Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

ŞİMDİ ONLAR İNTİHAR ETSİN

Yazan Muammer KARABULUT

Dünyayı yöneten katillerin, kan emicilerin direktifi ile oyununa gelen DSÖ 12 Mart 2020  tarihinde pandemi ilan etti. O günden itibaren dünyada olanları anlatmaya sanırım gerek yok. Adını verdikleri COVİD-19 virüsünü bulmak için de büyük bir kurnazlıkla Almanya da akademik kariyeri şaibeli profesör Christian Drosten’in saz heyeti ile yazdığı raporu, DSÖ sorgusuz sualsiz kabul etti. Yine herkesin yakından bildiği ve insanların burun derinliklerinden nerdeyse beyinlerine kadar ulaşan çubuklar ile virüs numunesi alarak test yapanlara Ct – Döngü sayısını 45 olarak ayarlayın talimatını da verdi. Çünkü biliyorlar ki eğer döngü sayısı 45 olursa zaten yanlış pozitif ve negatif sonuç veren bu testten daha fazla vaka sayısı bulacaklar ve insanları da korkutacaklardı.

Nitekim öyle oldu. Şuan için dünyada 72.851.747 vaka sayısına ulaştılar.  Tabii ki bu durum grip mevsimlerinin yaşandığı şu günlerde iyice arttı. Ama asıl bu işi bilen bilim insanları başta Avrupa olmak üzere, PCR testi ile bu iş olmaz diyerek ve bir de bu döngü sayısının fazla olduğunu, normal ve aradıkları virüsün de çapına, şekline şemailine bakarak 30 döngü yeterlidir dediler. DSÖ duymadı.

İlk okkalı tepki bir Afrika ülkesi olan Tanzanya Devlet Başkanı’ndan geldi keçiye test yaptığını pozitif çıktığını açıkladı. Portekiz’de dava açıldı. İtalya uyardı.  DSÖ’nün PCR test protokolünü yapan profesör bozuntusuna Almanya’da dava açıldı. İlgili rapor Berlin’de mahkemeye verildi. Tabii ki DSÖ için son oluş çanları da çalmaya başladı ve nihayet ÇİN’e heyet gönderip yarasa değil galiba bir daha araştıralım diyerek açıklama yaptıktan sonra 14 Aralık 2020 tarihinde Covid-19’u bulurken Ct-döngüsü fazla olmuş, düşürün  türünden açıklama yaparak resmi sitelerinde yayınladılar.

Özür dilerim, bugüne kadar  bu üslupta hiç yazı yazmadım. Ama DSÖ’nün alçakça açıklamasından sonra doğru cümlelerle yazı yazacak dermanım da kalmadı.

İnsanların sağlığı ile oynamak, vücuduna ve beynine hakim olmak için yapılan bu operasyona canımı çok acıttı. Evde, sokakta, caddede maskeli insanları gördükçe ve bana “burnunda kapat” diye emir seslerini duydukça boğulduğumu hissetim. Dünyada işini, arkadaşlarını, yaşama sevinçlerini kaybedip ve bugüne kadar gündeme getirilmeyen intihar eden insanları düşündükçe kızgınlığım doğal olarak zirve yaptı.  

Onun için ve daha yüzlerce sebepten dolayı bu pandemiyi ilan eden ve boyun eğenleri af etmiyorum. Özellikle Bill Gates ve DSÖ başkanın da bir az insanlık varsa yargılanmak yerine, o masum insanların acısını hissederek  intihar etsinler!..

Anahtar Kelimeler:
DSÖCOVID19Ct – Döngü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay tosun 3 yıl önce

Size katılıyorum aynı zamanda doğruları bildiği halde açıklamayan,bu olaykarın bir parçası olan,makam,para,şöhret hırsıyla bilerek destek olan ve diğerlerinide müsadenizle dahil etmek istiyorum.bir şarkı hediye ediyorum onlara Elalarını elalarını ALLAH Versin b.....

Avatar
Emre hikmet muslu 3 yıl önce

Duygularınıza katılıyorum. Bu sacmalik ve hicbirsey yapamamak , üstelik insanların bu konudaki sorgusuz sualsiz itaat ederek gönüllü köleler olmayi kabul etmesi canımı acıtıyor . Insan denen mukemmel varlık bu olamaz.

Avatar
aydın 3 yıl önce

Duygularınızı paylaşıyoruz... Bu saçmalığı insanlığın başına bela edenler, destekleyenler ve onlara boyun eğenler İNŞALLAH hiç bir zaman huzur bulmasınlar.