Öne Çıkanlar REPLİKON AŞILAR İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan Çağla Yalçın

MUTASYON SIRASI İNSANLARDA MI?

Evet, Şeytan Hz. Adem’le Hz. Havva’yı yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat yalanı ile kandırmıştı. Ve Şeytan “Ahir zaman”da (Moda tabiri ile ‘Tarihin sonu’nda) yine aynı yalanla insanlığı kandırmaya çalışıyor.

Lucifer’in dostları, Sermaye, Siyaset, Bürokrasi, STK; Media, akademi kim varsa hepsini seferber ederek son darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Yine “islah edici” rolü oynuyor. Yine “Bozgunculuk” yapıyor. Yine “yeryüzünde bir cennet ve ölümsüzlük” vadediyor.

CoVID süreci aslında, “Great Reset’in işaret fişeği idi. Dünya test edildi. Artık herkes onlar için potansiyel bir siber kobay! Şimdi Mutasyon sırası insanlar da.

2025’i 2030 da çıkarttılar, nihai hedef için 2045’den söz ediyorlar. İddialarından vazgeçmiş değiller ama evdeki hesapları çarşıya uymuyor. Kendi aralarında da liderlik, yöntem ve nihai hedef konusunda anlaşmazlık var. Ama öte yandan geri dönüşü olmayan bir yola da girdiler. Geri dönmek, onlar için herşeylerini kaybetmeleri demek!

Neuralink (Nesneler arası iletişim ağı), 5G, Starlink, GENOM, Avatar, Humanoid, Trans Humanizm, Siborg, Kimera, Klonoid tam gaz devam ediyor. Uzay yalanları ile dünyaya oyalamaya devam ederken, öte yandan uzaydan dünyanın kuşatılması operasyonu büyük ölçüde tamamlandı. Artık “Büyük Gözaltı” gerçekleşti. Akıllı (!?) otonom sistemler, akıllı, evler, akıllı şehirlerle artık dünyanın hiçbir yeri güvende değil. 12 gün sonra Ağustos ayında 69.420 Alçak irtifa uydusu aktif hale gelecek.

Bu CoVID sonrası 2. Etap. Bu etap 5G ile tamamlanacak.

Artık dünyada hiçbir nokta, hava, kara, deniz ve 50m kadar yeraltında gizli hiçbir şey yok. RF ve Laser vuruşları için tüm dünya  açık hedef.. 12 Gün sonrası bir Milad olacak.

Sağda solda, dünyanın değişik ülkelerinden sebebi bilinmeyen yangınlar, patlamalar, kuş ölümleri, balık ölümleri, beklenmedik tabii olaylar başlarsa bu sürpriz olmamalı.

Biz CoVID ve Uzay yalanları ile oyalanırken dünyada başka şeyler oluyordu. Ve hala da oluyor.

Dünya bu akılsızların peşinden gitmeye devam ederse gelecek günler, geçen günleri aratabilir. Biz insanlara CoVID’ı bırakın maske yalanını, aşı yalanını bile anlatamadık, ötesini nasıl anlatacağız bilmiyorum. Gelişmeler doğru yönde ileri doğru da her geçen gün bu işin can maliyetini, siyasi maliyetini, ekonomik maliyetini artırıyor.

Bize siber dünyanın kolaylıklarından söz ediyorlar ama, gelen Siber sansür, siber diktatörlük, siber faşizm. Yani gerçek E-Devlet, E-Belediyeden ibaret değil.

Tek gerçek İHA’lar değil, İKA’lar, yani insansız Kara Araçları şoför’ler ne yapacak? Eczaneye de Eczacıya da gerek yok. Eczacının tüm yaptıklarını Humanoid de yapar. Eczacıları ne yapacağız. Atama Bekleyen öğretmenleri bırakın Humanoid öğretmenler gelince mevcut öğretmene, okula ihtiyaç kalmayacak. Neuralink ile bilgi zaten kafaya yüklenecek. Kimseye gerek yok  zaten, Avatarlar, Humanoidler, Siborglar, Kimeralar, Klonoidler her şeyi yapacak.

Sahi dünyanın o tüm zenginleri bir çiftlikte toplanıp ne konuştular?

Ne konuştukları belli değil mi: 2030 hayali! Neydi hayal Dünya Ekonomik Forumunun 2017’de dile getirdiği: 2030’a hoş geldiniz. Hiçbir şeyim yok. Mahremiyetim yok ve hayat hiç bu kadar iyi olmamıştı”. Ve tabi bu mesajı okuyanların çok bir bölümü de o günleri görmeyecekti zaten.

Hani şu tek dünya devleti hayali! Aslında o gün, bu hayale göre bugünkü gibi biyolojik insan da olmayacak. İstanbul sözleşmesinde ifadesini bulan “Toplumsal cinsiyet” kimlikli, “Gender”ler olacak, din, ahlak ve gelenekten bağımsız “Birey”ler olarak.

Aslında İstanbul sözleşmesi, Lanzarotte, Sentetik et ve Neuralink yolunda Hayvan Hakları Yasası, 5G, Starlink, GBT3, CoVID hepsi bu şeytani oyunun bir parçası.

Şimdi bazı şeyleri değil, bir çok şeyi yeniden düşünme zamanı. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
Great ResetSTKLucifer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Aynen katılıyorum, Allah C.C rahmeti ve bereketi üzerimize olsun, Allah C.C tüm İslam aleminin yar ve yardımcısı olsun...

Avatar
Çido 3 yıl önce

Ne yapılabilir

Avatar
ABDULLAH 3 yıl önce

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulilahi rabbil âlemin
vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
es-Selâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû
İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız Allah (Celle Celâlühû) ‘ nün rahmet olarak gönderdiği Peygam­ber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e tâbi olmaya bağlıdır.

Avatar
Nazik öztürk 3 yıl önce

Hocam mrna çekirdeğe girip tahrip ettiğini biliyorum. Bi arkadaşım biyolog birinden aldığı bilgiyi attı. Cevap vermekte Biyolog tanıdığımdan şimdi gelen mesajı da ileteyim:
normalde mRNA’lar çekirdekte DNA’dan sentezlenir ve buradan çıkarak sitoplazmaya geçer, burada da amino asit dizisine çevrilerek protein üretilir. mRNA’lar çekirdeğe giremez. Kaldı ki girse bile DNA’mızı değiştiremez, böyle bir fonksiyonu yok. Benim de bilgilerim bu yönde.

Bu bilgi doğru mudur? Yazışma geriye dönmediği için kontrol edemiyorum . Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

Avatar
Frftyua5a merhaba 15 nasılsın nasılsın nasılsın 9 5utrı2ekn4te+s 2 yıl önce

7