Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

ONLAR ÇOĞUNLUK BİZ AZINLIK MI?

Yazan Muammer KARABULUT

Olmayan virüse karşı, aşı hazır olmadığı için devam diyen Dünya Sağlık Örgütü kapatılsın. Aşı ile insanlığı tehdit eden Bill Gates yargılansın…

Her şeyin para ile satın alınacağına inanan çevrelerin görünürdeki kahramanı olan Bill Gates 30 Nisan 2020 tarihli, “COVID-19 aşısı hakkında bilmeniz gerekenler.” başlıklı yazısına,İnsanlığın, koronavirüs için geniş bağışıklık yaratmaktan daha acil bir görevi olmadı.” diyerek başladı.

Bill Gates dünyanın Aralık öncesi duruma ancak, “COVID-19'u tedavi etmek için neredeyse mükemmel bir ilaca sahip olduğumuzda veya gezegendeki hemen hemen her insan koronavirüse karşı aşılandığında.” dönebileceğini yazdı. Bu ilacın ise yakın bir zamanda gerçekleşmesinin mümkün olmayacağı söylüyor. 

Bill Gates’in orijinal sitesinde[1] yayınlanan yazıyı uzun uzadıya yazmayacağım.  Ama yazısını özetlemem gerekirse, milyarlarca doz yapılacak olan, etkili aşıyı yalnızca ben bulurum, para ve güçte ben de olduğundan dolayı bana mahkumsunuz diyor. Çünkü  bilgi işlemci olarak bildiğimiz Bill Gates’in dünyanın en büyük aşı vakfını kurduğunu da bu yazı ile bir kez daha öğrenmiş bulunmaktayız.  Hatta kendinden başka kurtarıcı olmadığını da özellikle belirtiyor.

Gelelim milyarlarca doz aşının finansmanından ziyade nasıl satılacağına. Bunun için,  DSÖ aracılığı ile Hükümetlerin devreye gireceğini, Melinda&Bill Gates  vakfının, “Salgın Hazırlık Yenilikleri Koalisyonu” adı verilen inanılmaz bir ittifaka dahil olduğunu, satış ve pazarlamanın  da bu yolla çok kolay olacağını planlanmış. En az 14 milyar doz aşının üretimi  için de WHO ve çeşitli devlet kurumları ile birlikte fabrikalar inşa etmeyi planlıyor. Dağıtım içinse,  yazmamış ama EVENT 201’in sponsoru olan UPS olacağı kesin gibi.

Anlaşılan Çin ile birlikte dünyada küresel darbe yapan Bill Gates ve ekibi, insanlığı kafeslemiş durumda. Dünya Sağlık Örgütü ile birlikte Bill Gates’in amaçlarının yüzde yüz insan sağlığı olmadığı gibi, dünyadaki insanların da çaresiz olduğunu biliyoruz.

Dünya insanları Aralık ayından önceki duruma dönmesi ise ancak başta Bill Gates’in uluslararası bir mahkemede yargılanması da dahil olmak üzere, Dünya Sağlık Örgütüne üye bulunan devletlerin bu örgüte veri akışını ve üyeliklerini bitirmesi ile gerçekleşecektir.

Ayrıca bugüne kadar Bill Gates’in de bulunduğu küresel güçlerin çok küçük hatta görünmeyen bir azınlık olduğunu düşünüyordum. Tam tersine bu güçlerin insanlığa karşı vahşi planlarını anlatan ve uyaran insanlara karşı çoğunluğu oluşturduğuna bir kez daha tanıklık ediyorum. 1 Mayıs 2020

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.