 2021 itibarıyla  en büyük hissedarı %14.78 ile BlackRock geçmiştir. Vanguard  ise halka kapalı ama halka açık şirketlerin en büyük yöneticisidir.. (bkz)

Diğer tarafta ise Araştırmacı yazar  İsmail Tokalak’ın Antalya’da 20 Kasım 2022 tarihinde verdiği konferansta  ifade ettiği gibi, Dünya milli hasılası 90 trilyon dolar; devletlerin şirketlerin hane halklarının toplam borcu 300 trilyon doların üzerinde.

Demek ki ortada kayıp 200 trilyon dolar var. Buna büyük soygun da diyebiliriz. En çok talep edilen para olan doların da rezerv para olma dışında bir değeri yok!

Dünya ekonomik olarak batmış durumda, dünyadaki enflasyonun ana nedeni bu bozuk düzen ve doğanın acımasızca sömürülüp yok edilmesi. İnsanları da dezenformasyonlarla, bulaşıcı hastalıklarla korku içinde yaşatıp güdüyorlar. Son 20 senede uydurdukları pandemilerin dünyada neden olduğu kayıp; 200 milyar dolar. COVID-19’un bir buçuk senede neden olduğu tahmini zararın ise 10 ile 20 trilyon dolar arası olduğunu söyledi.

mRNA piyasasının hakimi olan, Pfizer ve diğer ilaç şirketlerinin de en büyük hissedarları Vanguard ve BlackRock’dur.

Planlı salgını kim yönlendirdi?

-İlaç şirketleri…

Karşımızda duran gerçek, dünyanın en büyük şirketlerini yöneten BlackRock, aynı zamanda WEF’in sponsoru ve WEF de modern insan soykırımının propagandasının yapıldığı yer olmasıdır.

BlackRock tek başına, robota dönüşecek olan insanın ve 4.0 sanayi devriminin en iyi analizinin yapıldığı bir nevi kampüstür.

O zaman, planlı salgının merkezi ve o mRNA deney sıvılarının karar verildiği yer de     Rothschildlerin kontrolünde olan BlackRock’tur.

Karbon ayak izinin(*) peşinde olanlar ilk önce 8 milyar insana karşılığı olmayan doların, insan kanı ve emeği ile erittiği 200 trilyonun hesabını vermeli.

“Siyah Kaya”’cıların İnsanlığa hesap verecek o kadar çok kalemleri var ki say say bitmez ve karbon ayak izine de hiç sıra gelmez.

Planlı salgını konuşurken, asıl konuşmamız gereken, “Siyah Kaya”dan başkası değildi.

(*) Karbon ayak izi; birim karbondioksit cinsinden ölçülen, üretilen sera gazı miktarı açısından insan faaliyetlerinin çevreye verdiği zararın ölçüsüdür ve iki ana parçadan oluşur: doğrudan ayak izi ve dolaylı ayak izi. 

Anahtar Kelimeler:
BlackRockMRNAWEF
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Yolcu 1 yıl önce

Faruk bey, lütfen BlackRock (SiyahKaya) şirketini derinlemesine araştırın.

Avatar
Faruk 1 yıl önce

Bir de siyah kaya çíkardiniz

Misafir Avatar
Ahmet Yolcu 1 yıl önce @Faruk

Faruk bey, lütfen BlackRock (SiyahKaya) şirketini derinlemesine araştırın.

Beğenmedim! (0)