Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi TL 5G Mehmet Eymür Deprem

ÖNEMLİ OLAN POZİTİF TEST ve DNA

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / Yazan Despina ENDORİS ŞENGÜL/ 25 Nisan 2021

Türkiye'de Pozitif TEST sayısı 4,98 Milyona ulaştığı gün tıpkı İngilizlerin tasmasını gevşettikleri gibi bizimkini de gevşetecekler.

Türkiye'de Pozitif TEST sayısı 4,5 Milyon, Yani çeteye gereken alt limit olan nüfusun %5'ini buldu, çete testten istediğini aldı. Ama, İngiliz bütün kirli yollarda önde yürüdüğü için onu örnek almalıyız! İngilizlerin tasmasını gevşetmeleri için %6'yı geçmeleri beklendi. Zaten Pandemi Peygamberi Bill'de yazısında toplumun %5-6 sının verileri gerekli diyor. 83 Milyonsa Nüfus, 4,98 Milyon Pozitif Test sayısına ulaştığımız gün tıpkı İngilizlerin tasmasını gevşettikleri gibi bizimkini de gevşetecekler. Neden?

Şeytan Soylular Çetesinin en zayıf halkası narsist Bill'in çok konuşarak önde görünme sevdası, arkasında bilinçli ve çoğu zaman bilinçsiz izler bırakmasına neden oluyor. Sadece bu hasta adamı takip ederek, konuştuklarına ve yazdıklarına bakarak çetenin bütün açık ve gizli gündemine ulaşmak mümkün.

Pandemi Dininin Peygamberi Bill Gates'in 31 Mart 2021 de Virüs çeşitleri hakkında bilmemiz gereken 5 şey başlıklı yazısının 5. Maddesinde ''Anahtar, daha iyi hastalık sürveyansı ile birlikte genetik sıralama olacaktır. Şu anda, COVID-19 için pozitif test yaparsanız, test örneğinizin sıralanmak üzere seçilme olasılığı vardır.'' bu cümleler aslında bütün planı göstermeye yeter.

Gates'in dediğine göre Bill'in adamları sahiplerine şunu demişler; ''Bazı uzmanlar, bir patojenin nasıl mutasyona uğradığının doğru bir resmini elde etmek için tüm test örneklerinin en az yüzde 5'ini sıralamamız gerektiğini düşünüyor.'' Yani Bill diyor ki! İnsanların en az %5'inin genetik verileri lazım. Eee.. ne yapacak bu verilerle; ne mi yapacak bu yüce gönüllü peygamber ve adamları; sürekli mutasyon geçiren görünmez düşmanın şerrinden, ağzına petrol atıkları tıkarak oksijensiz bıraktığı zavallı insancıkların hayatlarını kurtaracak! ya ne yapacak sandınız. Yoksa kendisinin söylediği gibi ''aşılarla insan nüfusunu mu? azaltacak? Yarabbi ne kadar günahkar bir komplocuyum!

Herkesin birbirine ve bir cihaza en sonunda bütün insanların ve bağlı oldukları bütün cihazların şeytanın ipine bağlı olduğu internet networkunda bu verilere başka şekilde ulaşmak mümkün değil mi? Yada neden bütün test sonuçlarını değilde sadece Pozitif TEST sonuçları bir yerde toplanıp analiz ediliyor. Sanırım 2. sorunun cevabını Dr Fahrettin Koca bile bilebilir. Yani bütün test sonuçlarını bize gönderin deselerdi, Fahrettin Koca bile! ''yahu ne oluyoruz?'' diye soru sorma becerisi gösterebilirdi. O yüzden o şıkkı geçin. Birinci ihtimal ise mümkündür! ama bu, biraz gri teşkilatların, karanlık örgütlerin çalışma yöntemi. Halbuki şeytan soylular çetesi katrankarası işlerini bile kanun, yasa, genelge maskesi ve kuklalaştırılmış devlet güçlerinin sopası ile yapacak kadar meşru ve büyüktür!

Peki; bütün insanların %5 genetik verilerine ulaştıkları zaman pandemi bitecek mi? boynumuza geçirdikleri tasmayı çıkaracaklar mı? Asla.. onlar için asıl iş o zaman başlayacak. Ellerindeki genetik veriler artmaya devam edecek, ve o yüce gönüllüler de her yıl değişecek virüse uygun sadece 6 hafta içinde mRNA aşısı geliştirip gezegendeki herkese yılda 3 defa zerk edecekler. Eee.. sonuç; 6G faaliyeti ile birlikte aşılarla enjekte edilen nanabotlarla iletişim sağlanacak. İnsanlar artık çetenin ID seri numaralı ve patentli robotları olacak. Nasıl mı? GDO yasası ile... Doğal hiçbir şeyin patenti alınamaz evrensel yasası çeteyi nasıl durduramadı ve en temel gıdaların yüz binlerce çeşidinin DNA sını değiştirerek kendi patentli ürünleri haline getirdiklerinde bunu dünyadaki açlığı bitireceklerini söyleyerek pazarladıklarında nasıl alkış tuttu ise kırılası ellerimiz, yine aynı çetenin; insan ırkının %80'ini katletmek (sürdürülebilir doğa, karbon ayakizi için gerekli) ve kalanlarını GDO lu robot kölelere çevirme girişimlerine de her Allah'ın günü bazı şarlatan bilimciler, farkında olmayan yöneticiler, etkisizleşen siyasiler ve maske ile beynine yeteri kadar oksijen gitmeyen insanlarımız hala olanalrı anlamdı mı?  

Anahtar Kelimeler:
COVID19DNAPCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan.docent. 3 yıl önce

Muhteşem bir yazı. Umarım bunu bizmkilerde biliyordur degilmi.?

Avatar
Ahmet 3 yıl önce

Yani bu demek oluyor ki: Türkiye'de Pozitif TEST sayısı 5 Milyona ulaştığı gün tıpkı İngilizlere'de olduğu gibi iş yerleri açılacak..