Öne Çıkanlar YouTube Muammer Karabulut Abdurrahman DİLİPAK Prof. Dr. Selim ŞEKER 11 Eylül

İNSANLIĞIN TEK ŞANSI VAR

Yazan Muammer KARABULUT

Devletler ülkesindeki her türlü para trafiğini FED’in kontrolüne vermediği takdirde uluslararası alanda, İthalat ve ihracat da dahil olmak üzere hiç bir işlem yapamaz, hemen tehditler ve ambargolar başlar.

Küresel güçlerin en büyük kuruluşu olan FED’in, bugün karşılığı olmayan dolara karşılık yaratmanın dışında başkaca bir işi ve işlemi yoktur!

FED,dolara karşılık bulmak için de, cebimizdeki tüm banka kartları, değerli kağıtlar(hisse senedi), borsa, FOREX ve dijital para da dahil hepsini piyasaya sürerek kontrol eder.

Dünya’da yalnızca Venezüella, Küba, Suriye, Kuzey Kore ve İran bu sistemin dışındadır. Onların durumu da ortadır.

İşte bu bağlamada FED, dünyadaki bütün ekonomik hayatı kendine bağlamıştır. Ülkelerin bağımsızlığı diye bir şey söz konusu değildir.

Nasıl ki insanlar, A dan Z’ye bağlı bulundukları devletin kontrolünde ise devletler de A dan Z’ye FED’in kontrolünde yaşar.

Şimdi ise o çok sık duyduğunuz, “Tek Dünya Devleti” denilen düzene geçişi yaşıyoruz. Bu süreç aslında FED’in aracı olarak kullandığı devletleri ortadan kaldırma sürecidir.  

Aslında FED’i var eden güçler, devletlere rağmen  dijital uygulamalar ile insanları maddi olarak kontrol ediyorlardı. Ama en önemlisi insan vücudunu, beynini ve üremesini da kontrol etmekti. İşte bunun için de yine o çok bildikleri darbe uygulaması ile DSÖ’ye pandemi ilan ettirdiler. Ve  küresel boyutta, hedeflerinde olan insanı her yönü ile zayıflatmaya yönelik, maske ve eve kapanma gibi tedbirleri hayata geçirdiler. Şimdi ise insanları, uzunca dönemdir üzerinde çalıştıkları AŞI dayatması ile kendilerine bağlayacaklar.

Eğer insan aşı olmaz ise yalnızca seyahat kısıtlamasıyla karşılaşmayacak. Kendi kontrolünde olan şifreli alanlarda (sosyal medya hesapları/e-mail ve banka)  dahil olmak üzere hiçbir alanda faaliyet göstermesine izin verilmeyecektir. Kontrolü de HES gibi uygulamalar ile sağlanacaktır. Alt yapısı ise 5G’ye geçişe kadar olan sürede sağlanmış olup, 5G ile elde edilecek olan  teknolojiyle de devam edecektir.  

FED’i var eden güçler geçmişte, I ve II Dünya savaşı sonrasında 400’den fazla darbe ve terör gibi araçları kullanarak imparatorlukları yıktı, yerine kurulan ulus devletleri idare etti. Kendilerine karşı olabilecek hiçbir gücün yaşamasına izin vermediler. Şimdi sırada kendi biyolojik çevresinde olan insanlarla  birlikte yeni dünya düzeni kurmak var.

Tabii ki “Tek Dünya Devleti”ni de ancak kendilerini dünyanın efendisi yapan FED ile kurabilirler. Ellerinde başka hiçbir araç yok. FED’i insanın kalbi ve arabanın motoru yerine koyabilirsiniz. Eğer bugünlerde FED ortadan kalkarsa bu plan da uygulanamaz duruma gelir. FED’i ise 1934 yılında kapak resminde olduğu gibi havaya uçurarak ortadan kaldıracak olan insan gücü; ABD, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa, Brezilya, Hindistan, Güney Afrika ve kontrolden çıkarsa Çin’dir. Dolayısı ile insanlığı kurtaracak olan insan beyni, bu devletlerin içinden çıkacaktır..

Son olarak anlattıklarıma yönelik bir kanıt olarak, 21 Haziran 1932 tarihinde, Amerika Kongre Üyesi olan Louis T. Mc Fadden’in (1876-1936), FED’in aleyhinde Yönetim Kurulu üyelerine, kayıtlara geçen resmi suçlamalarını gösterebilirim.  

Mc Fadden kısaca şöyle diyordu;

Federal Rezerv-Yolsuz Bir Kurum

“Bu ülkede dünyanın gördüğü en yozlaşmış kurumlardan birine sahibiz.

FED, bu Birleşik Devletler Hükümeti'ni ve Birleşik Devletler halkını, Ulusun borcunu ödeyecek kadar parayı dolandırdı. FED'in tahrip ve haksızlıkları, Ulusal borcu birkaç kez ödeyecek kadar paraya mal oldu.

Bu kötü kurum, bu Birleşik Devletler halkını yoksullaştırdı ve mahvetti, hükümetimizi fiilen iflas ettirdi. Bunu, altında faaliyet gösterdiği yasanın kusurları, bu yasanın FED tarafından kötü yönetimi ve onu kontrol eden paralı akbabaların yozlaşmış uygulamaları yoluyla yaptı.

Buradaki her şeyi ve tüm dış işlerimizi kontrol ediyor, kendi iradesiyle siyasi iktidarlar oluşturuyor.

Ve yok ediyor.

Bunlar Amerika’nın tüm milli borcunu ödemeye yetecek kadar parayı soymuşlardır.” diyen Mc Fadden’in FED’e ilişkin suçlamaları bununla sınırlı değil. Ama bu satırlar, FED’in 1932 yılından sonra dünyaya nasıl hakim olduğunu, dünyanın süper gücü Amerika ve Amerika’nın sahibinin de FED olduğunun göstermektedir.

Gerçek bundan ibarettir.

(*) FED Federal Reserve Banks kurulduğu yıl (23 Aralık) olan 1913 yılında ABD Dolarını basma yetkisi aldı, ABD başkanı ve kongreden bağımsız hareket eden merkez bankası yetkilerini kullanan fakat resmi olmayan özerk bir kuruluştur. Kuruluşunda ortak olan bazı bankalar: NM Rothschild Of London, Rothschild Of Hamburg, The Israel Moses Seifs bank of Italy,  FED Bank of New York, National Bank, First National Bank, Chase National Bank, National Bank of Commerce of New York City, City Bank, Chase Manhatten Bank, J.P. Morgan ve bu bankaları kontrol eden aile ve kişiler; Rothschilds, Rockefeller, Lazard Freres, Kuhn-Loebs, Warburg Co., Lehmann Brothers, Goldman Sachs ve Moses Seifs

Federal Rezerv, Bölgeleri numarasına ve Merkez Bankası şehrine göre resmi olarak tanımlar.

Anahtar Kelimeler:
FEDMcFaddenAmerika
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.