Öne Çıkanlar Hazar Türkleri Aseem Malhotra UNIVERSAL BASIC INCOME COVID19 AHİM

ÖLÜLER YALAN SÖYLEMEDİ!

Yazan Muammer KARABULUT

Keşke yanılsaydık.

Ve artık TV’lere çıkıp, “ALDATILDIK” demeyin. Çünkü, insanlar ölüyor ve yaralanıyorlar.

Nedeni, Bill Gates gibi bir sapkının peşinde gittiniz. Yetmedi DSÖ’nün katil yasa değişikliğine, sessiz kaldınız ve hatta destek verdiniz.

Ve  dün veya bugün bu yasaların ne dediği konusunda hiçbir milletvekilinin fikri yok.

Sanki kafaları kuma gömülmeye müsait ne kadar insan var, hepsini seçmişler ve köşe başlarına nöbetçi gibi dikmişler.

DİLİPAK’A SÖZÜM VAR!

Aslında üslubum olmasa da çok ağır ifadeler kullanmam gerekiyor. Ama DİLİPAK’a sözüm var.   

Tüm yeterli olmayan uyarılarımıza rağmen modRNA sıvılarının insanlara verdiği zararın gizlenecek hali kalmayınca, bir dönem patlayan Ümraniye çöplüğü veya  lağım gibi patladı.

MİYOKARDİT ARTTI

Ve bugünün ilk haberi ABD’den geldi. Haberde, ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri'nin modRNA sıvılarını araştırması kamuoyunda endişe yarattığı vardı. Araştırmaya göre, sözde Covid-19 hastalığına veya SARS-CoV-2 virüsüne karşı geliştirilen aşılar, kalp kası iltihabı (Miyokardit) riskini yüzde 13,200 oranında artırmış.

Başlangıçta,  Virüs bahane  “aşı” için Küresel Darbe yaptılar. İlan edilen, “pandemi” değil,  “planlı salgın”dır dediğimizde ağza alınmayacak kadar çok küfür yedik. Tabii ki küfürlerden en çok payı yıllardır arkadaşım olan Abdurrahman DİLİPAK  aldı. Ardı arkası kesilmeyen ne gericiliğimiz ve ne şarlatanlığımız kaldı. Tepkilerini ifade ederken yüzlerinde alaycı ve küçük görme mimikleri eksik olmuyordu. Üstelik, insan hayatını zerre kadar düşünmeyenlerin nezdinde, çok tehlikeli olan insan sağlığı ile oynuyorduk!

OTOPSİ, OTOPSİ ve OTOPSİ DEDİK

Henüz planlı salgını başında en çok haber yaptığımız  ve dikkat çektiğimiz konulardan birisi de  otopsi oldu. İtalyan’ların OTOPSİ İÇİN,  “Ölüler Yalan Söylemez” sözünü bir kez daha hatırladık.  Almanya’da  Aralık ayında yapılan otopsi sonuçlarında modRNA sıvısı olan 25 kişinin aşıya bağlı miyokardit (kalp kası iltihabı) nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Tabii ki otopsi sonucu sosyal medya  paylaşımları ile BioNTech’e kadar ulaştı.

Ve Berlin’deki hakimler de duydu.  

modRNA “AŞI” DEĞİL DEDİK

İnsan ölümleri gizlenemeyecek duruma geldi. Büyük medya yalanları ile zorla gündeme sokulan modRNA sıvılarının DNA’mıza zarar vereceği, bağışıklık sistemimiz zayıflatarak bir dizi hastalıklar yola açacağı gerçeği hiç hesaplanmadan 2,3,4 ve 5 kez insanları sıvıladılar.  

modRNA, “AŞI” değil, gen terapisi, teknolojik sıvı dediğimizde, “aşı karşıtlığı” ile suçlanıyorduk.

BİONTECH ÖLDÜRDÜ  

Almanya'da sürekli, “Türk bilim insanları” olarak tanıtılan ama yaratığa dönüşen, Özlem Türeci ve Uğur Şahin tarafından kurulan BioNTech şirketi 12 Haziran 2023 Pazartesi günü Hamburg’da hakim karşısına çıkacak.

Suçu, ismi açıklanmayan bir kadın da olsa ki davamı gelecek, kendisine yapılan modRNA sıvısı sonrası sağlığında, "kalıcı hasar" oluştuğu ve bu sebeple tazminat davası açıldığı duyuruldu.

Davacı olan sağlık çalışanının aşı olduktan sonra kalp ritminde bozukluk meydana geldiği ve "beyin sisi" yaşadığı da vurgulandı. Yarın başlayacak yargı sürecinde kadının BioNTech'ten 150 bin euro (yaklaşık 3.7 milyon TL) tazminat istediği de açıklandı.

Ana medyanın lokomotifi olan Financial Times ise BioNTech'in davayı kaybetmesi durumunda doğrudan şirkete yönelik maddi bir hasarın oluşmayacağının altını çizerken, Avrupa Birliği’nin  yasal olarak aşı üreticilerini koruduğunu ve davanın olası bir kaybı durumunda ise hükümetlerin suçlanabileceğini aktardı.

Demek ki dava adı bilinmeyen bir kadın davası olmaktan çıktı. Almanay’da öyle adı bilinmeyen bir kişi kolay kolay dava açamaz! Hatırlayacak olursak PCR Test ile salgın yaratan Drosten ve ekibinin II: Nürnberg Mahkemesi kurulacak diye çok bekledik. Belki o belenen mahkemede kurulur.

Türkiye’de ise henüz Sağlık Bakanlığı veya KOCA’mış göre modRNA’dan ölen veya yaralanan bir kişi yok.

BioNTech cin gibi şişeden çıktı. Artık geri girmez.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fazilet 12 ay önce

Hakkını ödenmeyecek.. belki on binlerce insanın hayatını kurtardınız.. eğer sesini fazla çıksaydı milyonları bulurdu.

Avatar
Faruk 12 ay önce

Her gün sitenizi ziyaret ediyorum. Yeni Haber giremediğim zaman üzülüyorum. Otopsi cigliginiiz dün gibi hatirliyorum. Hayatimdasiniz

Avatar
Kadriye D. 12 ay önce

Ïçinizden geldiği gibi yazın.