Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone Prof. Dr. Selim ŞEKER Akan KÜRŞAT

NEDEN ANLAMIYORUZ?

PCR testin bir sahtekarlık olduğu,  bilimsel bir gerçektir.

Yazan Dr. Saeed QURESHİ

Ancak, bunu anlamak neden uzun sürüyor?

“Uzmanlar” RNA/DNA, genom, dizileme, polimeraz zincir reaksiyonu (PCR), Ters transkripsiyon polimeraz zincir reaksiyonu (RT-PCR) ve sözde “ilaç bilimi”ni içine sürüklediği için, insanların kafasını karıştıran ve kendilerine atılan her türlü saçmalığı/çöpü kabul etmeye ve inanmaya zorlandı...

Diğer yandan, PCR testi de herhangi bir test gibi düşünecek olursak, sahtekarlık hemen ortaya çıkacaktır. Bunun nedeni, böyle bir numune (referans standardı-kaynağı [yarasa ve konakçısı gibi] ) mevcut değilse, hiçbir şey için bir test geliştirilemez. RNA ve virüs (SARS-COV-2) örnekleri mevcut olmadığı için test geliştirilemez! Bu bir kanaat değil, bilimsel bir gerçek ve gerekliliktir.

Birisi RNA veya virüs için bir testi olduğunu veya testi geliştirdiğini söylerse, örneğin nereden alındığını göstermelidir. SARS-COV-2 (ve diğerleri) durumunda, saflaştırılmış izole numune mevcut değildir. Dolayısıyla geçerli bir test olamaz. Aksini söyleyen yalan söylüyordur. RNA'yı, genomu, virüsleri veya varyantları ve çeşitlerini sıralamaya gerek yoktur. Bunların hepsi test ve/veya teşhis için alakasız ve yararsızdır.

Mevcut bir referans standardı yoksa, test olamaz. NOKTA!

İhlal edilen bilimin yasasıdır!

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (link)

Dr Saeed Qureshi'nin web sitesi : http://www.drug-dissolution-testing.com

Anahtar Kelimeler:
RNADNATest
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu Mehmet 3 yıl önce

Covid-19 un dizilimi belli olan bir virüs, açar bakarsın uygun primleri sen sentezletirsin. Bir tüpe bitki, bir tüpe hayvan dokusu üçüncü tüpe covid pozitif hasta örneği koyup PZR yaparsın, diğerlerinde çoğalma yok sadece covid Li de varsa tatava yapmayı kesersin. Ha ben de bu imkan yok diyorsan buradan yazarsın sana imkan sağlarım. Bir de cidden merakımdan soruyorum izoleden kasıt ne, virüsü tüpte görmek mi? Tam ne?

Avatar
İsmet 3 yıl önce

Aynen katılıyorum hocam