Öne Çıkanlar DSÖ Georges MAROVİTCH Starlik Türkiye Acil Kullanım Onayı

NİHAYET MASKESİ DÜŞTÜ!

Yazan Sabahattin İSMAİL

TÜRKİYE’NİN ERİŞİMİNİ YASAKLADIĞI(*) SİTEYE KKTC CUMHURBAŞKANI DEMEÇ VERDİ, İSRAİL BİZİM DÜŞMANIMIZ DEĞİL” DEDİ. DİĞERLERİ DE SIRAYA GİRDİ…

"Amerika'nın Sesi Radyosu Türkçe-VOA Türkçe"den Yıldız Yazıcıoğlu'na konuşan

CB Tatar, "İsrail bizim düşmanımız değil ki tehdit olsun. İsrailli yatırım için buradadır" dedi.

“Voaturkce" sitesindeki habere(bkz) göre Tatar şöyle konuştu:

 "...'Yabancılar geldi Kıbrıs'ı işgal etti' ben buna inanmıyorum. Güney Kıbrıs'ta 50 bin Rus var. Her milletten insan var...İsrail bizim düşmanımız değil ki tehdit olsun. Rumlar gelip satın almıyor. Bize tehdit Rumlar. İsrailli yatırım için buradadır. Dünyanın her yerinde İranlı, Iraklı ve Amerikalılara satış yaptılar. Onların Yahudiler olduğunu sen biliyor musun?"

Diyecek söz bulamıyorum…

İsraillilere ait onlarca inşaat şirketinin, sahiplerinin, aldıkları binlerce dönüm toprağın listelerini günlerce yayınladım. Kökten dinci siyonist CHABAD'ın KKTC örgütlenmesini, KKTC 'de açtıkları CHABAD evini, 20 bin civarında konut yaptıklarını, birçoğunun KKTC vatandaşı yapıldığını ve adaya çöktüklerini belgeleri ile yazdım. Gazze'deki soykırım gözler önünde.

Buna karşın hala, "İsrail düşman değil. İsrailliler yatırım yapıyor" demek nasıl izah edilebilir?

İsrail, KKTC 'yi tanımazken ateş-kes durumunda bulunduğumuz Rum yönetimine her türlü askeri desteği veriyor. Rum ordusu ile ortak tatbikat yapıyor. İsrail savaş uçakları Rum havaalanlarını kullanıyor, Doğu Akdeniz'den Türkiye'yi dışlıyorlar

Buna karşın "İsrail düşman değil, " İsrailliler sadece yatırım için burada, hiçbir uzun vadeli stratejik hesapları bulunmuyor, abartmaya gerek yok, endişe etmek gereksiz, öyle mi?

(*) Sabahattin İSMAİL’in yazsına 5gvirusnews notudur.

KKTC Cumhurbaşkanı öncelikli olarak, Ankara 9. Sulh Ceza Hakimliğinin 8 Eylül 2023 tarihinde ve 2023/7546 sayılı kararı ile erişim engeli olan ve ABD-Küreselci tekellerin ki çoğu Gazze’deki soykırımın arkasında olan ve onların çıkarı için haber yapan yayın organına demeç vermiştir. Tabii ki bundan haberi olmayan bir  Cumhurbaşkanın KKTC’deki işgali görmesinin olanağı yoktur. Onun için normaldir. Yine normal olan, yaptığı açıklama ile  yıllardır yüzünde duran ve Türkiye’nin görmediği maskeyi düşürmüştür.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.