Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

MİTİNGE MİLYONLAR KATILACAK!

Ağustos başıyla birlikte tüm dünyada bir  şeyler oldu. Yangınlar, seller derken, “Maske, Mesafe, Musluk” traji komik bir oyuna dönen üçlemesi de bitmeye başladı. Sanki büyü bozuldu.

Bugün sokaklara bakıyorum, sokaktaki insanların üçte biri maske takmıyor. Üçte biri çenesine takmış, üçte biri gözüne kadar takmış maskesini. Sordum, “niye takıyorsun” diye, “alıştık be hocam” dedi. Yoksa “Maskenin kendini ve karşısındakini koruduğuna inanmıyormuş”. İşyeri, başkalarının muhtemel tepkisi falan, aynı maskeyi günlerdir takıp çıkıyormuş.

Bu arada aşının zorunlu olması yönünden çağrı yapan partilerden istifalar giderek artıyor. Bu çağrıyı yapanların da sesi giderek kısılıyor. Bu sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada..

Bu arada aşı konusu patladı zaten. 1-2 derken, 3 dediler, şimdi 4 diyorlar, sırada yerli ve milli aşı var 5-6. Ardından 6 aylık geçerlilik süresi sona eriyor, Mutasyon, Varyant derken 7-8.. oda yetmeyecek ama bu arada aşının sebep olduğu yan etkiler, ölümler yanında aşıların hastalığa engel olmadığı aksine, mutasyona, varyantlara sebep olduğu, aşı kampanyalarının hastalığın daha hızlı yayılması ile sonuçlandığı anlaşıldı.

Önümüzdeki günlerde okulların açılması sürecinde zorunlu maske, PCR ve aşı uygulamasına karşı ülke genelinde davaların açılması, dilekçe kampanyalarının düzenlenmesi, mitingler yapılması gündemde. Hatta partilerinden istifa edenler, yeni bir kitle partisi kurmak ve  zorunlu aşı dayatmasına karşı çıkan partilerle birlikte seçim ittifakı kurmak için görüşmelere başladılar bile.

Bu arada uluslararası sanal mitingler, protestolar, davalar, ulusal ve uluslararası çapta boykotlar söz konusu. Bugün ayın 23’ü.. Sanırım 11 Eylül’e kadar bazı eylem hazırlıkları tamamlanmış olacak.

Bazı ülkelerde genel boykot, sivil itaatsizlik eylemleri için hazırlıklar var. Eğer okullarda bu anlamda zorunlu bir uygulamaya gidilecek olursa, bir çok üniversitede bu anlamda protestolar gerçekleştirilecek.

Gördüğüm kadarı ile, siyasi parti olarak en fazla tepkiyi AK Parti ve CHP alıyor. CHP bu konuda AK Partiyi daha hızlı davranmamakla suçluyor. Yani Global Reset Lobisi konusunda CHP AK Partiden daha fazla bu işe sahip çıkacağı mesajını veriyor. Gelecek ve Deva, aslında CHP gibi düşünmekle birlikte CHP gibi açıktan taraf olmuyor. Yoksa İyi Parti, MHP, HDP İstanbul sözleşmesi konusunda nasıl birlikte hareket etti iseler, 5G, CoVID, Starlink, Neuralink gibi konularda aynı şekilde, aynı safta buluşuyorlar. Söz konusu bunlar olunca bu siyasilerin “yok aslında birbirlerinden pek farkları, tek farkları adaları

Neyse, daha 20 maddelik bir eylem planı var, dernekleşme, “Zorunlu aşı dayatmasına karşı İhbar Hattı”, yeni haber portalleri, her il ve ilçede yeni portallar, WhatsApp grupları oluşturmak, imza kampanyaları düzenlemek gibi. Onlar olgunlaştığında, sırası geldikçe onları da konuşuruz.

Yeryüzünün bütün erdemli insanları birleşiniz!”. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
Maske11 EylülMesafe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ULUBATLI 3 yıl önce

Eskiden soyguncular maske takıyordu şimdi soyulanlar

Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Sonuna kadar yanınızdayız. ALLAH BİZİMLE....

Avatar
Özlem 3 yıl önce

Yanlızca Allaha iman ederiz dsönün köpeklerine değil Bağımsızlık bizim karakterimdir.boyun eğmeyeceğiz Allah yardımcımız olsun dua ile

Avatar
Banu 3 yıl önce

Geç kalsakta bunun için elimizden ne geliyorsa hazırız Allah'ın izniyle..

Avatar
Ilhan 3 yıl önce

Bize ALLAH yeter hocam.aşılanmayacagim.

Avatar
Nadire f. 3 yıl önce

Bilgilendirmelerinizi bekliyoruz. Ben de çalışmalara destek olmak istiyorum

Avatar
Ahmet Zamani 3 yıl önce

Sizinleyiz sayın hocam. Selam ve dua ile...

Avatar
Şennur 3 yıl önce

Sizin yanınızdayız hocam