Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman YouTube Yahdiler

Şimdi DİRENMEK Zamanı…

Yazan Robert W Malone

COVID-19 salgınına karşı küresel olarak koordineli bir şekilde büyük ölçüde yanlış yönetilen müdahalenin altında yatan gerçekler, dünyanın her yerindeki sıradan vatandaşlar için giderek daha belirgin hale geliyor. Bir zamanlar tıbbi araştırmalar ve ilaç ve aşıların saflığını, güvenliğini ve etkinliğini güvence altına almak için dünya standardı olarak kabul edilen Amerika Birleşik Devletleri Sağlık ve İnsan Hizmetleri (HHS) sistemi, şimdi birçok kişi tarafından yozlaşmış ve tehlikeye atılmış olarak görülüyor. Önümüzdeki yıllarda, bu yolsuzluğu belgeleyen ve destekleyen ek veriler ortaya çıkmaya devam edecek. Büyüyen muhbirler, hakikat anlatıcıları ve avukatları o kadar büyüyecek ki, suçluların ve suç ortaklarının ikiyüzlülüklerini gizlemeye çalışmak için çaresizce kullandıkları sansür ve propagandayı alt edecek.

Şu anda üzerimizde olan bu yeni yılı dört gözle beklerken, tüm batılı sağlık sistemlerimizin, medyamızın, büyük teknolojimizin ve batılı siyasi sistemlerimizin bütünlüğünün yozlaştırıcı etkisi tarafından ihlal edildiğine dair geniş bir küresel fikir birliğinin ortaya çıkacağını tahmin ediyorum. Bütünlüğünü yitirmiş ve her türlü ahlak anlayışından kopmuş ve ne temel insan onuru ne de topluluk açısından hiçbir ekonomik değer algılamayan bir finansal sistem oluşuyor. Bu sitem ulus-devletin tarihsel kavramından tamamen ayrılmış bir finansal düzendir. İnsanları, çok çeşitli yenilikçi stratejiler kullanarak rant ve kar için sömürecek, salt ekonomik birimler olarak tanımlanacak ve dolayısıyla alçaltacaktır.

Bu küreselleşmiş finansal sistem yalnızca bir amaç için mevcuttur: yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmak. Ve bu sistemi kontrol edenler, merkezi küresel totalitarizmi sizden ve benden değer elde etmek için daha verimli bir yönetim yapısı olarak görüyor. Nüfus kontrolünü optimize edeceği ve karı maksimize edeceği için dijital bir sosyal kredi sisteminin mantığı onlara göre zorlayıcıdır. Bir bakıma, bunun halihazırda yürürlükte olan bir versiyonuna sahibiz - kredi notunuz. Şimdi sadece sermayeye (“kredi”) erişiminizin değil, her finansal işleminizin, davranışınıza bağlı bir derecelendirme puanına dayalı olarak onay, kontrol ve çeşitli vergilendirme biçimlerine tabi olduğu siyasi görüş ve konuşmanın da olduğu bir dünya hayal edin,

Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) gibi internetin sansürlendiği, ifade özgürlüğünün yasak olduğu ülkelerde yaşamak zorunda kalanlara acıdığınız bir zamanı hatırlıyor musunuz? Keyfi hükümet bürokratları, ne düşünmenize ve ne yapmanıza izin verildiğini belirliyor mu?Totaliter bir devlet bürokrasisinin kaprislerine dayalı olarak, birinin finansal varlıklarına ve mülküne bir an önce el konulabileceği bir siyasi yapı mı? Lütfen, bu virüsün Wuhan'da kontrolden çıkmasının tek nedeninin, yerel ÇHC aparatçılarının, yerel doktorların endişe verici bir solunum virüsü hakkında yayınladıkları uyarıları bastırması olduğunu unutmayın.

Bu son iki yıl boyunca değişmeyen bir şey varsa, o da halk sağlığı müdahalesiyle görevli hükümet yetkililerinin büyük ölçüde kötü yönetimi ve yetersizliğidir. Gelecekte akıllı, veriye dayalı kararlar almaları için onlara nasıl güvenebiliriz? Çocuklarınız için neyin en iyi olduğuna karar vermeleri konusunda onlara nasıl güvenebilirsiniz? Hayır, şimdi bu kararlara bizzat sahip olmak zorundasın. Siz veya çocuğunuz bu aşılardan zarar görürseniz yardım etmek için orada olmayacaklar. Ve hiçbir yasal veya mali yardım alamayacaksınız. Hem Pfizer hem de hükümetler tüm yasal sorumluluklardan muaf tutulmuştur. Bu yükü hem maddi hem de manevi olarak hayatınızın ve çocuğunuzun hayatının geri kalanı boyunca taşımak zorunda kalacaksınız.

Kısacası, buradaki sorunlar, veri manipülasyonu, propaganda, sansür, gelişmiş karakter suikast teknikleri, bu genetik aşıların güvenliğinin ve etkinliğinin yanlış beyan edilmesi ve tarafından ampirik olarak geliştirilen ve test edilen erken tedavi protokollerinin baskılanmasının belirli örneklerinden çok daha büyüktür. dünyanın her yerinden ön saf doktorlar.

Beklenmeyen birçok geri tepme arasında, yalnızca kamunun hükümete olan genel güvenine değil, aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ilaç endüstrisine yönelik kalıcı zararlar olacaktır. Olacak olan, dünyanın ilaç ve aşı için Hindistan ve Çin'e dönmesidir. Çünkü ABD HHS ve diğer batılı düzenleyici otoriteler, Büyük İlaç şirketleri tarafından ele geçirilmesi ile yenik düştüler. Önceden küresel olarak güvenilen düzenleyici kuruluşlar, hem teşvik etmek hem de düzenlemek için tasarlandıkları ve amaçladıkları ilaç endüstrisinin aşırı etkisi nedeniyle yozlaşmıştır. Hindistan ve Çin'in büyüyen ilaç endüstrileri, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Avrupa'ya göre maliyet ve performans avantajlarına sahiptir ve artık kalite ve güvenlikte meşru bir şekilde eşdeğerlik veya üstünlük talep edebilecektir. Ancak küreselleşmiş ulus ötesi sermaye açısından bu, büyük ölçüde önemsizdir. Çünkü ulus-devlet kavramı, bu büyük sermaye havuzlarını yönetenler tarafından modası geçmiş, köhne ve verimsiz olarak değerlendirilmektedir. Bu, büyük sermaye için gayet iyi çalışıyor, çünkü ilaç endüstrisinin Hindistan ve Çin'e göçü, ulus ötesi fonların daha fazla kâr elde etmesini ve daha büyük bir yatırım getirisi elde etmesini sağlayacaktır.

Ne yazık ki, hasar zaten yapıldı. Şimdi mesele, Birleşik Devletler Federal Hükümeti'nin ve diğer batılı ulusların, ağır kötü yönetimlerini, yolsuzluklarını ve görev ihmallerini ne kadar süreyle ve hangi yollarla örtbas etmeye devam edecekleri, oyunun sonu meselesidir.

Bu noktada çözümsüz kalan mesele, bize dayatılan ve sürekli bir kitlesel güçle pekiştirilen küreselci derebeylere, zorlamalara ve gündeme ABD ve Batılı ülke vatandaşlarının ayaklanıp karşı koymayacakları, direnecekleri ve onları devirip devirmeyecekleridir. Dünyanın daha önce hiç görmediği türden propaganda ve sansür kampanyası var. Bu, yirmi birinci yüzyılın modern medya savaşıdır ve sıradan insanların silahları neredeyse umutsuzca yenilmiştir.

Bütünlüğü, Onuru ve Topluluğu yeniden inşa etmeliyiz. Şimdi konuş, yoksa sonsuza kadar susmak zorunda kalacaksın. Ama bu konuda akıllı ol. Düşmanla savaşırken güçlü ve zayıf noktalarla ilgili Sun-Tzu'nun (*) kadim bilgeliğini okuyun ve anlayın . Ne zaman, nerede ve nasıl direneceğinizi seçin.

Zaman şimdi. Hayatlarımız, çocuklarımızın hayatları ve özgür irademizi kullanma yeteneğimiz tehlikede.

(*) SunTzu, MÖ 500'de Wu Devleti'nde yaşamış ünlü Çinli komutan, filozof ve askeri bilgedir.

Anahtar Kelimeler:
ÇinCOVID19ABDHHS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.