Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Sosyalizm Müslüman YouTube

mRNA’NIN “m”Sİ!

Bu “m” ne anlama geliyordu? “Messenger” değil mi? “RNA” postacı, gideceği adres DNA!

“Messenger” ne demek?

Çağın en büyük fitnesi nedir? Ne olabilir. Bir dünya savaşı, bir nükleer savaş. mRNA, Starlink, NeuraLink, 5G gibi TransHumanizm projesi hepsinden daha büyük bir tehdit desem. ABD ile Çin nükleer başlıklarla birbirini vursalar. 2 milyar insan ölür. Dünyada 8 milyara yakın insan yaşıyor. Geride 6 milyar insan kalır. Dünya savaşında yarısı da başka sebeble ölsün 3 milyar kalır. Bu Global resetçiler 7,5 milyar insanı “çöp” görüyor. Bu insanların “İtlaf” edilmesi gerektiğini düşünüyor. “Köpek gibi aşılamak”tan söz edenler, köpekleri kısırlaştırmak gibi insanları kısırlaştırmaktan söz ediyorlar. İnanılmaz senaryolar üzerinde çalışıyorlar. “Kriminal risk” taşıyan genetik grupların bir şekilde tecrit edilmesi, daha doğrusu imha edilmesi gerekiyor. Mesela bunlar GENOM projelerinde denek olarak kullanılabilir. Sonra da cesetleri kompoza çevrilebilir. Mesela ay’da ya da Mars’da kurulacak kolonilerde yaşamaya mecbur bırakılabilir. Yer altında Humanoid’lerle birlikte sentetik gıda ve diğer üretimler için Humanoidlerin biyolojik protezleri olarak değerlendirilebilir. Zaten izlemek için beyinlerine Chip takıldığında Siborg olarak biyonik bir robota dönüştürülüp, sürekli film izletilebilir.

Afrika’daki, Latin Amerika’daki bir takım toplulukların yaşadıkları yoksulluk ve trajediye dönüşen hayatta kalma mücadeleleri Chemistry yöntemleri ile sessizce sonlandırılabilir. Gıda, aşı, ilaç, hepsi yeni dünya düzeni için optimal nüfus politikalarının aracı olabilir.

Yeni Malthus’cular çok acımasız. Mesela, ortalama yatalak bir hastanın hastahane giderleri, iki çalışanın ödediği gelir vergisinden fazla. İyileşme ihtimali yok. İyileşse bile üretime katılma ihtimali yok. O zaman çekelim fişini gitsin diyorlar. Ya da “Ötenazi” konusunda ona tercih sunalım. İntihar yolu ile, bu hayata katlanmak istemeyenler kendi sonlarını belirleyebilsinler.

Evlilik, aile, akrabalık ilişkisi olmasın ki, din, ahlak, gelenek ve “biyolojik cinsiyet”inden bağımsız artık bizim nüfus kaydımızda da GENDER diye tanımlanan BİREY’leri destekleyerek yeni insanın doğmasını engelleyebilsinler.

Zaten NeuraLink projesi hayata geçirilirse, insanların tek TIK’lık canı olacak. Bir BioHacker üzerinden, bir BioTerör saldırısı ile yüz milyonlarca kişinin ipi çekilebilir. Akıllı telefonlar, akıllı evler, akıllı şehirler, akıllı otonom sistemler, bugün, bir çok ülkede, global çetenin dümen suyunda akılsızca yönetilen projeler sonunda hepsi insana, insanlığa karşı bir tuzağa dönüştürülebilir.

Bu 5G, StarLink, NeuraLink, mRNA, Trans Humanizm projesine destek veren herkes, bu Şeytani oyun’a alet oluyor demektir.

Bakın bugünkü dünyada bütün uzak işgal edildi, Ukrayna krizi kadar, Pelosi’nin Tayvan ziyareti kadar gündem olmadı. Beynimiz, midemiz, kalbimiz işgal ediliyor, damarlarımızdaki kana e-waterler, nanotüpler, Gen terapisi dedikleri, aşı yerine hücrelerimize komut verecek ajanlar yerleştiriliyor, kimsenin umurunda değil, kimse fark etmiyor.

Biz asker sınırımı koruyor diyoruz, tepemizde onlar, askerimizin damarına onların biyolojik ajanlarını zerk ediyoruz. “Bu bir milli güvenlik sorunudur” diyoruz, ne MSB, ne MİT’in umurunda. Tarım, sağlık, ulaştırma, iklim, teknoloji bakanlıkları onlarla birlikte uygun adım politikası izliyor.

Neyse yazı uzadı. Bunlar Hitler’in, Stalin’in devamı değil, onlar bunların yanında çırak kalır. Onlar bu kadar kısa sürede bu ölçekte insanları peşlerine takamadılar. Bu arada iyi vurgun yaptılar. ABD'li milyarderlerin serveti salgın sürecinde 1,1 trilyon dolar artırmış. ABD'li 660 milyarderin Covid-19 salgınının etkili olmaya başladığı Mart 2020'de 3 trilyon dolar civarında olan toplam serveti, ocak ayı itibarıyla 4,1 trilyon dolara yükselmiş. 27.01.2021 Anadolu Ajansı haberi: Covid-19’un ekonomik etkisi; 225 milyon kişi işsiz kalmış, zenginler 500 milyar dolar daha kazanmış.

ABD'li 660 milyarderin toplam servetinin Covid-19 salgınının etkili olmaya başladığı 18 Mart 2020'de 3 trilyon doların biraz altında olduğu hatırlatılan açıklamada, söz konusu milyarderlerin serveti 18 Ocak itibarıyla 4,1 trilyon dolara yükselmiş. Alt gelirli Amerikalıların serveti de 2 katına yakın artış göstermiş. Psikolojik korku sebebi ile yene de Amerikan ekonomisi durgunluğa girdi. Bir çok ülkede ise ekonomik, sosyal ve siyasi krizler yaşanıyor. Tesla ve Space X şirketlerinin sahibi Elon Musk'ın bu dönemde serveti en çok artıran milyarder olmuş. Musk'ın Mart 2020'den bu yana servetini % 628,5 oranında artırmış. Musk'ın 18 Mart 2020'de 24,6 milyar dolar olan serveti, 18 Ocak itibarıyla 179,2 milyar dolara yükselmiş..

Bu arada, "En zengin 10 kişinin 9 aylık servet artışıyla tüm dünya aşılanabilir"miş ama, onlar, bu şekilde daha fazla kazanmayı seçmişler. Neyse ki, paraya tamah etmişler de insanlar bu Şeytani sıvının şerrinden bir nebze olsun kurtulmuşlar. Neyse, bugünlük de bu kadar, selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
ÇinDNAABDMRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Salgına sahip çıkalım çağrısına alkış tutanları affetmiyoruz!!! Dananın dilini bilmem ama kuyruğu çoktan koptu!!!

Avatar
İsmet 2 yıl önce

Allah C.C rahmeti ve bereketi üzerimize olsun. Haklısınız, aynen katılıyorum.

Avatar
Muhammed Şenol iletmiş 2 yıl önce

Hocam eline diline sağlık

Avatar
Muhammed Şenol iletmiş 2 yıl önce

Hocam eline diline sağlık

Avatar
Abdullah Abd 2 yıl önce

uyarıyorsunuz,yetkililerden ses çıkmıyor... ses başka türlü çıkmış gibi; akit deki yazarlık "çok inandırıcı ! gerekçe" ile sonlandıılmış...! .