Öne Çıkanlar Sapanca DSÖ Sukharit Bhakdi Sitrik Asit Mendy Chitrik

- Neden?

Yazan Dr. Saeed Qureshi

Bir hastalığı tedavi etmek için önce var olması gerekir. SARS-CoV-2 adlı bir virüsün neden olduğu iddia edilen bir hastalık olan COVID-19 bulunmamaktadır. Bununla birlikte, hiç kimse virüsü herhangi bir hastadan izole etmemiştir; bu nedenle, virüsün var olduğuna inanmak için hiçbir neden yoktur. Onun için ilişkili hastalık COVID-19 da var olamaz. Ne yazık ki insanlar ve tıp uzmanları, özellikle de doktorlar, yanlışlıkla virüsün ve hastalığın varlığına inanmaktadırlar (bağlantı).

COVID-19 teşhisi esas olarak PCR testine dayanır, bu alakasız ve geçersiz bir testtir. Çünkü numune mevcut değilse bir şey (virüs veya RNA) için bir test geliştirilemez. Bu nedenle hastalık (COVID-19) şüphesiz bir yanlış tanı vakasıdır.

Son üç haftanın şu anki Kamyoncu Protestosunun merkezi olan Ottawa, Kanada'da yaşıyorum. Ancak protesto, Kanada Günü gibi bir kutlama festivali gibi görünüyor. Binlerce kısıtlama olmadan ve endişe duymadan iyi vakit geçiren, parti yapan, müzik yapan, dans eden, sokak/buz hokeyi oynayan insanlar var.  En şaşırtıcı yanı ise, hiç kimsenin bundan eskiden zannedildiği gibi bir “virüs yayıcı” faaliyet olarak görmüyor! Arkadaşlar bana hastanelerin faaliyetlerinin de normal göründüğünü söylüyor. Hükümet (eyalet baş sağlık görevlisi) kısıtlamaları gevşetmeyi veya kaldırmayı düşünüyor.

Ama bazılarının dediği gibi, o zaman insanlar neden hastalanır?

  • Birincisi, hastalığın COVID-19 değil bulaşıcı (paraziter?) olduğu ve enfeksiyon önleyici ilaçlarla tedavi edilebildiği görülüyor.
  • İkincisi, Dr. Kory'nin burada ve yayınlanmış makalelerinden birinde önerdiği gibi, ivermektin(*) enfeksiyon için iyi bir eşleşme gibi görünüyor (bağlantı).

Bu nedenle kişiler kendilerini kötü hissettiklerinde uygun teşhis ve tedavi için derhal doktorlarına başvurmalıdırlar. Semptomları olan izolasyon veya karantinadan kaçınılmalıdır. Derhal tedavi edilmediği için hastalığı şiddetlendirebilir.

COVID-19 fobisinden çıkmak için düşünülmeye değer bir manzara!

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (link)

https://bioanalyticx.com/the-science-behind-the-coronavirus-and-covid-19/

(*) Henüz ( 8 Aralık 2020) yaygın olarak mRNA sıvılarının kullanılmadığı bir zamanda “Parazit ilacı Ivermektin ile tedavi edilen Bangladeşli Kovid-19 hastalarında olumlu sonuçlar görüldü.” Başlıklı haber dikkatimizi çekti! https://www.aa.com.tr/tr/koronavirus/parazit-ilaci-ivermektin-ile-tedavi-edilen-bangladesli-kovid-19-hastalarinda-olumlu-sonuclar-goruldu/2069446

Anahtar Kelimeler:
RNASARSCOV2PCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.