Öne Çıkanlar Abdurrahman DİLİPAK Yargı Sansür

OYUN’U GÖRMEDEN OY’UNU VERME!

Bu seçimler Türkiye için tarihinin en kritik seçimlerinden biri olacak.

Oylanan kişinin kendi geleceğinden, devletinizin geleceğinden, barışın, adaletin, Hürriyetin geleceğinden insanlığın geleceğine bir seçim olacak.

Bunların ipiyle kuyuyada inilmez, siyasete de. Şu Global Restçilerden, TransHumanistlerden, MetaVerse’cilerden söz ediyorum. Bunlar yalancı insanlardır. Ellerinde kızıl derililerin kanı, kara derililerin gözyaşları ve sarı ırkın çalınan alın terinin izleri vardır.

Lady Macbeth'in şu sözleri hatırlayın: "Hâlâ kan kokuyor ellerim. Dünyanın hiçbir kokusu gideremez bu küçücük elimdeki kokuyu."

William Shakespeare'in 400 yıl önce yazmış Macbeth’i. Bir kehanetlerin de yerine geleceğine inanan Macbeth'te kral olma hırsı ile elini kana bular. Machbeth önce iktidarı ele geçirmek, sonra da iktidarını korumak için insan öldürmeye devam eder. Gelen gideni aratmıştır. O yaldızlı sözler karşılıksız çek gibi kalmıştır. Bu durum halkın kendinden nefret etmesine sebep verir... Halk ondan korkar, evet korkar ama korkunun yanında mutlaka olması gereken sevgi yoktur, tersine nefret vardır…
Aslında Macbeth kadın ve erkeğin güç ve iktidar uğruna aldanış ve aldatışlarının hikayesidir.

Genellikle güç düşkünü siyasiler, bu uğurda iktidar aşkı ile, ilkeleri ve vaadleri ile birlikte yol arkadaşlarına ihanet eder. Muhteriz kadınların zayıf karakterli erkekleri nasıl parmaklarında oynattıklarının hikayesidir aslında bu oyun. İktidar aşkı vicdanı körelttiğinde, insan ihtiraslarının oyuncağı olur. İktidar hırsı yedikçe daha da acıkan adamın haline benzer.

“Karanlık gecelerin beklenen bir aydınlık sabahı” olmasa hayat daha da çekilmez bir acıyla dolardı. Onun için umudumuzu kaybetmemeliyiz. Ölüm korkusu tek başına ölümcül bir hastalıktır. Onun için Pandemi misyonerlerinin rakamların arkasına saklanarak tekrarladıkları yalanlara inanmayalım.

“Kötülüğü ve kötüleri baş tacı edip, iyiliği çılgınlık, komplooculuk sayan dünyada." Akıllı,dürüst, cesur insanların işi zor. İnsanlar birbirini ne kadar kolay hainlikle suçlayıveriyor. Bir ülke hainler ve kahramanlarla dolu ve herkesin kahramanı ötekinin haini ise, onların hali bu tiyatrodaki gibi olur.

Aşırı güven kişinin kendisi için tehdittir. Haddinden fazla şiddet gayedeki hikmeti yokeder. Şeytan tüylü adamlar ağuyu altın tas içinde bala karıştırıp sunarlar. Doktorun ilacı ise biraz acı gelir, hazza ayarlı dudaklar için. O açlık çeken dudaklara uzatılan yemle birlikte yuttuğunuz olta deva değil azap olur. Çünkü “oltayı yutan balık artık yem istemez”.

Tanrıyı kıyamete zorlama çabasındaki çevreler size çare sunmayacaklardır, sözleri bal gibi tatlı olsa da kır çiçekleri arasında baldıran zehirine batırılmış kınından çıkmış bir kama gizlidir.

‘’Macbeth, uykuyu öldürdü.” Siz ölümü öldürebilecek misiniz. Ağzınıza, burnunuza, gözünüze, kulaklarınıza taktığınız maskeleri, tıkaçları, at gözlüklerini çıkartın artık. Ölüm vadisindeki en tehlikeli uçurumun kenarındasınız. Anneler çocuklarınızı koruyun teknoloji cadısının elinden. Uyumayın. Çocuklarınızın bedenine sarılıp ağlarken, onların beyini çalabilir Bio Hackerler. Subliminal mesajlarla çocuklarınız şen şakrak oyunlar oynarken tabletlerinde, Şeytanlar onu ölüm vadisine çağırabilirler. Şifacı kılıklı birileri ellerinde haplar ve iğnelerle kapınızı çalabilirler. Aman dikkat, hapı yutarsanız, hapı yutarsınız!

Yazdıklarımı, iç, dış ve bölge politikaları, yaşanan gerçeklerle bağlantılı olarak okuyun ve düşünün.

Ne Şeytan sizi Allahla aldatsın, ne de birileri yeryüzünde bir cennet, ebedi bir hayat vadi ile.

Yakın bir seçim var biliyorsunuz. Oyun’u görmeden oy’unu verme. Bu “maskeli balo”da eğer doğru bir tercihte bulunmayacaksa, ucuz taraftarlık hesapları, çıkar hesapları ile hareket edecek olursak işimiz zor. Aklımızı kiraya vermeyelim. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
PANDEMİGlobalMetaverse
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BÜNYAMİN 2 yıl önce

Sayın Hocam,eline diline,kalemine sağlık.Camiler hocam camilerde MASKE adeta 'TAKVA' dan sayılmaya başlamış.Maskesiz girdiğim camilerde kavgasız bir namazım yok desem abartmış olmam.Koyunların başlarını kaldırıp etrafa bakması için çok emek verdiniz,vermeye devam ediyorsunuz.Elinden dilinden kaleminden kısaca sen ve sizin gibilerden Allah razı olsun,

Misafir Avatar
Aydın 2 yıl önce @BÜNYAMİN

Ankarada bizlerin gidebileceği bir camii varsa lütfen paylaşın. Aynı konuda sıkıntılıyım. Cumalara gitmeyi çok istiyorum a maske mesafe saçmalıkları nedeniyle gidemiyorum. Selamlar.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Aydın 2 yıl önce

Oyunu görmeden oyunu verme. Ucuz taraftarlık hesapları, çıkar hesapları ile hareket etme. Aklımızı kiraya vermeyelim. Selam ve dua ile.