Öne Çıkanlar 5G yağmur duası DSÖ Muammer Karabulut ABD

TAZE TAZE

YENİ TEZGAH BUGÜN İTİBARİ İLE BAŞLADI VE  İLK HABERLER

Yazan Muammer KARABULUT

Dünyaya hakim olan güçler kullandıkları mekanizma ile amaçlarına nail oluncaya kadar koronayı durdurmayacaklar.  

Türkiye’de konuyla ilgili en çok yazı yazan ve araştırma yapan bir platform olarak gördüğümüz manzara bundan ibaret.

Çok basit oynuyorlar. Gözümüzün içine sokuyorlar, kulağımızın dibinde bağırıyorlar ama  dünyada hiç oralı olmayan çok büyük bir kesim var. Türkiye’de bu oranın bize gelen tepkilerden anladığım kadar ile binde 999  gibi gözüküyor. En basiti Türk Halkı maskeye karşıyız diyorlar, Bill Gates ve Çin’e kızıyorlar, dava açtık henüz Abdurrahman DİLİPAK dışında  bir kişi müdahil olmadı. DİLİPAK’a karşı açılan davalar da yanına kar kaldı. Davaları merak edip soran ise 5 kişi var.

Neyse gelelim sözde virüsün çıktığı 1 milyar 393 bin ÇİN’e ; İki gün önce toplam vaka sayısı 91.701, son 24 saat içinde bildirilen vaka sayısı 26, toplam ölüm 4.746 ve son 24 saatte bildirilen ölüm; “0” idi. Bugün bir anda Çin’de  “iki ayda en yüksek vakaları bildirdi.” haberi çıktı.

“Yeni dünyayı düzenini”  kuran beyinin önündeki en büyük tehlike, gelişmiş ve Hindistan gibi Çin’e rakip olacak ülkeler olduğu açıktı. Bu nedenle de daha önce sırtı onların yere gelmesi gerekiyordu. Ve doğal olarakta korona vaklarının en çok gösterildiği  ülkelerde bunlar olacaktı, o ülkeleri de  söyle sıralamıştık; ABD, İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, Hindistan, Brezilya, Rusya, İspanya, Meksika ve Güney Afrika toplam ölü sayısı ; 757.444, dünyada ise 1.152.604, oranı ise %66’dır.

Bugün yapılan haberler:

1-Fransa yarın için sokağa çıkma yasağı ilan etti  

2-Almanya’da  rekor enfeksiyonlar görüldü.

3-Hindistan 8 milyon vakayı geçti.

4-AB  liderleri, ülkeler arasında hasta transferine yardım etmeye çağırdı.

Dünyanın  emir komuta zincirine bağlı olan Türkiye’de tedbirler    daha da katılaşacak. İstenilen yeni dünyanın temelinde Türkiye’de olacak. Kaç kişi oluruz onu da Allah bilir…

Eski 1+1 çoktan – 2 oldu…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 3 yıl önce

korkunun ecele faydası yok

Avatar
Dahi 3 yıl önce

Bende inanmıyorum bu hastalığa.

Avatar
Galip A. 3 yıl önce

Sn hocam, inanmayan ve bunların oyununu anlayan çok kişiyiz, sorun bir araya getirilmiyoruz. zaten ayrıştırıp yönetiliyoruz. Tv lerde o kadar saçmalıklar dönüyorki, ben şahsen Medya grubununda nemalandığını düşünüyorum. çünki göz göre göre 2x2=5 diyorlar... bişeyler yapmak iistiyoruz fakat her tarafımız denetleme halinde...