Öne Çıkanlar Sosyal Tıp Bahçeli Mendy Chitrik Muammer Karabulut Ali Yerlikaya

KORONA TEDAVİSİ İLE ÖLDÜRÜYORLAR

Yazan Muammer KARABULUT

Şuanda küresel güçlerin ana üssü Dünya Sağlık Örgütü’dür. Bu örgüt şuandaki görevi tüm dünyayı korona ile uyutmaktan ibrettir. Eğer uyarılara uymayan ülkeler olursa, o ülkeye yüzde yüz yaptırım uygulanır. Hükümet başkanları aleyhinde yayın bombardımanı başlar ve defterden silerler. Dolayısı ile DSÖ isteği ve yönlendirmesi sonucunda, 24 saat yaygın medya yalan haberler yapmak zorundadır. Yoksa o yaygın medya kuruluşları ne reklam alırlar ne de maaş…

Aç kalırlar.

Tıp alanındaki özellikle bağımsız bilim insanları artık, “Boğaz ağrısı, nefes darlığı ve öksürük şikayeti ile gelene test yaparsanız, pozitif çıkmasının normal.” olduğunu ve asla test sonuçlarının gerçek olmadığını söylüyorlar.

KONTROLLÜ İLK TUZAK TEST

Gelelim sürecin nasıl işlediğine. Yaygın medyanın yayınları sonucu kontrollü ilk tuzak test ile başlıyor. Yapılan tedavi ise tuzağın ikinci aşaması... Testin pozitif çıkmasıyla, yüksek miktarda kortizon ve ağır antibiyotikler devreye giriyor. Böylelikle korona tedavisi' diye başlayan süreç, başka rahatsızlığı olan insanların ölümüne neden oluyor. Demek ki araştırılması veya soruşturulması gereken aşı değil, öldüren korona tedavisi oluyor.

Bir tarafta test tuzağı ile elde edilen sonuçlar, diğer tarafta korona tedavisi ve diğer ikinci hastalıklar nedeni ile hastahanelerde hasta sayısı artıyor, istenilen korku ve panik havası da oluşuyor. DSÖ’de bu kurgunun hayata geçirilmesini dikta ettirdiğinde, pozitif ve koronalı hasta sayısında artış sağlanıyor. DSÖ yarın, Pandemi hastahaneleri normal dönecek dediği anda, Pandemi bitecektir. Bu durum, futbol hakeminin ilk yarı devresi ile 90’ıncı dakikada maçın bitiş düdüğünü çalması gibidir.

Eğer dünyaya Bill Gates’in kontrolünde olan DSÖ tarafından verilmiş olan panik havası ve test mecburiyeti olmasaydı, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleriyle hastahaneye gelmiş olan insanlara eskisi gibi ilaçlarını verip dinlenmeleri istenecek ve her şey seyrinde gidecekti. Ama bu artık mümkün olmaktan çıktı.

Çünkü Pandemi hastahanesinin acil servisine gelen kişilerin kontrolü ve taburcu olması bulaşıcı hastalıklara bakan doktorların inisiyatifinde. Onlar da, tuzağın birinci ve başlangıcı olan testler ile yönlendiriyor. Kısacası onlar da testler sayesinde tuzağa düşüyor.

Gripal enfeksiyonların başlangıcı bağışıklık sistemimizin zayıflaması ile oluşuyor. Şimdi size hastahanede bağışıklı sistemini zayıflatacak yüksek miktarda kortizon, üstüne ağır antibiyotikler verirlerse doğal olarak vücudun bağışıklık sistemi iyice çöker. Burada yapılması gereken tam tersi bağışıklık sistemini güçlendirmek olmalıdır. O zaman korona tedavisi ile insanların, ölümüne de neden olunduğunu söylemek hiçte zor değil. Neticede bu durum, DSÖ’nün yanlış Pandemi ilanı ve tedavi yönlendirmelerinden kaynaklanıyor. Baskı altında kalan doktorlar ise çaresiz.

Böylelikle olmayan bir salgından, insanlar ölüyor. Ülke liderleri de koltuklarını korumak için, bu "kumpasta", bilerek veya bilmeyerek rol almış oluyorlar. Dünyada yaratılan büyük korku, algı ve panik sayesinde de halkların liderlere karşı, önlem alınması yönünde baskı yaratılmış oluyor. Hükümetler de yoğunlaşan baskıdan kurtulmak için, küresel darbe sonucu oluşan, kumpasa ve tüm uygulamalara boyun eğmek zorunda kalıyorlar.

Aslında ortada panik ve korku dışında, hiç bir şey yok. Her şey normal seyrinde, ölümler virüsten değil. Ama küresel sistemin sahiplerinin hayata geçirmek istedikleri 5G teknolojileri, aynen hastahanelerde yapılan ilaçlı tedavi sonucu bağışıklık sistemimizi zayıflattığı gibi zayıflatacak. DSÖ üzerinde yapılan tatbikatta bundan ibaret.

İlgili yazıda ünlü Alman hekim Dr. med Claus Köhnlein'in açıklamalarından faydalanılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Toygun 4 yıl önce

tam düşündüğüm gibi...

Avatar
volkan 4 yıl önce

Aşağıda bu yazıyı eleştirenler olmuş. Eksik nerede bilgi var gibi. Aylardır covid 19 yazıları okudum. Televizyonlardan, gazetelerden okuyamayacağım göremeyeceğim bilgiler öğrendim. Şuanda sıkı takip ettiğim ve gerçekten çok namuslu bir doktorun yazılarını okuyorum. İşin iç yüzünü teknik bilgilerle anlatıyor, yöneticilikte yapmış. Sağlık sektöründe dönen fırıldaklıkları çok iyi biliyor. İsmini buraya yazmayacağım çünkü başına gerçekten bir iş gelebilir. Namuslu doktorların çoğu çekiniyor, yazamıyor. Konuşabileceği bir plartform yok. Dikkat edin tv.lerde maske, hijyen, sosyal mesefa diyorlar. Nasıl beslenmemiz gerektiğini, bağışıklı sistemimizi güçlendirmek için neler yapmamız gerektiğini anlatmıyorlar. Spor yapın diyen kaç kişi gördünüz? Evdekal sloganı hareket etme demektir. Sağlık sistemimizin çökmesi demektir. Aylarca insanlar kısıtlı hareketlerle ve korkuyla yaşıyor. Hareketsizlik ve korku, endişe bağışıklık sisteminin çökmesi için yeter zaten. Çeşitli hastalıklar ortya çıkacak daha

Avatar
dusunuyorum 4 yıl önce

Bu yazida hicbir veri yok hep birisi soyle demis seklinde gidiyor, kahvehane muhabbeti gibi
bunu okuyup da inanan aklini sorgulasin.

Avatar
Adnan TOK 4 yıl önce

İlginç ve iddialı bir yazı. Bill GATES ile ilgili bölümlerin doğru olabileceği düşünülebilir. Ancak diğer bölümlerin tıbbi bilimsel araştırma sonuçları ile desteklenirse etkili olur diye düşünüyorum. Emeğinize sağlık.

Avatar
Feyza 4 yıl önce

Madem insanlar kandırılıyor evde bu hastalıktan ölenler ne olacak veya çoğu hastaya evde atlatabilirsiniz de deniliyor asıl bu yazılar insanları birbirine düşürüyor herkes mal bi siz akıllısınız kanıtlarla gelin

Avatar
MUSTAFA ÜNAL 4 yıl önce

HAYAT musibetlerle, HASTALIKLARLA
1} tasaffi EDER,
2} kemal BULUR,
3} kuvvet BULUR,
1} terakki EDER,
2} netice VERİR,
3} tekemmül EDER;
4} vazife-i hayatiyeyi YAPAR. Lemalar-9
ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH.

Avatar
Veysel yılmaz 4 yıl önce

Bir hastalığa inandık ,Taktık maskeyi her şey halloldu işte

Avatar
Fidan Ekinci 4 yıl önce